Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak B.Yiğit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kamil Ahmet'in son senesi kesinlikle sözleşme yenilenmemeli. bunca yıldır bizde, üst üste en fazla 3-4 maç oynadı. geri kalan vakitlerde sakat.

edit: baktım adam bizde en fazla üst üste 9 maç oynamış yarısı da 90 dakika değil. şaka gibi.
    İlk postalanacak eleman Kamil olmalı. Devamiyeti olmayan hiçbir topçu kalmamalı.
    Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Transfer Ghezzal dir arkadas ya. Küme mücadelesi verecek takimi aldi sampiyonluga kosturuyor.
      Bizim sampiyonluga oynayip kaybedecek kadroyu kurabilmemize 8/9 sene var, siz inaniyor musunuz Agaoglu veya Abdullah Avcinin sampiyonluga oynayabilecek kadro kurabilecegine.

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Transfer Ghezzal dir arkadas ya. Küme mücadelesi verecek takimi aldi sampiyonluga kosturuyor.
        Bizim sampiyonluga oynayip kaybedecek kadroyu kurabilmemize 8/9 sene var, siz inaniyor musunuz Agaoglu veya Abdullah Avcinin sampiyonluga oynayabilecek kadro kurabilecegine.
        Beşiktaş son iki günde aldığı üç adam sayesinde yarışta en önde. Bu ligde şampiyonluk yarışına girecek kadroyu kurmak çok basit. Bir tane Sörloth/Aboubakar bul ilk 4 garanti. Bir tane Nwakaeme/Ghezzal ilk iki, eşlikçilerle de şampiyon oluyorsun zaten. Hocasız şampiyon olacaktık neredeyse geçen sezon.

Geçen senenin kronik sorunu savunmayı iki yeni adamla çözdün ki rezil bek performansına rağmen. Devre arası Baka, Berat aldık hava olumlu yöne döndü(artık marlon, diabate, plaza tarzı tranfer olmaz mesajıdır bu). Sene sonu çok daha geniş bir süre, daha geniş bütçe, daha geniş oyuncu katologu olacak. Son dönemdeki en iyi transfer dönemi olmaması için hiçbir sebep yok. İşi yönetime bıraksa dediğin olur da Avcı boş adam istemez. Ben baya güveniyorum. Son dönemde gördüğümüz en geniş ve en dengeli kadro olacak inş.
        ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Gençlerbirliğinde stoper Arda kızıldağ, şuan oynanan ankaragücü maçında duvar ördü resmen.
          o cocugu uzun zaman önce farkettim. Kesinlikle kalite var.
          ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Arda Kızıldağ=Hüseyin Türkmen'in hava topu alan versiyonu. Bedava alınacaksa yedek olarak alınabilir. Kesinlikle bonservis verilmemeli.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Ghezzal ve Diabate transferi aklıma geldikçe kafayı yiyorum. Adam tek başına şampiyon yapıyor
              Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ghezzal ve Diabate transferi aklıma geldikçe kafayı yiyorum. Adam tek başına şampiyon yapıyor
                Bjk takım oyunu, sergen yalçın filan diyorlar ya.tamamen hikaye. Sene başında neredeydi o sergen yalçın ve takım oyunu.
                Bjk de ghazzel,abubakar transferleri işi bitirdi.
                Bu sene bjk lige cok kötü giriş yaptı, avrupada rezil oldu.
                Ama ligin son günlerinde aldığı adamlardan cok büyük verim aldı.
                Biz ise bu sene hep karavana attık.
                Devre arası ise e oyuncu alındı. Bakesetas tam isabet, berat ileriye dönük iyi transfer, yunus mallı ise karavana.3de 2 fena sayılmaz.
                Sene basi ise sadece hugo doğru isim, biraz da djaniny.gerisi rezalet.sorlothdan gelen paranın yarısı bom boş aşamalara harcandı.
                Diabete,plaza,afobe,baker,marlon transferleri büyük rezalet.

Yorum

• İyi oyuncuyu alamamak sebepleriyle kabul edilebilir ama kötü oyuncuyu almak asla. En bariz örneği gerçekten de Ghezzal ve Diabate. Tamam Ghezzalı getiremiyorsun kabul ama Diabateye de 1.5 milyon verip getirmeyeceksin.

Belki de zamanında konuşulan Khazri gelseydi bir Ghezzal etkisi gösterecekti. Biz akla mantığa sığmayacak şekilde Sivasta tutunamamış adamı bazı arkadaşların ben izledim ışık var nidaları eşliğinde getirdik. Önce bi taraftarın kendine gelmesi lazım. Sıradan bir orta sıra takımının oynatmadığı adamı kabullenmeyecek bilince varmak lazım.
                  #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İyi oyuncuyu alamamak sebepleriyle kabul edilebilir ama kötü oyuncuyu almak asla. En bariz örneği gerçekten de Ghezzal ve Diabate. Tamam Ghezzalı getiremiyorsun kabul ama Diabateye de 1.5 milyon verip getirmeyeceksin.

Belki de zamanında konuşulan Khazri gelseydi bir Ghezzal etkisi gösterecekti. Biz akla mantığa sığmayacak şekilde Sivasta tutunamamış adamı bazı arkadaşların ben izledim ışık var nidaları eşliğinde getirdik. Önce bi taraftarın kendine gelmesi lazım. Sıradan bir orta sıra takımının oynatmadığı adamı kabullenmeyecek bilince varmak lazım.
                    Diabete kötü evet de, Sivasspor da full oynadı adam. Hem de kanat oyuncusu olmasına rağmen oyundan çıkmadan 90 ar dakika.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İyi oyuncuyu alamamak sebepleriyle kabul edilebilir ama kötü oyuncuyu almak asla. En bariz örneği gerçekten de Ghezzal ve Diabate. Tamam Ghezzalı getiremiyorsun kabul ama Diabateye de 1.5 milyon verip getirmeyeceksin.

kardeşim yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum 1 milyon daha fazla ver diabate değilde vahbi khazriyi al. ki ismi geçtiğinde burada çok yazmıştım tam bizlik adam diye adam bir defa kuvveti iş yapmama olasılığı yok toplara iyi vurur hem 10 numara oynat hem kanat oynat hatta ilerde tek forvet oynat her pozisyonda oynar dı ama bizim yönetime khazri gibi adam almak ultra exstra lüx olurdu.

Yorum

• Erce/ Arda/ Muhammet/ Edgar/ Hugo/ Atakan/ Ömür/ Parmak/ H.Yeşil/ Bakasetas/ Berat/ Wakame/ Trondsen/ Flavio/ 14 tane topçun var, bunlara ek olarak; 4 tane bek, 1 stoper, 3 kanat, 1 ön libero, 3 forvet aldın mı şampiyonluk yarışına ortak olursun.. [MENTION=6309]trabzonspor[/MENTION]

Yorum

• İlk olarak musti5576 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Diabete kötü evet de, Sivasspor da full oynadı adam. Hem de kanat oyuncusu olmasına rağmen oyundan çıkmadan 90 ar dakika.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                          Peki neden bıraktı adamı? Başarı kıstasımız Sivasta yarım devre 11 oynadı mı olacak yani şimdi?

Ya da başka bir pencereden bakalım. Hadi gidip aynı takımdan Gradeli almaya çalışalım mesela. O şekilde bırakır mı Sivas o adamı mesela? Biz gittik bile bile lades dedik.

Bu sezon gerçekten Trabzonspor profilinde olan 3 transfer var sadece: Hugo, Bakasetas ve Afobe. Hadi bir de kıyısından köşesinden Trondsen ve Yunus belki. Geri kalanlar tamamen riske edilmiş, hele bi deneyelim belki olurluk transferler.
                          #TRABZONSPOR#

Yorum

• sorun Diabate'yi almak da degil, ulan aliyorsan da kirâlik al satin alma opsiyonu koy 1-2m€ ama en azindan Marlon gibi begenmeme durumunda devâm etmezsin....
                            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Umut Meraş kadar düz, defansif bir bekin transfer edilmek istemesinin tek bir nedeni olabilir, Waka'nın arkasını toplamak. Başka türlü hiçbir mantık kabul etmez bu kadar düz bir sol bekin istenmesini.

Yorum

• Umut Meras konusulan bonserviz dogru ise hic gerek yok.
                                çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Çalışıyor...
                                X