Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Cornelius mu Serdar Dursun mu?

Yorum

• İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Cornelius mu Serdar Dursun mu?
      Sıcak oyuncu isterim abi ben. Serdar.
      Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
      Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

Cornelius mu Serdar Dursun mu?
        Niye o mu bu mu? Olursa ikisi de olsun, gönlümüz tam olsun.

Yorum

• Cornelius'un nazını çekene kadar Serdar'ı alabilirdik. Önüne de bir tane atletik golcü bulduk mu iyi kanat beklerle birlikte alır yürürdük. Ve üstelik bu işi henüz Mayıs ayı başında gayet uygun maliyetler içerisinde bitirebilirdik. Son dört haftadaki 8 golden sonra artık o teklifler, ön görüşmeler ve saire geçerliliğini yitirmiştir... Milli takımdan dışlanmasına rağmen Bundesliga'ya ciddi süreler alabilecek bir oyuncu olarak transferini başarabilirse, gerçekten Türk futbolu adına son yılların kayda değer başarı hikayelerinden biri olacak.
          En son Serdar A tarafından düzenlendi; 23.05.2021, 21:22.

Yorum

• İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sıcak oyuncu isterim abi ben. Serdar.
            Diğeride sıcak oyuncu, bizim lige daha çok uyuyo ama yedeğe kesinlikle bir genç bir tecrübe daha lazım.
            Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

Cornelius'un nazını çekene kadar Serdar'ı alabilirdik. Önüne de bir tane atletik golcü bulduk mu iyi kanat beklerle birlikte alır yürürdük. Ve üstelik bu işi henüz Mayıs ayı başında gayet uygun maliyetler içerisinde bitirebilirdik. Son dört haftadaki 8 golden sonra artık o teklifler, ön görüşmeler ve saire geçerliliğini yitirmiştir... Milli takımdan dışlanmasına rağmen Bundesliga'ya ciddi süreler alabilecek bir oyuncu olarak transferini başarabilirse, gerçekten Türk futbolu adına son yılların kayda değer başarı hikayelerinden biri olacak.
              Bu adam neden yeteri kadar gündeme giremiyor?

Bir açıklaması falan mı oldu Türkiye ile ilgili?

Yorum

• Serdar Dursun gündeme gelmiyor. Çünkü sözleşmesi bitti. Yeni sözleşme imzalasın gündeme gelir. Bizde adettir. Sözleşmesi var olan talip olur bonservis pazarlığı yaparız. Aynı kişinin sözleşmesi bitince suratına bakmayız.

Yorum

• İlk olarak Samet Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu adam neden yeteri kadar gündeme giremiyor?

Bir açıklaması falan mı oldu Türkiye ile ilgili?
                  Adam her fırsatta tek büyük hayalim A milli takım forması diyor. Ancak Ş.G. hiç bir şekilde düşünmüyor. 2 yıldır hiç bir kampa çağırmadı, o arada kimler kimler milli takıma çağrıldı... Bjk ya da şikeciler alırsa şayet, hiç oynamasa bile milli takıma çağrılmaya başlanır...
                  En son Serdar A tarafından düzenlendi; 23.05.2021, 21:39.

Yorum

Adam her fırsatta tek büyük hayalim A milli takım forması diyor. Ancak Ş.G. hiç bir şekilde düşünmüyor. 2 yıldır hiç bir kampa çağırmadı, o arada kimler kimler milli takıma çağrıldı...
                    Çok ilginç gerçekten 2 yıldır gol kralı yanlış bilmiyorsam ismi bile geçmiyor milli takımla.

Yorum

• Serdar dursun yetersiz birisi izleyenler beğenmiyor boşuna övmeyin bu adamı. Cornelius iyidir.
                      hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Lille attı, şampiyonluk hayırlı olsun, inşallah Yusuf'u iyi paraya satarlar...

Yorum

• Bu ne durgunluk forumda...
                          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Gervinho ve Peres maçlarını bitirdi ama neden hala bir hareket yok acaba?

Yorum

• serdar dursun türkiyede bir türlü dikiş tutturamamış bir adam ve bu bir takımla mevcut değil birçok takımda tutturamamış sadece 1 sezon baz alınarak adam alınmaz hadi yaşı genç olur tamam derim de 29 yaşına kadar dikiş tutturamamış yalnızca almanya 2. liginde biraz istatislik kastı diye adam alınmaz ben gelse dahi iş yapmayacağını düşünüyorum.

Yorum

• ts serdar adlı bir arkadaş tweet atmış trondsen ile alakalı trondsen ismi klübe geliyor klüpte scaout ekibine izlemesi için talimat veriliyor. ekip bu adamı izliyor ama olumsuz raporu veriyor buna rağmen yönetim trondsen i transfer ediyor ve tweeti atan adam soruyor acaba ne için trondsen alındı diye bende diyorumki shorlota arkadaşlık etsin diye ama işin garibi shorlot gitti trondsen elimizde kaldı.

Yorum

Yükleniyor...
                                X