Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Psikolog61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Mert'i alırsan yeni uğurcan nasıl forma şansı bulsun ? erce ve arda gayet idealler onlar oynatılmalı kaleci transferine çok gerek olduğunu düşünmüyorum ki kağan alttan geliyor gümbür gümbür...

Bence kaleci transferi yerine forvete o para da aktarılmalı ve gerçekten enis destan gibi bitiriciliği güzel bir forvet ile çoşmalıyız...
    Abdullah hoca belli ki bu sene kalede garantici olmak istiyor.
    Kağan konusunda bende umutluyum.
    Erce ve Arda konusunda ise pek umutlu değilim.

Yorum

Mert'i alırsan yeni uğurcan nasıl forma şansı bulsun ? erce ve arda gayet idealler onlar oynatılmalı kaleci transferine çok gerek olduğunu düşünmüyorum ki kağan alttan geliyor gümbür gümbür...

Bence kaleci transferi yerine forvete o para da aktarılmalı ve gerçekten enis destan gibi bitiriciliği güzel bir forvet ile çoşmalıyız...
      Ne ideali hocam ya yapmayın.Şampiyon olmak istediğin bir sezonda risk alamazsın.Hedefsiz olursun anlarım ama bu sezon öyle bir sezon değil.Ardayı süper ligde sadece bir kere gördük,başka maçı yok adamın.Erce zaten en fazla yedek olabilecek bir kaleci.Kağanda potansiyel var ama daha zamanı var onun,önce fiziğini geliştirmeli.

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Biglia, şikecilere gidiyormuş. 2 senelik anlaşmışlar. nicolo schira kaynak. Biz daha iyi ve birkaç yaş daha gencini almalıyız.
        50 tane daha orta saha alsın zeka mağdurları.
        Cehalet ne güzel şey, her şeyi biliyorsun.

Yorum

Ben de öyle düşünüyordum şimdiye kadar da, şampiyonluğu kafaya takmışlar belli ki. Risk almak istemiyorlar. Kafada acaba sorusu olmasın isteniyor galiba.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Onyekuru'yu kadroda düşünmüyorlar, burada da piyasası var, teklif etmeleri normal.
            Gervinho aldık zaten onyekuru tarzı bir futbolcu bize gelse yine iş yapar mı bilmiyorum ama düşünülmesi gereken bir durum...
            Biz Trabzonluyuz,Trabzonsporluyuz! Bunu BİTİREMEYECEKSİNİZ... U19 GENÇLER HER ZAMAN ŞANS BULACAĞI VE CANINI DİŞİNE TAKACAĞI GÜNLER TEKRAR GELECEK, TARİH TEKERRÜRDEN İBARETTİR...

Yorum

• Parmak denen hizipçi umarım takasta kullanılmak için affedilmiştir. Sahaya adım atmamalı.

Yorum

Gervinho aldık zaten onyekuru tarzı bir futbolcu bize gelse yine iş yapar mı bilmiyorum ama düşünülmesi gereken bir durum...
                Lazım olsa gider bonservisle de alabilirdik. Başka adamlar kovalıyoruz. Gervinho aldık mesela sadece solda oynamıyor. Yine liste başı olduğu söylenen Tello da öyle. Onyekuru ise soldan başka yerde performans vermez.

Yorum

• arkadaşlar kadrolara hep mert günoku yazıyor.. bence erce bu sezon birinci kaleci olacaktır.. yoksa hoca onu ilk kaleci olarak düşünmüyor mu ?

Yorum

• İlk olarak emrahtuna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    arkadaşlar kadrolara hep mert günoku yazıyor.. bence erce bu sezon birinci kaleci olacaktır.. yoksa hoca onu ilk kaleci olarak düşünmüyor mu ?

Adamın yaşı 27.Trabzonspor hariç en büyük kariyeri Altınordu.Yedek olsun diye aldığımız,idare edecek bir kaleci.Büyük bir takımın as kalecisi olamaz.Boyu 184 cm.O boyla stoper oynamak bile zor sen kalkıp kalecilik yapacaksın.
                    En son Onur Erçetin tarafından düzenlendi; 29.05.2021, 15:06.

Yorum

• ..
                      En son Onur Erçetin tarafından düzenlendi; 29.05.2021, 15:07. Sebep: Hatalı

Yorum

• hocanın isteklerine göre hareket edildiğine göre kaleci gelecek beyler artık yapacak bir şey yok. Parmak'ı takasta kullanacaklar deniyor.
                        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Parmak'ı takasta ver gitsin, affedilmesi bir şeyi değiştirmez. Onun miadı doldu. Başımıza Ronaldo kesildi, bir de artistlik yapıyor.

Yorum

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Adamın yaşı 27.Trabzonspor hariç en büyük kariyeri Altınordu.Yedek olsun diye aldığımız,idare edecek bir kaleci.Büyük bir takımın as kalecisi olamaz.Boyu 184 cm.O boyla stoper oynamak bile zor sen kalkıp kalecilik yapacaksın.
                            Mert gelsin istiyorum ama o da 28ine kadar yedek kaleciydi. Mert gelecekse ok ama yabancı gelmesin kaleye.
                            ( ゚д゚)

Yorum

• kaleci için gönlümden geçen bir numaralı isim Doğan Alemdar

Yorum

• Ligdeki takımlar bize karlı gs'ye oynadıkları gibi oynamıyor. Daha fazla sçık alan buluyoruz sözde büyüklere göre. Onyekuru bizde gs'de sergilediği performanstan daha iyi bir performans gösterir. 16+Onyekuru'ya ben okeyim. Nwakaeme 90 dk çıkaramıyor her ikisi de yedek kalmayı sorun etmeyecekse birlikte ligin en iyi sol kanadını inşa etmiş oluruz.
                                TRABZONSPOR-LAZIO-ATHLETIC BILBAO

Yorum

Yükleniyor...
                                X