İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
#TRABZONSPOR#
-
İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSanki Berat ve Bakasetasın yanına Sosadan çok Onazinin bir tık saçmalamayanı lazım gibi. Sosayla Beratı yan yana koyarsak ve Nwakaemenin de hareketsiz oyununu sayarsak inanılmaz sıkıntı çekeriz. Parmakın fizik olarak ezilmeyecek, Onazinin top ayağındayken saçmalamayacak versiyonları lazım.
Hem kontraya uygun hem de bakasetas'ı kaleye daha yakın oynatma şansımız olur.
https://www.transfermarkt.com.tr/arn...spieler/272631En son theo tarafından düzenlendi; 05.04.2021, 00:53.
Yorum
-
................ Erce (Arda)................
Sabaly........ .. Edgar........... Hugo.. .... Meraş...
(Serkan) ... (Hüseyin).... (Coulker).... (Faruk)...
......................... Berat (Parmak).....................
................. Trondsen (Flavio)).......................
Visca(Abduş)........ Baka(Yunus)........ Waka(Halil)
........................ .... X(Ekuban, Koita).................ismi geçenlerle detaylı 11....
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle................ Erce (Arda)................
Sabaly........ .. Edgar........... Hugo.. .... Meraş...
(Serkan) ... (Hüseyin).... (Coulker).... (Faruk)...
......................... Berat (Parmak).....................
................. Trondsen (Flavio)).......................
Visca(Abduş)........ Baka(Yunus)........ Waka(Halil)
........................ .... X(Ekuban, Koita).................ismi geçenlerle detaylı 11....2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak Adem Köse tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBilmiyorum Kasımpaşa bjk maçını izlediniz mi... iste sezon basindaki bjk buydu. Siradan bir takim... Bjk takımından abubakar ile ghezzal i çıkarınca siradanlasti. Sergen Avcı vs teknik direktörler biryere kadar tamam... ama asıl önemli olan oyuncu kalitesidir. Tartışmasız bir santrafor ile sağ kanat çok elzemdir.
gerçi yunus'u da alalım dedim ama olsun dediğim 5 futbolcudan 3 ü rahat tutardı bence.
Bu arada Sırp liginde gol atmak kolay belli ki ama Milan Makaric diye bir oyuncu var yedek forvet olarak düşünülebilir.
En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 05.04.2021, 09:59.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
yatırım transfer : ismail,gökdeniz
bedava : koita,alpaslan,salih
direk transfer : visca,sag bek,sol bek,forvet
eku,ugurcan,yazıcı dan gelecek bütçe ile bunlar yapılır mı bilemedim.
huseyin,serkan,diabete,sarı takasta kullanılabilir.
kamil ve husaini ile uzatmaya gerek yok. (belki husaini)
semedo kritik adam. O olmadığı zaman karşı kaleye gidemiyoruz. Bence satılması macera olur. Seneye çok daha iyi olacaktır.
kalede erce yeterli olur mu bilemedim. Bir transfer gerekebilir.
----------------erce,arda,muhammet--------------
sag bek(ismail)-------edgar(atakan/husaini)--------hugo(alpaslan)--------sol bek(faruk can/trondsen)
---------------berat(flavio)----------salih(trondsen,parmak)---------------------
visca(gökdeniz)---------------baka(ömür,yunus)----------------------waka(koita)
----------------------santrafor(semedo)-------------------------------------------ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleligue 2'da Arnaud Lusamba var. hem dikine oynuyor hem adam kovalıyor hem şutları iyi hem de asist yapabiliyor.
Hem kontraya uygun hem de bakasetas'ı kaleye daha yakın oynatma şansımız olur.
https://www.transfermarkt.com.tr/arn...spieler/272631
Ayrıca bizim en büyük sıkıntılarımızdan biri de alternatif oyuncuların aslardan çok farklı tarzda olması. Aynı sıkıntıyı mesela dün bjk de yaşadı. Ghezzala benzer özellikte alternatifleri olmadığı için aynı oyunu oynamaya çalışıp hüsrana uğradılar. Bazı kilit oyunculara yakın özelliklerde alternatif oluşturmak lazım. Yoksa iki maçta bir farklı bir oyun oynamaya kalkınca yine devrilir gideriz.#TRABZONSPOR#
Yorum
-
Bu kasımpaşa hiç akıllanmıyor, Kesin sözleşme uzatalım demişlerdir kabul etmeyince kadro dışı bırakmışlardır Aytaç'ı.En son Ahmet Taşçı tarafından düzenlendi; 05.04.2021, 14:07.
Yorum
-
Berat ın yanına Salih
sola kanat visca
2 tane kalite bek
Sağlam forvet, sezonda 15+ golle oynayacak
net şampiyon oluruz.
edgar
hugo
bakasetas
canini
wakaeme
elde kalmalı
Ekuban
uğurcan
değerinde satılacak
abdüş durumu belirsiz
marlon
Baker
flavio
serkan
Direkt postalanmalıBir Sevdasın Trabzonspor'um..
Yorum
-
İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSanki Berat ve Bakasetasın yanına Sosadan çok Onazinin bir tık saçmalamayanı lazım gibi. Sosayla Beratı yan yana koyarsak ve Nwakaemenin de hareketsiz oyununu sayarsak inanılmaz sıkıntı çekeriz. Parmakın fizik olarak ezilmeyecek, Onazinin top ayağındayken saçmalamayacak versiyonları lazım.
Ben Berat'ı defansif oyuncu olarak düşünüyorum. Onazi kadar dinamik olmasa da pozisyon alma ve kesicilik anlamında ondan daha iyi meziyetleri var. Hatta pas oyununu geliştirirse Berat'ta sekiz numaraya evrilme potansiyeli de görüyorum. Berat'ın bu meziyetlerine bakınca orta sahada liderlik yapacak, oyun kuracak bir isme ihtiyacımız olduğuna daha çok inanıyorum. Senin önerin de aslında mantıklı fakat o şablon bana biraz defansif görünüyor.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Berat'ı defansif oyuncu olarak düşünüyorum. Onazi kadar dinamik olmasa da pozisyon alma ve kesicilik anlamında ondan daha iyi meziyetleri var. Hatta pas oyununu geliştirirse Berat'ta sekiz numaraya evrilme potansiyeli de görüyorum. Berat'ın bu meziyetlerine bakınca orta sahada liderlik yapacak, oyun kuracak bir isme ihtiyacımız olduğuna daha çok inanıyorum. Senin önerin de aslında mantıklı fakat o şablon bana biraz defansif görünüyor.#TRABZONSPOR#
Yorum
-
İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDefansif değil de aslında biraz atletik oyuncu olmalı bence. Berat ve Bakasetas epey statik kalıyor sanki. Yanlarına yine durağan birini koyarsak takım çok dirençsiz kalabilir gibi. Ha çok iyi iki bek yakalarsın, Edgarı elinde tutar geride çok iyi alan daraltırsan o zaman sıkıntı kalmaz. O kalitede iki bek bulabilir miyiz orasını konuşmak lazım aslında.
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleilginçtir o iki adamı da alalım demiştim bjkye gelmeden
gerçi yunus'u da alalım dedim ama olsun dediğim 5 futbolcudan 3 ü rahat tutardı bence.
Bu arada Sırp liginde gol atmak kolay belli ki ama Milan Makaric diye bir oyuncu var yedek forvet olarak düşünülebilir.
https://www.transfermarkt.com.tr/mil...spieler/315561
Ben Makedonyada yaşiyorum, Trabzonspori seviyorum. Ayni zamanda scouting çok ilgileniyorum.
Sirp liginde her hafta en az 2 maç izliyorum ve Milan Makaric için diyebilirim. Makaric Trabzonsporun seviyesini değil - fark yaratabileceği güçlü özellikleri yok. Sırp liginde her yıl çok gol atan bir oyuncu var ama o yurtdışında hiçbir şey yapamadı. Makaric o tür bir oyuncudur.
Bunun yerine, biraz daha pahalı, ancak daha güçlü, daha hızlı ve tamamen daha üretken ve tehlikeli bir oyuncu öneriyorum:
<font size="2"><span style="font-family: arial;"><span lang="tr">
Yorum
-
İlk olarak BMMakedonya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelamlar kardeşler!
Ben Makedonyada yaşiyorum, Trabzonspori seviyorum. Ayni zamanda scouting çok ilgileniyorum.
Sirp liginde her hafta en az 2 maç izliyorum ve Milan Makaric için diyebilirim. Makaric Trabzonsporun seviyesini değil - fark yaratabileceği güçlü özellikleri yok. Sırp liginde her yıl çok gol atan bir oyuncu var ama o yurtdışında hiçbir şey yapamadı. Makaric o tür bir oyuncudur.
Bunun yerine, biraz daha pahalı, ancak daha güçlü, daha hızlı ve tamamen daha üretken ve tehlikeli bir oyuncu öneriyorum:
<font size="2"><span style="font-family: arial;"><span lang="tr">ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de böyle düşünüyorum. O tip atletik dinamik bir oyuncuyla birlikte Salih alınırsa 4, 5 oyunculuk iyi bir rotasyona sahip olabiliriz.
Burada denklemi biraz baka bozuyor. Kendisi sahte 9 rolünü iyi oynuyor ancak ortasaha meziyetleri bence yetersiz. Eğer 11 de düşünülüyorsa takım ona göre kurgulanmalı.
parmak,trondsen,yunus bence rotasyon için çok iyi isimler.
Berat,bakasetas ilk 11 olarak düşünülüyor. Hocanın flavio yu tutmadığını düşünürsek ilk 11 için bir tane 8 numara alacağımız kesin.
Bu isim salih olursa pas oyununda elimiz rahatlar ancak dinamizm konusunda bence de sorun yaşarız.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
Yorum
Yorum