İlk olarak B.Yiğit tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTransfer Ghezzal dir arkadas ya. Küme mücadelesi verecek takimi aldi sampiyonluga kosturuyor.
Bizim sampiyonluga oynayip kaybedecek kadroyu kurabilmemize 8/9 sene var, siz inaniyor musunuz Agaoglu veya Abdullah Avcinin sampiyonluga oynayabilecek kadro kurabilecegine.
Geçen senenin kronik sorunu savunmayı iki yeni adamla çözdün ki rezil bek performansına rağmen. Devre arası Baka, Berat aldık hava olumlu yöne döndü(artık marlon, diabate, plaza tarzı tranfer olmaz mesajıdır bu). Sene sonu çok daha geniş bir süre, daha geniş bütçe, daha geniş oyuncu katologu olacak. Son dönemdeki en iyi transfer dönemi olmaması için hiçbir sebep yok. İşi yönetime bıraksa dediğin olur da Avcı boş adam istemez. Ben baya güveniyorum. Son dönemde gördüğümüz en geniş ve en dengeli kadro olacak inş.( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGençlerbirliğinde stoper Arda kızıldağ, şuan oynanan ankaragücü maçında duvar ördü resmen.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Arda Kızıldağ=Hüseyin Türkmen'in hava topu alan versiyonu. Bedava alınacaksa yedek olarak alınabilir. Kesinlikle bonservis verilmemeli.
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGhezzal ve Diabate transferi aklıma geldikçe kafayı yiyorum. Adam tek başına şampiyon yapıyor
Bjk de ghazzel,abubakar transferleri işi bitirdi.
Bu sene bjk lige cok kötü giriş yaptı, avrupada rezil oldu.
Ama ligin son günlerinde aldığı adamlardan cok büyük verim aldı.
Biz ise bu sene hep karavana attık.
Devre arası ise e oyuncu alındı. Bakesetas tam isabet, berat ileriye dönük iyi transfer, yunus mallı ise karavana.3de 2 fena sayılmaz.
Sene basi ise sadece hugo doğru isim, biraz da djaniny.gerisi rezalet.sorlothdan gelen paranın yarısı bom boş aşamalara harcandı.
Diabete,plaza,afobe,baker,marlon transferleri büyük rezalet.
Yorum
-
İyi oyuncuyu alamamak sebepleriyle kabul edilebilir ama kötü oyuncuyu almak asla. En bariz örneği gerçekten de Ghezzal ve Diabate. Tamam Ghezzalı getiremiyorsun kabul ama Diabateye de 1.5 milyon verip getirmeyeceksin.
Belki de zamanında konuşulan Khazri gelseydi bir Ghezzal etkisi gösterecekti. Biz akla mantığa sığmayacak şekilde Sivasta tutunamamış adamı bazı arkadaşların ben izledim ışık var nidaları eşliğinde getirdik. Önce bi taraftarın kendine gelmesi lazım. Sıradan bir orta sıra takımının oynatmadığı adamı kabullenmeyecek bilince varmak lazım.#TRABZONSPOR#
Yorum
-
İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyi oyuncuyu alamamak sebepleriyle kabul edilebilir ama kötü oyuncuyu almak asla. En bariz örneği gerçekten de Ghezzal ve Diabate. Tamam Ghezzalı getiremiyorsun kabul ama Diabateye de 1.5 milyon verip getirmeyeceksin.
Belki de zamanında konuşulan Khazri gelseydi bir Ghezzal etkisi gösterecekti. Biz akla mantığa sığmayacak şekilde Sivasta tutunamamış adamı bazı arkadaşların ben izledim ışık var nidaları eşliğinde getirdik. Önce bi taraftarın kendine gelmesi lazım. Sıradan bir orta sıra takımının oynatmadığı adamı kabullenmeyecek bilince varmak lazım.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyi oyuncuyu alamamak sebepleriyle kabul edilebilir ama kötü oyuncuyu almak asla. En bariz örneği gerçekten de Ghezzal ve Diabate. Tamam Ghezzalı getiremiyorsun kabul ama Diabateye de 1.5 milyon verip getirmeyeceksin.
Belki de zamanında konuşulan Khazri gelseydi bir Ghezzal etkisi gösterecekti. Biz akla mantığa sığmayacak şekilde Sivasta tutunamamış adamı bazı arkadaşların ben izledim ışık var nidaları eşliğinde getirdik. Önce bi taraftarın kendine gelmesi lazım. Sıradan bir orta sıra takımının oynatmadığı adamı kabullenmeyecek bilince varmak lazım.
Yorum
-
Erce/ Arda/ Muhammet/ Edgar/ Hugo/ Atakan/ Ömür/ Parmak/ H.Yeşil/ Bakasetas/ Berat/ Wakame/ Trondsen/ Flavio/ 14 tane topçun var, bunlara ek olarak; 4 tane bek, 1 stoper, 3 kanat, 1 ön libero, 3 forvet aldın mı şampiyonluk yarışına ortak olursun.. [MENTION=6309]trabzonspor[/MENTION]
Yorum
-
İlk olarak musti5576 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDiabete kötü evet de, Sivasspor da full oynadı adam. Hem de kanat oyuncusu olmasına rağmen oyundan çıkmadan 90 ar dakika.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ya da başka bir pencereden bakalım. Hadi gidip aynı takımdan Gradeli almaya çalışalım mesela. O şekilde bırakır mı Sivas o adamı mesela? Biz gittik bile bile lades dedik.
Bu sezon gerçekten Trabzonspor profilinde olan 3 transfer var sadece: Hugo, Bakasetas ve Afobe. Hadi bir de kıyısından köşesinden Trondsen ve Yunus belki. Geri kalanlar tamamen riske edilmiş, hele bi deneyelim belki olurluk transferler.#TRABZONSPOR#
Yorum
-
Umut Meras konusulan bonserviz dogru ise hic gerek yok.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
Yorum