İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesol kanat değil mi o
eku ve uğurcan satılır muhtemelenEn son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 23.03.2021, 11:09.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle6 ay oynamayan adam malaasef 15 milyon euro teklif alamaz.Bu mümkün değil.Avrupa ekipleri oyuncunun sakatlıktan dönüşünü görmek isterler.Form tutması beklenir.Süper ligde zaten 20 milyon euronun üzerine oyuncu satmak çok zor,teklif gelmiyor.Bu yüzden Ömüre 15 imkansız sezon sonu için.
ömür 22 yaşında ve önünde 15 yıl var futbol için,yaşından dolayı güncel durumu ikinci plandadır,avrupa kulüpleri için 15 milyon avro fırsat transferidir
özel yetenek oyuncular kolay bulunmuyor futbol piyasasındaTEKKEBALL
Yorum
-
bakıyorum herkes semedo yu elden cıkarma pesinde.
semedo halihazırda takımın en önemli hücum oyuncusu.
Sene bası kamp yedikten sonra cok daha değişik işler yapabilecek potansiyele sahip bir isim. Üstelik takıma alışma süreci tamamlandı.
sag forvet,sol forvet,sahte 9 ve 9 oynayabiliyor,sogukkanlı,teknik. Son vuruslar konusunda biraz eksik sadece.
Bazı maclarda baka 8 semedo 10 cok rahat oynar.
Bize cok etkili bir skorer lazım en uca.
Onun dısında eğer visca gelecekse ekuban elden cıkartılabilir cunku ciddi istikrar sorunu var.
waka ya iyi bir alternatif alınmalı ama her zaman 11 de başlamalı.
Tabi arkasına adam gibi bek alınmalı.
flavio bence cok iyi oyuncu muazzam katkı veriyor.
merkezde hic oyuncu alınmasa da olur. berat,flavio,parmak,baka,yunus,trondsen o bölge icin yeterli. Belki bir tane oyuncu olabilir.
dört tane bek,iki kanat,iki forvet bence mutlaka alınmalı.
------------erce------------
shabaly----edgar----hugo----rose
--------berat-------baka------------
visca---------semedo-----------waka
---------------sorloth vari bir oyuncu-------
--------------arda/muhammed/transfer?-------
ismail---husaini-------alpaslan------umut meraş
---------parmak---flavio/trondsen-------
ömür-----------yunus-----------------transfer
-----------------batuhan/transfer--------------
böyle 11 transfer oldu biraz fazla galiba
ugurcan,ekuban,serkan asan satıldı.
afobe,marlon,baker,kamil,yusuf sarı,hüseyin,safa gitti.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyeni satış yapma listem:
abdulkadir ömür: 15 milyon avro gelir, nedenine gelirsek,belli ki burada sağlık durumları düzelmeyecek,avrupada daha profesyonel fitness antrenörleri eşliğinde kendini bulabilir,ömür yeteneğinde oyuncu için 15 milyon avro düşük bedel ama burada sakatlığından dolayı süre alamadı,haliyle güncel piyasası düştü
vakayeme : 1 yaş daha yaşlandı,ve fizik olarak geriye gidecektir,ayrıca çok fazla bireysel takıldığı için sistemde arızalar vermesi yüksek ihtimal,yaşından dolayı 3 milyon avro bonservis getirisi ile satılabilir
başkada oyuncu satmamak gerekiyor
kalan 9 milyon avronun 5 milyon avrosuyla sağ ve sol bek transferlerine (2 sağbek 1 solbek) yatırırdım,
3 lü stoper oynayacağım için 2 yedek stoper daha alırdım,edgar macid ve hügo nun yedekleri
orta sahada zaten oyuncu bolluğu var,oraya transfere gerek yok,hücumda yusuf sarı gibi ideal bir potansiyel var,
forvet hattına bupendza canini ekuban üçlüsünün alternatif ve yedek oyuncuları da alınabilir,genç potansiyelli oyuncular,gökdeniz bayraktar,batuhan kor gibiTEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada bu yönetimin beceremeyeceğini düşündüğüm ve seneye biten sözleşmeler:
-Nwakaeme
-Ekuban
-Edgar
-Ömür
-Erce
-Sarı
Majidle de bir türlü yenileyemediler.
ÇOK CİDDİ BİR PROBLEM bence bu. Sosa ve Novak olayına dönmez umarım. İşi lastik gibi uzatıyorlar sürekli. Sonra gidip Afobe gibilere 1.3 m euro gömüyorlar. 100-200 bin eurodan kaçarak tasarruf yapılmaz. Futbolcularını kaçırırsın salak gibi.
Sağlam sağ ve sol bek ile de 3 yıllık yaptın mı 2024'e kadar defans hattın birlikte oynadığını düşünün, harika bir uyum olur....
Sarı'yı takasta kullanabiliriz, Ömür ve Erce ile uzatmak sorun olmaz... Nwakaeme ve Ekuban hakkında yönetimin kararını merak ediyorum....
Yorum
-
Gelecek sene Uğurcan ve Ekuban dışında ana iskeletten kimseyi göndermeyip ilk 11 için sağ bek,sol bek,sağ kanat ve santrafor olmak üzere 4 tane net isim transfer etmeliyiz...Alternatif oyuncularda düşünüldüğünde 8 oyuncu transferi gerekli. Hareketli bir yaz transfer dönemi bizi bekliyor galiba.Ağasarlı_61
Yorum
-
Futbolcunu satabileceğin maksimum bir bedel varken anormal bonservisler ödemek doğru değil. Dünyada oyuncu kalmadı falan da değil bonservisi sene sonunda bitecek dünya kadar da oyuncu var en azından alternatifleri bu şekilde kotarabiliriz. Örneğin orta saha alternatiflerimiz çok iyi. Böyle olunca oyuncu fırsat geldiğinde kendini parçalıyor. Biz yıllardır nwakaeme yi küstürmeyeceğiz diye adama alternatif almadık.
Seneye uğurcan gidecek bu kesin. Adama verilmiş bir söz var ve bunu da sonuna kadar hak etti. Uğurcan dışında bence ekuban ve djaniny de satılacak. Hosseinin de kalacağını sanmıyorum çünkü edgar ve hugo varken kendisi ilk akla gelen oyuncu olmaz ama adam oynamak istiyor belli ki.
Bu haliyle seneye bir alternatif stoper bir sağ bek bir sol bek bir sağ kanat bir sol kanat alternatifi bir as bir yedek bit de genç bir üçüncü forvet şu an ihtiyaç duyduğumuz oyuncular gibi duruyor.
Sol kanat stoper ve ikinci forveti ligden karşılayabiliriz diye düşünüyorum.
Seneye afobe baker marlon olmayacak. Serkan büyük ihtimalle kiralanır kamil ile devam ederiz alternatife. Sol bekte Faruk şu an bir alternatif olmaktan uzak oynayabileceği bir yere kiralanabilir. Umut beslediğimiz ilerde hiçbir şey olmayacağı düşünülen oyuncular varsa vakit kaybetmenin de bir manası yok baksınlar yollarına.
Orta sahamız bence ilk defa bu kadar kaliteli oldu buradan iyi para kazanacağız gibi duruyor.
Ömür bakasetas flavio Trondsen parmak mallı berat. Teknik kapasitesi ciddi anlamda bu kadar güçlü bir orta sahamız daha önce olmuş muydu bilmiyorum. İçlerinde daha çok mücadele gücüyle ön plana çıkan ama teknik kapasiteleri sınırlı olmayan parmak ve flavionun olması da bizim için değerli bir şey. Abdullah hocanın oyun sistemi için gayet alternatifli bir orta sahamız olmuş oldu buraya bir transfer yapılmaz herhalde artık. Sayı aşırı olduğu zaman fenerbahçenin düştüğü duruma düşüyorsunuz. Buradan belki de bir ömür satışı da görebiliriz bu sene.
Bu transfer dönemi bence hiç olmadığı kadar önemli hale geldi. Gelir etme şansımız yüksek bir yaz sezonuna gireceğiz ve olası bir Avrupa arenası için alternatifli bir kadro kurmalıyız. Bunun için de zamanımız var ve çalışmalar başlamış diye duyduk. Bu transfer dönemi gerçekten hakkıyla geçilirse seneye bambaşka bir trabzonspor izleyebiliriz diye umuyorumOMAE WA MOU SHINDEIRU...
Yorum
-
Koita'yı istememize bir anlam veremiyorum, çöpe atılan paradır net..En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 23.03.2021, 16:01.I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKoita'yı istememize bir anlam veremiyorum, çöpe atılan paradır net..En son White tarafından düzenlendi; 23.03.2021, 17:45.
Yorum
-
Bakasetas, Yunus, Abdulkadir, Büyük Abdulkadir, Berat, Flavio, Trondsen. Buraya muhtemelen bir transfer daha gelecek ve 1 futbolcu ayrılacak. Eğer Ömür'e çok ciddi bir teklif gelirse(zor), bu sayı iki olur. Gelecek oyuncu yine muhtemel olarak 6-8 arası olacak. Flavio giderse, kesinlikle kesici ve dafansif tarzda bir futbolcu olur; diğer türlü ise, daha çok pasör özellikli ve oynadığı yer olarak 8 diye tabir edilen bir merkez oyuncusu gelebilir.
Eğer sağ kenar transferi olmazsa, Ömür orada devam edebilir. Trondsen kadroda tutulursa sol bek transferine alternatif yedek olabilir. Mallı biraz fiziksel durumunu toparlayabilirse kanatlara alternatif olabilir. Bu oyuncular formda olabildikleri sürece çok yönlülükleri takıma fayda getirir, ancak öte yandan tüm bu isimleri orta alanda düşündüğümüzde bile, orta alanda sağlam bir görüntü elde edememe riski bulunuyor.
Salih Uçan muhtemelen TSL'de transferi gündem olacak ilk futbolcu. Milli takım kadrosunda kendisine yer açılmamış olması, halen her hangi bir kulüple anlaşmamış olduğu, en azından anlaştıysa bile bunun bir istanbul kulübü olmadığını düşündürüyor. Bizim açımızdan gidecek oyuncuya bağlı olarak, orta alanda yer açabileceğimiz hatta kadroda önemli bir sorumluluk alabilecek bir futbolcu. Ayrıca her halukarda Hakan Yeşil için oynayabileceği ve ciddi süreler alabileceği bir 1. lig takımı bulmak gerekli. Hatta futbolcu fizik olarak hazır ise avrupa alt ligleri de olur.
Oyunumuzda en büyük değişim yeni ve isabetli kanat bekleri transferleriyle ortaya çıkacaktır. Ancak bu zor gol yiyen ve attığının üzerine yatabilen takım görüntüsü ancak sağlam bir ortasaha rotasyonu kaliteli bir derinlik ile mümkün olabilir. Son oynadığımız Ankaragücü maçı bu açıdan bir ders niteliğinde.En son Serdar A tarafından düzenlendi; 23.03.2021, 18:24.
Yorum
-
Ismail Cokcalis alternatif olarak düsünülmeli[Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]
Yorum
-
Forvet için Koita ile anlaşılmış. Daha ne olsun!
Şampiyonluk yakın, meşaleleri yakın!!
Afobe, Plaza, Diabate ve gelip giden yüzlercesi üzülmeyin. Sizden sonra gelecekler sizi asla aratmayacaktır.
İlk olarak White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeden çöpe atılan para?her iki ayağını iyi kullanabiliyor,senin forvetinin 23 maçta(5) attığı gol sayısına nerdeyse 11 maçta(4) ulaşmış.D sağ kanat,sol kanat,forvet oynayabiliyor,skorer de bir oyuncu...daha iyisini al tabi ki,ancak yedekte gol katkısı yapabilecek bir koitanın olması neden o kadar kötü olsun ki?senin için söylemiyorum,genel için söylüyorum,thiam beklentinin altında kaldı diye mi?koitanın da öyle olacağının bir garantisi var mı?yada onun yerine alacağın oyuncunun çok iyi oynayacağının bir garantisi var mı?kaldı ki gömülen thiam daha az oynamasına rağmen senin forvetinden daha fazla gol katkısı yapmış.D ama ne hikmetse thiam gömülüyo senin forvetin övülüyor.Dd bir futbolcu buradaki genel tarafından övülüyorsa bence alınmamalı,yerin dibine sokuluyorsa direk alıp gelsinler demek ki o futbolcuda iş var
Milyon eurolarimiz buhar olup gitti.
Düzgün 2 transfer yapacagimiza yarim yamalak 5 transfer yaptik.
Ya oldugumuz yerde saydik ya da daha da geriye gittik.
Kardeşim Trabzonspor'un Avrupa'ya gitmesi lazim, Trabzonspor'un şampiyon olması lazım.
Böyle transferler yapacak insanlara artik asla taviz vermeyin!
Büyük düsün ey Trabzonsporlu!
Kurumsal bir yönetim ile, planli bir gözlemci ekibi ile ve vizyon sahibi bir teknik ekiple bu kulüp üstüste senelerce Avrupa'da yer alabilir.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
Stoper hattında IE'nin bir yılı opsiyonlu sözleşmesi elimizde bir koz. Futbolcu zaman zaman hamle hatası yapabiliyor, olmadık yerde basit hata üretebiliyor ve bu konsantrasyon problemleri aşırı yüksek değerleri ulaşması konusunda bir engel. Onun dışında genel oyun temposu ve defansif yetenekleri açısından bana göre kadronun en önemli futbolcusu durumunda. Bir sonraki yaz döneminde sözleşme yenilemeye yanaşmaz ise elde tutabileceğimizi de pek sanmıyorum. Bu konuda kulüp sürekli bir adım önde olmalı. Hugo ile uyumu mükemmel o halde sonraki sezonu beklemeden bu futbolcuyla olan sözleşmeyi 2024'e revize etme yolunu tercih edebilir. Daha iyisi belki teoride mümkün ama elde bu düzen yakalanmışken bozmadan sürebildiği kadar sürmesini sağlamak en risksiz yöntemdir.
Bu ikilinin arkasını bekleyecek alternatifler konusu ise, bu yaz transfer döneminin öncelikli konuları arasında. Hüseyni'nin menajeri Paykan, futbolcusunu bulunmaz İran halısı olarak görmekte kulüp kulüp dolaşıp pazarlamaya çalışmakta. Ya da en azından bu görüntüyü vererek, Trabzonspor kulübünü zora sokmayı sürdürmekte. Bu anlaşmazlığın ardında ülkede yaşanan develüasyonun ve kulübün kemer sıkma anlayışının futbolcunun beklentileriyle örtüşmemesi hatta bazı başka sosyopolitik nedenler olabileceği gibi; çok basitçe futbolcunun artık burada fırsatını kaçırdığı doğrudan ilk11 futbolcusu olma fikri ağır basıyor olabilir. Her halukarda, futbolcuya sahip olduğu kıymetin üzerinde bir değer yüklenerek bir yedek stoper için as stoperinden daha yüksek bedellerin gözden çıkarılmasına pek sıcak bakamıyorum. 900.000 euro futbolcu için muhteşem bir teklifti kabul etmiyorsa yolu açık olsun.
Ekonomik imkanlarımız çok sınırlı ve bu güç koşullar altında en azından iki çok iyi bek ve bir golcü almamız gerekli. Bunun içinde daha düşük riskle hareket etmemiz, kısaca bu bögeler için bonservis harcamamız gerekli. Bu mali durum ve kadronun diğer öncelikli ihtiyaçları; Hugo-Ie ikilisinin alternatif olacak yedek stoper çözümleri için para harcayabilme lüksünü ortadan kaldırıyor. Hüseyni ile anlaşılamaması durumunda: Akla en yatkın çözüm TSL'de belli bir düzeyde top oynamış, kendisini burada kanıtlamış, bununla birlikte sözleşmesi de sona eren futbolcular üzerinde durmaktır. Akla ilk gelen isimler Caulker, Alparslan, Tosca...
Zannediyorum camia büyük ölçüde Uğurcan'ın olası satışını kabullenmiş durumda. Futbolcu da milli takımdaki durumu ve ileri kariyer hedefleri için bu yaz transfer döneminde ayrılmayı düşünüyor olabilir. Malum futbolcular istediği zaman, başka türlü ortalarda gözükmeyen camianın önde gelen isimleri hatta mv'ler kulüp başkanını telefonla arayıp ricacı olabiliyor, bu açıdan kulübün elindeki kontrat çok belirleyici olamayabiliyor, garip işler ülkesiyiz...
Dolayısıyla hesap kitap daha çok Uğurcan'ın gelecek yıl olmaması üzerinden şekilleniyor. Elimizdeki diğer kaleciler, Erce, Kağan ve Arda. Gelecek sezon için bize bir geçiş dönemi kalecisi gerekli olabilir. Eğer şampiyonluğa oynayacak bir niyetimiz varsa(kesinlikle olması gerek) Erce'nin sürekli forma giyeceği rekabet seviyesi düşük bir kaleci kadrosu uzun periyotta canımızı çok yakar. Burada iki genç milli kalecimiz olduğu için, yeni 23 yaş altı kaleci alınacağını düşünmüyorum ve zaten asıl ihtiyacımız olan şey tecrübe. Özellikle, maç tecrübesi. Kısaca 2021 model bir Hakan Arıkan lazım. Uğurcan sonrası 1 sezonu çıkarması kafi...
Bonservis harcayamayacağımızı tahmin ederek, önerebileceğim isim yurt içinden Antep'in kalecisi ve takım kaptanı Günay. Eğer maaş olarak yıldız mertebesinde ve Erce'yi de boşa çıkaracak bir futbolcu aranıyorsa Sevilla'da formayı kaybeden ve bu yaz boşa çıkacak Tomas Vaclik aklıma gelen ilk isimler. Vaclik formda olduğu zaman aşılması çok güç, zaman zaman anormal kaleci performansları çıkaran bir kaleci, geçen sezon 33 maçın 14'ünde gol yemedi.
Yorum
Yorum