Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Kamil'e teşekkür edip vedalaşılmalı, Yusuf Sarı'ı Efecen transferinde takasta kullanılmalı, Diabate Halil transferinde kullanılmalı....
Visca............. Bakasetas........ Waka..
(Efecan).... (Yunus, Abduş).....(Halil)
................ (As Forvet)........................
............. (Yedek Forvet)...................
Kafaya oynamak istiyorsak bu ve buna yakın bir rotasyonumuz olmalı, mesela Waka ile Visca skoru aldıktan sonra dk. 60-70'lerde, çıkıp yedekleri girmeli, böylelikle oyuncuları hem daha ekonomik hem daha sağlıklı kullanmalı....En son Ahmet Taşçı tarafından düzenlendi; 12.04.2021, 08:54.
Yorum
-
Trabzonsporunda scout ekibi harika.Alınan oyuncular çok kaliteli.Dünya çapında ekibimiz Marlon,Djaniny,Flavio gibi üst düzey isimleri takıma kattı.Bu ekiple en kısa süre içerisinde başarıyı yakalarız.Ağaoğlu gibi başkan da zor bulunur.Takım ilk dörde girebiliyor.Trabzonspor kapasitesinde bir takım için büyük başarı.
Yorum
-
İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmut Meras konusulan bonserviz dogru ise hic gerek yok.
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleumut meraş'a para mı vereceğiz bir de. Vay arkadaş ya
Marlon dan farkı yok.
Gereksiz transfer olur.
Marlon zaten gereksiz.„Choose a lazy person to do a hard job.
Because a lazy person will find an easy way to do it.“
BILL GATES
Yorum
-
Bekler günümüz futbolunda çok önemli. Özellikle Avcının oynadığı sistemde mecburen beklerin ekstra katkı vermesi gerekli. Zaten onlarda ekstra vermeyince çok durağan bir oyuna dönüyor, sağ ve sol açığın etkinliği çok azalıyor.
Gidip saçma sapan alternatif futbolculara filan paralar dökülmeden iki bek biran önce halledilip kampa yetiştirilmeli. Tek odağımız bu olmalı.
Aynı şekilde santrafor.
İnanın bana bütçe ne kadarsa bu 3üne zorlarım para kalırsa diğerlerini alırım. Gidip 7-8 tane yarım adam alacağına 3-4 tane sağlam al. Aynı parayı harca,daha fazla verim alırsın.
Bu sene Bjk güzel örnek.Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..
Yorum
-
9,71*70=680 TL Tehlikenin farkında mısınızEkli dosyalar@ okşoholu
Yorum
-
İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet Avcının elinde ki kadro yetersiz ama ben yine söylüyorum.Beşiktaş harika bir takım olduğundan kazanmıyor.Bazı maçlarda aşırı risk alıyorlar.Avcının risksiz oyununu oynasalar çoğu maçları tehlikede gider.
Kaptırdıkları her topta kontra yiyorlar. Sağdan atak yaparken yine Nsakala fiziğiyle kontraları engelliyor da soldan çıktıklarında Rosier de ileri çıkıyor dönen her top tehlike. Rezil gollere rağmen dün Aatıf veya Emrah az becerikli olsa Erzurum kazanırdı belki. Her şey oyuncu kalitesine bakıyor bu ligde.( ゚д゚)
Yorum
-
2008-2021 arası en iyi 10 transferi yazın desem, son 3 yıldan kaç kişi koyarsınız oraya?
Nwakaeme, Sörloth, Ekuban, Bakasetas ve Vitor Hugo'yu kesinlikle koyarım. Selçuk İnan, Colman, Jaja, Cardozo, Perreira... diye devam edebilir.
13 yılda en başarılı 10 ismin beşini 3 yılda ve minimum maliyetle alan adamlar (Sadece Ağaoğlu değil, bütün yönetim) transferde başarısız. Peki.
Merak ediyorum gerçekten, ilginizi çektiye 08-21 arası en başarılı bulduğunuz transferleri yazmanızı isterim.
Siz söylemeden bek ekleyeyim: Evet, bu sezon BAŞI transferde çuvalladılar.
Yorum
-
İlk olarak jönts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2008-2021 arası en iyi 10 transferi yazın desem, son 3 yıldan kaç kişi koyarsınız oraya?
Nwakaeme, Sörloth, Ekuban, Bakasetas ve Vitor Hugo'yu kesinlikle koyarım. Selçuk İnan, Colman, Jaja, Cardozo, Perreira... diye devam edebilir.
13 yılda en başarılı 10 ismin beşini 3 yılda ve minimum maliyetle alan adamlar (Sadece Ağaoğlu değil, bütün yönetim) transferde başarısız. Peki.
Merak ediyorum gerçekten, ilginizi çektiye 08-21 arası en başarılı bulduğunuz transferleri yazmanızı isterim.
Geçen sezona 2 stoper, bu sezona 2 bek ve 1 forvet koy sonuç nasıl olurdu bir düşün mesela. Ya da sezon başında herkesin takımda orta saha yok ne yapıyorsunuz siz dediği zamanlar geliyor aklıma. Yok yani bile bile lades dediler.#TRABZONSPOR#
Yorum
-
İlk olarak jönts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2008-2021 arası en iyi 10 transferi yazın desem, son 3 yıldan kaç kişi koyarsınız oraya?
Yorum
-
İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen iki sezonda bile bile yapılmayan transferlerle verilen iki şampiyonluk görüyorum mesela. Yoksa kimse yönetimin bütün transferleri kötü demiyor. Ama herkesin bas bas bağırdığı şeyleri görmezden gelirsen sonucu bu şekilde kaybedilmiş iki şampiyonluk olur.
Geçen sezona 2 stoper, bu sezona 2 bek ve 1 forvet koy sonuç nasıl olurdu bir düşün mesela. Ya da sezon başında herkesin takımda orta saha yok ne yapıyorsunuz siz dediği zamanlar geliyor aklıma. Yok yani bile bile lades dediler.
İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületransfer mi başarılı yoksa verim alan hocası mı ? herkes bunu düsünmeli
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRisk alıyor da ne oluyor Ghezzal 5 kişinin arasından çıkıp atmasa berabare kalacaklardı.
Kaptırdıkları her topta kontra yiyorlar. Sağdan atak yaparken yine Nsakala fiziğiyle kontraları engelliyor da soldan çıktıklarında Rosier de ileri çıkıyor dönen her top tehlike. Rezil gollere rağmen dün Aatıf veya Emrah az becerikli olsa Erzurum kazanırdı belki. Her şey oyuncu kalitesine bakıyor bu ligde.
Yorum
Yorum