Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Saydığın bölgelere transfer yapmak bence de elzem görünüyor. Fakat yalnızca bu iki bölgeye transfer yaparak takımın ayağa kalkacağını düşünmüyorum. Bu bölgeler dışında hücuma destek verecek bekler ve Berat'ın yanında oynatabileceğimiz Sosa gibi bir orta saha oyuncusuna da ihtiyacımız var. Mevcut takımda orta sahada oyun aklımız şudur diyebileceğimiz bir oyuncumuz yok. Takımın tüm oyun kurma yükünü Nwakaeme'nin sırtına yükledik. Maç içerisinde tüm oyuncular bu oyuncunun ayağına bakıyor. Bu sorumluluğu saha içerisinde bölüşmemiz icap ediyor. Abdullah Avcı son maçlarda Bakasetas'ı geri çekerek ona da bu sorumluluğu verdi fakat Bakasetas geri gelince Yunus'un etkisiz oyunu nedeniyle ön tarafta silik bir görüntü oluştu. Gelecek sene bu takımın mevcut ilk 11'ine birer adet sağ ve sol bek, bir adet orta saha, bir adet kanat ve bir adet forvet olmak üzere tam beş oyuncu kazandırmamız gerekiyor. Bu da neredeyse takımın yarısını değiştirmek anlamına geliyor. Acı ama gerçek bu...
    Sanki Berat ve Bakasetasın yanına Sosadan çok Onazinin bir tık saçmalamayanı lazım gibi. Sosayla Beratı yan yana koyarsak ve Nwakaemenin de hareketsiz oyununu sayarsak inanılmaz sıkıntı çekeriz. Parmakın fizik olarak ezilmeyecek, Onazinin top ayağındayken saçmalamayacak versiyonları lazım.
    #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sanki Berat ve Bakasetasın yanına Sosadan çok Onazinin bir tık saçmalamayanı lazım gibi. Sosayla Beratı yan yana koyarsak ve Nwakaemenin de hareketsiz oyununu sayarsak inanılmaz sıkıntı çekeriz. Parmakın fizik olarak ezilmeyecek, Onazinin top ayağındayken saçmalamayacak versiyonları lazım.
      ligue 2'da Arnaud Lusamba var. hem dikine oynuyor hem adam kovalıyor hem şutları iyi hem de asist yapabiliyor.

Hem kontraya uygun hem de bakasetas'ı kaleye daha yakın oynatma şansımız olur.

https://www.transfermarkt.com.tr/arn...spieler/272631
      En son theo tarafından düzenlendi; 05.04.2021, 00:53.

Yorum

• ................ Erce (Arda)................
        Sabaly........ .. Edgar........... Hugo.. .... Meraş...
        (Serkan) ... (Hüseyin).... (Coulker).... (Faruk)...
        ......................... Berat (Parmak).....................
        ................. Trondsen (Flavio)).......................
        Visca(Abduş)........ Baka(Yunus)........ Waka(Halil)
        ........................ .... X(Ekuban, Koita).................ismi geçenlerle detaylı 11....

Yorum

• İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ................ Erce (Arda)................
          Sabaly........ .. Edgar........... Hugo.. .... Meraş...
          (Serkan) ... (Hüseyin).... (Coulker).... (Faruk)...
          ......................... Berat (Parmak).....................
          ................. Trondsen (Flavio)).......................
          Visca(Abduş)........ Baka(Yunus)........ Waka(Halil)
          ........................ .... X(Ekuban, Koita).................ismi geçenlerle detaylı 11....
          visca olmaz hocam onu çıkar direk, Sabaly de çok para istiyormuş hayatta almazlar, Halil Akbunar için Göztepe çok para istiyormuş o da olmaz.
          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Adem Köse tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bilmiyorum Kasımpaşa bjk maçını izlediniz mi... iste sezon basindaki bjk buydu. Siradan bir takim... Bjk takımından abubakar ile ghezzal i çıkarınca siradanlasti. Sergen Avcı vs teknik direktörler biryere kadar tamam... ama asıl önemli olan oyuncu kalitesidir. Tartışmasız bir santrafor ile sağ kanat çok elzemdir.
            ilginçtir o iki adamı da alalım demiştim bjkye gelmeden
            gerçi yunus'u da alalım dedim ama olsun dediğim 5 futbolcudan 3 ü rahat tutardı bence.

Bu arada Sırp liginde gol atmak kolay belli ki ama Milan Makaric diye bir oyuncu var yedek forvet olarak düşünülebilir.

Milan Makaric ➤ 1 Tem 2025'den beri kulüpsüz ➤ Santrafor ➤ Piyasa Değeri: 300 bin € ➤ * 4 Eki 1995, Novi Sad, Jugoslavia (Republik)
            En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 05.04.2021, 09:59.
            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• yatırım transfer : ismail,gökdeniz
              bedava : koita,alpaslan,salih
              direk transfer : visca,sag bek,sol bek,forvet

eku,ugurcan,yazıcı dan gelecek bütçe ile bunlar yapılır mı bilemedim.

huseyin,serkan,diabete,sarı takasta kullanılabilir.
              kamil ve husaini ile uzatmaya gerek yok. (belki husaini)

semedo kritik adam. O olmadığı zaman karşı kaleye gidemiyoruz. Bence satılması macera olur. Seneye çok daha iyi olacaktır.

kalede erce yeterli olur mu bilemedim. Bir transfer gerekebilir.

----------------erce,arda,muhammet--------------

sag bek(ismail)-------edgar(atakan/husaini)--------hugo(alpaslan)--------sol bek(faruk can/trondsen)

---------------berat(flavio)----------salih(trondsen,parmak)---------------------

visca(gökdeniz)---------------baka(ömür,yunus)----------------------waka(koita)

----------------------santrafor(semedo)-------------------------------------------
              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ligue 2'da Arnaud Lusamba var. hem dikine oynuyor hem adam kovalıyor hem şutları iyi hem de asist yapabiliyor.

Hem kontraya uygun hem de bakasetas'ı kaleye daha yakın oynatma şansımız olur.

https://www.transfermarkt.com.tr/arn...spieler/272631
                Takımda şutu olan çok oyuncu var da adamların şut pozisyonuna girebileceği yerleşik oyunu oynayamıyoruz biz. Yoksa Parmak, Berat, Bakasetas, Nwakaeme, Yusuf hepsinin de iyi bir şut kabiliyeti var.

Ayrıca bizim en büyük sıkıntılarımızdan biri de alternatif oyuncuların aslardan çok farklı tarzda olması. Aynı sıkıntıyı mesela dün bjk de yaşadı. Ghezzala benzer özellikte alternatifleri olmadığı için aynı oyunu oynamaya çalışıp hüsrana uğradılar. Bazı kilit oyunculara yakın özelliklerde alternatif oluşturmak lazım. Yoksa iki maçta bir farklı bir oyun oynamaya kalkınca yine devrilir gideriz.
                #TRABZONSPOR#

Yorum

• Bu kasımpaşa hiç akıllanmıyor, Kesin sözleşme uzatalım demişlerdir kabul etmeyince kadro dışı bırakmışlardır Aytaç'ı.
                  En son Ahmet Taşçı tarafından düzenlendi; 05.04.2021, 14:07.

Yorum

• Berat ın yanına Salih
                    sola kanat visca
                    2 tane kalite bek
                    Sağlam forvet, sezonda 15+ golle oynayacak

net şampiyon oluruz.
                    edgar
                    hugo
                    bakasetas
                    canini
                    wakaeme
                    elde kalmalı

Ekuban
                    uğurcan
                    değerinde satılacak
                    abdüş durumu belirsiz

marlon
                    Baker
                    flavio
                    serkan
                    Direkt postalanmalı
                    Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

Ben Berat'ı defansif oyuncu olarak düşünüyorum. Onazi kadar dinamik olmasa da pozisyon alma ve kesicilik anlamında ondan daha iyi meziyetleri var. Hatta pas oyununu geliştirirse Berat'ta sekiz numaraya evrilme potansiyeli de görüyorum. Berat'ın bu meziyetlerine bakınca orta sahada liderlik yapacak, oyun kuracak bir isme ihtiyacımız olduğuna daha çok inanıyorum. Senin önerin de aslında mantıklı fakat o şablon bana biraz defansif görünüyor.

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ben Berat'ı defansif oyuncu olarak düşünüyorum. Onazi kadar dinamik olmasa da pozisyon alma ve kesicilik anlamında ondan daha iyi meziyetleri var. Hatta pas oyununu geliştirirse Berat'ta sekiz numaraya evrilme potansiyeli de görüyorum. Berat'ın bu meziyetlerine bakınca orta sahada liderlik yapacak, oyun kuracak bir isme ihtiyacımız olduğuna daha çok inanıyorum. Senin önerin de aslında mantıklı fakat o şablon bana biraz defansif görünüyor.
                        Defansif değil de aslında biraz atletik oyuncu olmalı bence. Berat ve Bakasetas epey statik kalıyor sanki. Yanlarına yine durağan birini koyarsak takım çok dirençsiz kalabilir gibi. Ha çok iyi iki bek yakalarsın, Edgarı elinde tutar geride çok iyi alan daraltırsan o zaman sıkıntı kalmaz. O kalitede iki bek bulabilir miyiz orasını konuşmak lazım aslında.
                        #TRABZONSPOR#

Yorum

Defansif değil de aslında biraz atletik oyuncu olmalı bence. Berat ve Bakasetas epey statik kalıyor sanki. Yanlarına yine durağan birini koyarsak takım çok dirençsiz kalabilir gibi. Ha çok iyi iki bek yakalarsın, Edgarı elinde tutar geride çok iyi alan daraltırsan o zaman sıkıntı kalmaz. O kalitede iki bek bulabilir miyiz orasını konuşmak lazım aslında.
                          Ben de böyle düşünüyorum. O tip atletik dinamik bir oyuncuyla birlikte Salih alınırsa 4, 5 oyunculuk iyi bir rotasyona sahip olabiliriz.

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ilginçtir o iki adamı da alalım demiştim bjkye gelmeden
                            gerçi yunus'u da alalım dedim ama olsun dediğim 5 futbolcudan 3 ü rahat tutardı bence.
                            Bu arada Sırp liginde gol atmak kolay belli ki ama Milan Makaric diye bir oyuncu var yedek forvet olarak düşünülebilir.
                            https://www.transfermarkt.com.tr/mil...spieler/315561
                            Selamlar kardeşler!
                            Ben Makedonyada ya
                            şiyorum, Trabzonspori seviyorum. Ayni zamanda scouting çok ilgileniyorum.

Sirp liginde her hafta en az 2 ma
                            ç izliyorum ve Milan Makaric için diyebilirim. Makaric Trabzonsporun seviyesini değil - fark yaratabilece
                            ği güçlü özellikleri yok. Sırp liginde her yıl çok gol atan bir oyuncu var ama o yurtdışında hiçbir şey yapamadı. Makaric o tür bir oyuncudur.

Bunun yerine, biraz daha pahalı, ancak daha güçlü, daha hızlı ve tamamen daha üretken ve tehlikeli bir oyuncu öneriyorum:

<font size="2"><span style="font-family: arial;"><span lang="tr">

Yorum

• İlk olarak BMMakedonya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Selamlar kardeşler!
                              Ben Makedonyada ya
                              şiyorum, Trabzonspori seviyorum. Ayni zamanda scouting çok ilgileniyorum.

Sirp liginde her hafta en az 2 ma
                              ç izliyorum ve Milan Makaric için diyebilirim. Makaric Trabzonsporun seviyesini değil - fark yaratabilece
                              ği güçlü özellikleri yok. Sırp liginde her yıl çok gol atan bir oyuncu var ama o yurtdışında hiçbir şey yapamadı. Makaric o tür bir oyuncudur.

Bunun yerine, biraz daha pahalı, ancak daha güçlü, daha hızlı ve tamamen daha üretken ve tehlikeli bir oyuncu öneriyorum:

<font size="2"><span style="font-family: arial;"><span lang="tr">
                              bu adamın Türkiye liginde iş yapmama şansı yok.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ben de böyle düşünüyorum. O tip atletik dinamik bir oyuncuyla birlikte Salih alınırsa 4, 5 oyunculuk iyi bir rotasyona sahip olabiliriz.
                                o bölgede çok fazla yığılma oldu. Aslına bakarsanız hoca pek tutmasa da flavio takıma dinamizm kazandırma konusunda en önemli oyuncu. Adam her yere yetişip pas istasyonu olmaya çalışıyor. Kalan maçlarda ısrar edilirse önümüzdeki sene ilk 11 oyuncusu olacağını düşünüyorum.

Burada denklemi biraz baka bozuyor. Kendisi sahte 9 rolünü iyi oynuyor ancak ortasaha meziyetleri bence yetersiz. Eğer 11 de düşünülüyorsa takım ona göre kurgulanmalı.

parmak,trondsen,yunus bence rotasyon için çok iyi isimler.

Berat,bakasetas ilk 11 olarak düşünülüyor. Hocanın flavio yu tutmadığını düşünürsek ilk 11 için bir tane 8 numara alacağımız kesin.

Bu isim salih olursa pas oyununda elimiz rahatlar ancak dinamizm konusunda bence de sorun yaşarız.

Yorum

Yükleniyor...
                                X