Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    alioski tabiki gelir.

bizim lig için ideal bir adam.

hatta önündeki adamla uyum yakalarsa gol ve asistte kariyer rekoru kırar.
    Evet ihtimal dahilinde.
    Seneye maça hangi dizilimle çıkacağımızdan ziyade hücumda hangi formasyonla oynayacağımızı düşüyorum. İsmi geçen beklere bakınca 3-4-3 veya 3-2-3-2 gibi geliyor.

Ekli dosyalar
    En son smart tarafından düzenlendi; 23.04.2021, 18:56.

Yorum

• Tatmin edici bir santrafor ismi hala düşmedi. Sörloth'un klonunu bulsunlar bir yerden getirsinler. Onu izledikten sonra her golcü kesmez bizi.

Yorum

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Evet ihtimal dahilinde.
        Seneye maça hangi dizilimle çıkacağımızdan ziyade hücumda hangi formasyonla oynayacağımızı düşüyorum. İsmi geçen beklere bakınca 3-4-3 veya 3-2-3-2 gibi geliyor.

Hocanın üç stoper oynatacağını sanmıyorum.

Bekler ileri çıktığında gerideki üçlüyü orta sahadan birini çekerek kurabilir. Zaten o üçlünün amacı çıkarken pas opsiyonu kurup çoğunluk sağlamak. Hocanın antrenör gelişim seminerinde bununla ilgili bu sunusu vardı. Beşiktaş'ta Medel'le bunu yapmaya çalıştı. Medel gittikten sonra da merkezden geri çekebileceği adam olmayınca sağ beki bu şekilde denedi.(City Kyle Walker gibi.)
        ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hocanın üç stoper oynatacağını sanmıyorum.

Bekler ileri çıktığında gerideki üçlüyü orta sahadan birini çekerek kurabilir. Zaten o üçlünün amacı çıkarken pas opsiyonu kurup çoğunluk sağlamak. Hocanın antrenör gelişim seminerinde bununla ilgili bu sunusu vardı. Beşiktaş'ta Medel'le bunu yapmaya çalıştı. Medel gittikten sonra da merkezden geri çekebileceği adam olmayınca sağ beki bu şekilde denedi.(City Kyle Walker gibi.)
          3 lü stoper değilde önlibero stoperlerin arasina girecek top bizdeyken.
          Bu arada mesajından aklıma ne geldi: medel, melo, e.davids gibi pitbull lakabını almış bi tane önlibero iyi olurdu
          En son smart tarafından düzenlendi; 23.04.2021, 21:26.

Yorum

• Merhaba.
            Konu dışı mesajları kaldırdım.Transfer ve oyuncu hususlarında çok değerli yorumlar var.Siyasi tartışma ve karşılıklı atışma içeren mesajlar konu akışını olumsuz etkiliyor.

Rica ediyorum dikkatli olalım.

Keyifli forumlar.
            • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• 61 numaranın gerçek sahibini alalım

Yorum

• Alioski için gelmez dememim sebebi, özel hayatıyla ilgili çok bilgim yok ama görünüş tarz İsviçre vatandaşlığı falan düşününce Trabzon'da memnun olmaz bence. Bize en az 3 sene kalacak bir bek lazım.

Santrafor için ne kadar doğru bilmiyorum geçen dönem M'baye Niang istedik denmişti, Arapta kiralık oynuyor, opsiyonlu kiralık zorlayabilirler isteniyorsa.

Tecrübeli bir golcü aranıyorsa da Jaime Mata sözleşmesi bitiyor Getafe'de düşünebilir.
                En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 23.04.2021, 21:49.
                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Transfer Dosyası - 15 -

Andreas Cornelius nasıl acaba? 1.93 boyunda solak forvet. Öküz gibi güçlü görünüyor. Sosyal medyada ismini gördüm ama ne kadar doğru bilmiyorum. Bu sene Serie A da 23 maçta 1 gol atmış. Al sana Sörloth istatistiği [emoji1]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                  En son Halil Alemdar tarafından düzenlendi; 23.04.2021, 21:58.

Yorum

• İlk olarak Cem Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Merhaba.
                    Konu dışı mesajları kaldırdım.Transfer ve oyuncu hususlarında çok değerli yorumlar var.Siyasi tartışma ve karşılıklı atışma içeren mesajlar konu akışını olumsuz etkiliyor.

Rica ediyorum dikkatli olalım.

Keyifli forumlar.
                    Siyasi mesajları da paylaşabileceğimiz bir bölüm de olmalı sonra Fenerbahçe (antu,vb) büyük bir güç büyük bir sivil toplum oluyor.. bu izlenimle de elinden kupanı alıyor biz de bakıyoruz... tartışmalardan korkmayın tartışmalar forumu büyütür yüceltir... bu şekilde kimsenin bordomavi neti bildiği de yok taktığı da yok.. Başkan mı belirleyebiliyoruz hoca mı herkes kafasına göre şucu Bucu diye ikiye ayrılıyor hemen.. bırakın insanlar hakaret etmeden özgürce burada kendini her anlamda ifade edebilsin. Şikecileri örnek vermek istemezdim ama antu.com bu anlamda bana en iyi en aktif taraftar formu olarak geliyor.. sadece küçük bir örnek: ligdeki her maçı konuştukları başlık bile var yani diyeceğim odur ki forum yöneticileri olarak biraz engin geniş ve özgür düşünün yenilikler yapın... şimdilik esen kalın

Yorum

• İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Andreas Cornelius nasıl acaba? 1.93 boyunda solak forvet. Öküz gibi güçlü görünüyor. Sosyal medyada ismini gördüm ama ne kadar doğru bilmiyorum.

Her transfer döneminde adı geçer. Onu Kopenhag'da oynarken alacaktın, şimdi bir anlamı yok. Ha en az Crivelli kadar katkı verir, orası ayrı.

Yorum

• ​
                        İlk olarak bilgehan83 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Siyasi mesajları da paylaşabileceğimiz bir bölüm de olmalı sonra Fenerbahçe (antu,vb) büyük bir güç büyük bir sivil toplum oluyor.. bu izlenimle de elinden kupanı alıyor biz de bakıyoruz... tartışmalardan korkmayın tartışmalar forumu büyütür yüceltir... bu şekilde kimsenin bordomavi neti bildiği de yok taktığı da yok.. Başkan mı belirleyebiliyoruz hoca mı herkes kafasına göre şucu Bucu diye ikiye ayrılıyor hemen.. bırakın insanlar hakaret etmeden özgürce burada kendini her anlamda ifade edebilsin. Şikecileri örnek vermek istemezdim ama antu.com bu anlamda bana en iyi en aktif taraftar formu olarak geliyor.. sadece küçük bir örnek: ligdeki her maçı konuştukları başlık bile var yani diyeceğim odur ki forum yöneticileri olarak biraz engin geniş ve özgür düşünün yenilikler yapın... şimdilik esen kalın
                        Değerli hocam,siyaset hususunu sadece yazılı bir forum kuralından ibaretmiş gibi görmeyin.Genel forumların bir çoğunda bile siyaset yasak.Çünkü siyaset konuları,yorumları,önce mesajı yazana,sonra forum sahiplerine yasal sıkıntılar doğurabilmekte.Ayrıca yaklaşık 15 sene genel forum tecrübesi olan biri olarak söylüyorum,siyasetin olduğu hiçbir platformda huzur olmaz.Bu detaylandırılabilir,karşıt görüşlüler arasındaki tartışmalar,yasal sıkıntılar doğurabilecek hususlar gibi uzar liste.

Ayrıca Bmn kendisine basında yer bulan bir platform.Buradan gazete tv,vb. alanlara yorumcu olarak giden abilerimiz de mevcut.Akabinde nasıl takip edildiğini anlamak adına da günlük ziyaretçi sayılarımızı da takip edebilirsiniz.

Öte yandan örnek verdiğiniz platformdaki bir alan bizde de var.Türk futbolu,dünya futbolu alanlarında diğer her maçı biz de konuşabiliyoruz.
                        Son olarak yenilik anlamında herzaman her konuda açığım.Danışma alanımızdan bunları iletirseniz değerlendirilmek üzere yönetime iletirim ve çok mutlu olurum.

Teşekkür ederim.
                        • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Santrafor mevkinde hizli olup az bucuk topla iliskili adamlarin basarisiz olmasi mumkun degil bu lig icin oyle fizik fazla teknige falanda gerek yok,takimds diger taslar oturduysa yeter de artar.
                          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Andreas Cornelius nasıl acaba? 1.93 boyunda solak forvet. Öküz gibi güçlü görünüyor. Sosyal medyada ismini gördüm ama ne kadar doğru bilmiyorum. Bu sene Serie A da 23 maçta 1 gol atmış. Al sana Sörloth istatistiği [emoji1]
                            tam aradığımız tipte santrafor

Yorum

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              tam aradığımız tipte santrafor
                              adam tam bizim lige uygun. kanatlarla iyi beslenirse harikalar yaratır.

Yorum

• İlk olarak bilgehan83 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                abim futbol konuşamayan adam siyaset hiç konuşamaz

adama diyorum ki nwakaemenin vadesi doldu adam mesaj atıyor ananı s*kim diye

şimdi bu adama işçi sınıfını, emekle sermayenin mücadelesini nasıl anlatayım, bu kazmaya sosyal devleti, jeopolitiği nasıl anlatırsın ki

Yorum

Yükleniyor...
                                X