Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Nwakeame tarzı oyuncuların ligi değil bu lig.Bunu bin defa söyledim.Hızlı,teknik,kolay adam geçebilen oyuncular bu ligde şov yapar.

Ekuban hızı ve fizik gücüyle yardırıyor ligde.Onyekuru hızı,dribbling becerisi ve topa hakimiyeti ile topu aldığı an rakibi resmen ağlatıyor.

Fenerin yeni aldığı Osayiyi dün izledim.Harika bir yetenek.Bir kere boylu poslu güçlü bir oyuncu.Boyuna göre çok süratli.Bilekleri o kadar yumuşak ki son zamanlarda izlediğim en teknik,topa en hakim oyunculardan birisi.Tüm bunların yanında adam aptal da değil,kafası da çalışıyor,doğru oynuyor.Bunu Fenerbahçe 400 bin euroya nasıl almış anlayamadım.

Bizim bu tarz oyunculara ihtiyacımız var.Nwakeame kablumbağa gibi hareket edecek de 40 yılda bir çalım atacak şut atacak veya orta açacak da ölme eşeğim ölme.Set oyunu da oynasan hızlı hareket etmek zorundasın,topu sağına soluna çekene kadar bir dünya zaman geçiyorsa o iş olmaz.Kıvrak olacaksın,çabuk adam geçeceksin.Kontra atak oyununa zaten uygun değil Nwakeame,set oyununda da aşırı ukala hareketleri var.Topu sürekli gereksiz yere tutuyor,pas vermiyor,attığı şutların yarısı dağa taşa gidiyor.

Şimdi bana tepki gösterebilirsiniz.Ronaldinhonun alt modeli diyebilirsiniz.Evet şuan için takımda olmasa büyük sıkıntı yaşanır ama ben zaten uzun vadeli konuşuyorum.Bu tarz adamlara daha fazla katlanamıcam artık.10 numarada bu tarz bir oyuncu olsa fazla sıkıntı yaratmam ama kanatta olunca deliriyorum.Çok oynatmak istiyorlarsa seneye 10 numara oynatsınlar ya da yedek olsun.Yedek olmuyorsa Araplara 5-6 milyona satın.

Galatasaray tüm oyunu Onyekuru üzerinden oynuyor resmen.Adam iki haftada üç gol attı,bir de penaltı yaptırdı yanlış bilmiyorsam.Kontra ataklarda adamı tutamıyorlar.Birebirde kaldığında geçemeyeceği adam yok.Atak oynayan rakip takımlara karşı inanılmaz bir tehdit.Oyunu kontrollü oynayan,zaman zaman geride kabul eden bizim gibi takımlar için aslında en uygun isimlerden birisi.Gs yıllardır kiralıyor bizim aklı evveller hiç böyle birşey düşünmüyor.

Kanat oyuncuların hızlı,teknik ve dribblingci olacak.Bunlar kanat için temel özellikler.Ekstra olarak oyun zekası,orta ve şut becerisi de eklenirse zaten çok daha üst seviye oyunculardan bahsederiz.Ekonomik durumun ve itibarına göre alabileceğin en iyi kanat oyuncusunu alır yoluna bakarsın.
    Tam tersi, Wakayeme tam olarak bu ligin oyuncusu, adamin istatistikleri ortada. Aradaki fark, Wakayeme Anadolu takimi degil buyuk takim kanat forveti. Kargalarda ligi sallayan Babel mesela, bunlar buyuk takim kanat forveti. En sevdigim kanat modeli.

Bizim ligde tempo yok, takimlarin cogu yavas ve sert oynuyor. Hiziyla ön plana cikan kanatlarin buyuk kisminde bitiricilik ve top tutma problemi var.

Ayrica ben Waka nin kaplumbaga olduguna da katilmiyorum, adam topu atti mi gidiyor tutulmuyor fm de bile hizi eger dusurulmediyse 13 civariydi. Kaplumbaga ve Super Lig in oyuncusu degil demek icin sac bas yoldurmasi lazim ama adam 3 sezondur ligin en iyisi. Pas, sut, teknik, zeka, orta acma, yaraticilik, top turma, fizik guc, hirs ne ararsan var.

Edit: 90 mac 30 gol 30 asist... 76 lig maci 26 gol 24 asist, sol kanat... Super Lig e uygun degilse bu nedir ? Boylesi zor gelir.
    En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 03.02.2021, 11:16.
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

Nwakeame tarzı oyuncuların ligi değil bu lig.Bunu bin defa söyledim.Hızlı,teknik,kolay adam geçebilen oyuncular bu ligde şov yapar.

Ekuban hızı ve fizik gücüyle yardırıyor ligde.Onyekuru hızı,dribbling becerisi ve topa hakimiyeti ile topu aldığı an rakibi resmen ağlatıyor.

Fenerin yeni aldığı Osayiyi dün izledim.Harika bir yetenek.Bir kere boylu poslu güçlü bir oyuncu.Boyuna göre çok süratli.Bilekleri o kadar yumuşak ki son zamanlarda izlediğim en teknik,topa en hakim oyunculardan birisi.Tüm bunların yanında adam aptal da değil,kafası da çalışıyor,doğru oynuyor.Bunu Fenerbahçe 400 bin euroya nasıl almış anlayamadım.

Bizim bu tarz oyunculara ihtiyacımız var.Nwakeame kablumbağa gibi hareket edecek de 40 yılda bir çalım atacak şut atacak veya orta açacak da ölme eşeğim ölme.Set oyunu da oynasan hızlı hareket etmek zorundasın,topu sağına soluna çekene kadar bir dünya zaman geçiyorsa o iş olmaz.Kıvrak olacaksın,çabuk adam geçeceksin.Kontra atak oyununa zaten uygun değil Nwakeame,set oyununda da aşırı ukala hareketleri var.Topu sürekli gereksiz yere tutuyor,pas vermiyor,attığı şutların yarısı dağa taşa gidiyor.

Şimdi bana tepki gösterebilirsiniz.Ronaldinhonun alt modeli diyebilirsiniz.Evet şuan için takımda olmasa büyük sıkıntı yaşanır ama ben zaten uzun vadeli konuşuyorum.Bu tarz adamlara daha fazla katlanamıcam artık.10 numarada bu tarz bir oyuncu olsa fazla sıkıntı yaratmam ama kanatta olunca deliriyorum.Çok oynatmak istiyorlarsa seneye 10 numara oynatsınlar ya da yedek olsun.Yedek olmuyorsa Araplara 5-6 milyona satın.

Galatasaray tüm oyunu Onyekuru üzerinden oynuyor resmen.Adam iki haftada üç gol attı,bir de penaltı yaptırdı yanlış bilmiyorsam.Kontra ataklarda adamı tutamıyorlar.Birebirde kaldığında geçemeyeceği adam yok.Atak oynayan rakip takımlara karşı inanılmaz bir tehdit.Oyunu kontrollü oynayan,zaman zaman geride kabul eden bizim gibi takımlar için aslında en uygun isimlerden birisi.Gs yıllardır kiralıyor bizim aklı evveller hiç böyle birşey düşünmüyor.

Kanat oyuncuların hızlı,teknik ve dribblingci olacak.Bunlar kanat için temel özellikler.Ekstra olarak oyun zekası,orta ve şut becerisi de eklenirse zaten çok daha üst seviye oyunculardan bahsederiz.Ekonomik durumun ve itibarına göre alabileceğin en iyi kanat oyuncusunu alır yoluna bakarsın.
      Nwakaeme iki sezondur 20+ gol ve asist katkısı veriyor. bu sezon da 10 oldu şimdiden muhtemelen yine 20'yi geçecek. Nasıl oluyor da Nwakaeme tarzı oyuncuların ligi olmuyor bu lig?

edit: Nwakaeme tarzı oyuncular kimler oluyor bu arada. Nwakaeme gibi bi oyuncu daha görmedim ben. türünün tek örneği.
      En son Furkan Tütüncü tarafından düzenlendi; 03.02.2021, 11:09.

Yorum

• Nwa bu takımın en büyük hücum silahıdır.. onu da eleştirmeyelim be abi, Twitter’da deep blue denen aykırı bi eleman var o takmıştı kafaya Nwa’ya garip bir şekilde..

Yorum

• Kanat bölgesinde çabukluk ve dayanıklılık çok önemlidir.Oyunu çift yönlü oynamak ve kontra ataklarda gerek toplu gerek topsuz hızlı koşular yapmak çok önemlidir.

Nwakeame özel bir oyuncu ama temel kanat oyuncusu niteliklerini taşımıyor.Bu yüzden zaten İsrail Liginin dışına çıkamadı ve Milli takımda forma giyemedi.

Büyük liglerde bu tarz kanat oyuncuları göremezsiniz.Ne kadar özel bir oyuncu olursa olsun bu profilde bir kanat oyuncusu oynatılmaz kaliteli liglerde.

Nwakeame giderse çok ağlarsınız diyen arkadaşlarımız var.Adamın yerine Bilal gibi beş para etmez birini bulup getirirse yönetim tabiki ağlarız ama dünyada yüzlerce kaliteli kanat oyuncusu var.

Nwakeame fiziksel anlamda da gerilemeye başladı.Eskiden daha atikti şimdi o da kalmadı.5-6 milyona satıp yerine daha komple bir kanat oyuncusu lazım.

Kasımpaşadan Villaya giden Trezeguet iyi bir örnek mesela.Atletik,dayanıklı,şut çekebiliyor.

Nwakeame teknik,fizik güç,dribbling,şut ve zeka anlamında çok özel bir oyuncu ama buna rağmen dediğim gibi hız,çeviklik ve dayanıklılık konularında kötü olduğu için temel bir kanat oyuncusu niteliği taşımıyor.

Nwakeame kadar özel olmasa bile daha komplike daha çok kanat niteliği taşıyan bir kanat oyuncusu alınabilirse kimse hayır demez alamıyorsak o zaman Nwakeame ile devam edebiliriz.
          En son Onur Erçetin tarafından düzenlendi; 03.02.2021, 11:37.

Yorum

• Ne alaka şimdi Nwakaeme? Yani ne oldu da konu durduk yere bu adama geldi?

Yorum

• Ya inanın diğer istanbul takımlarının ağzının suyu akarak izlediği ve Rıdvan Dilmen'in bile (ne kadar taraflı olduğu bilinir)Türkiye'nin en iyi topçusu dediği adama burda yok hızlı değil gibilerinden laf etmek çok basit ve ancak rakip takımın kıskanç taraftarının edeceği türden laflar bunlar, Onyekuru gibi topçularıda örnek vermişler Onyekuru'daki oyun zekası .Nwakaeme'nin 3 te 1 idir önüne atıcan koşacak esas küçük takım kontra futbolcusu kapanan takıma hiçbir şey yapamaz Onyekuru gibiler neyse Nwakeme'yi de hele böyle bir oyundan sonra eleştirmekte pek samimi değil istanbul da olsa hergün manşette olacak adam Trabzon'da olunca ne manşetlere çıkar manşeti bırak arada birileri gelir koşmuyor hızlı değil ama der hey Allah'ım.
              DOZER CEMİL

Yorum

Kanat bölgesinde çabukluk ve dayanıklılık çok önemlidir.Oyunu çift yönlü oynamak ve kontra ataklarda gerek toplu gerek topsuz hızlı koşular yapmak çok önemlidir.

Nwakeame özel bir oyuncu ama temel kanat oyuncusu niteliklerini taşımıyor.Bu yüzden zaten İsrail Liginin dışına çıkamadı ve Milli takımda forma giyemedi.

Büyük liglerde bu tarz kanat oyuncuları göremezsiniz.Ne kadar özel bir oyuncu olursa olsun bu profilde bir kanat oyuncusu oynatılmaz kaliteli liglerde.

Nwakeame giderse çok ağlarsınız diyen arkadaşlarımız var.Adamın yerine Bilal gibi beş para etmez birini bulup getirirse yönetim tabiki ağlarız ama dünyada yüzlerce kaliteli kanat oyuncusu var.

Nwakeame fiziksel anlamda da gerilemeye başladı.Eskiden daha atikti şimdi o da kalmadı.5-6 milyona satıp yerine daha komple bir kanat oyuncusu lazım.

Kasımpaşadan Villaya giden Trezeguet iyi bir örnek mesela.Atletik,dayanıklı,şut çekebiliyor.

Nwakeame teknik,fizik güç,dribbling,şut ve zeka anlamında çok özel bir oyuncu ama buna rağmen dediğim gibi hız,çeviklik ve dayanıklılık konularında kötü olduğu için temel bir kanat oyuncusu niteliği taşımıyor.

Nwakeame kadar özel olmasa bile daha komplike daha çok kanat niteliği taşıyan bir kanat oyuncusu alınabilirse kimse hayır demez alamıyorsak o zaman Nwakeame ile devam edebiliriz.
                Onur kardeşim kaplumbağa adımlarıyla tavşan sollayan bir kanat oyuncusundan bahsediyoruz o yüzden Yazdıklarının çoğuna katılmıyorum o ayrı mesele de benim kafam 5-6 milyon Euro'ya takıldı..Araplara Neden 5 6'ya satalım Nwakaeme 10-15 milyon euro arasındaki bir bedele çok net bir şekilde satılabilir...
                Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• wakayeme Türkiyede öyle bir oyuncu yok

fiziği çok iyi evet bir yattara değil ama wakayeme Türkiye liginde şampiyonluk istiyorsan çok önemli bir silah. olmassa olmazın.

iyi bir ortasahayla wakayemeden çok daha iyi verim alırsın.

wakayeme gibi adam yok kanat oyuncusu yok.eğer yurt dışına bu tarz adam satıyorsan çok iyi paralara satman lazım.satmadan öncede wakayeme ayarında oyuncu alman lazım.yoksa ...... oynarsın

Trabzon böyle oyuncularını satarsa bir halt olmaz bizden senelerce...

wakyeme ve uğur gibi oyuncularını şampiyonluğa oynamak istiyorsan seneye satmazssın zaten.satıyorsan ihanet ediyorsundur ve hainsindir.

ama uğuru 30-35

wakayemeyi de 15-20 ye satacaksan yurt dışına olur. ancak o da şöyle olur önce satmadan önce oyuncu bulacaksın yerlerini dolduracaksın ondan sonra.
                  En son erenslash tarafından düzenlendi; 03.02.2021, 12:02.
                  "Annuit cœptis"

Yorum

• nwakaeme rakibe korku salan bir unsur takımda. şu anda bir yattara etkisi yapıyor. fakat geçtiğimiz 2 sezonda daha etkiliydi. neden? öncelikle bu tarz oyuncular yaşla birlikte daha da ağırlaşırlar. çünkü yavaş ama tekniktirler. beyinleriyle oynarlar. ama asıl önemli unsur bir süre sonra rakipler tarafından analiz edilirler eskiye oranla daha fazla önlem alınır ya da antalya maçındaki gibi kenardan birisi sağ sol diye bağrınır.

ama tüm bunlar şu anki kadroda kendisini kötülememizi gerektirmez. sonuç itibariyle dinlenerek oynayan bir adam ve hiç bir rakip oyuncu ya da takım 90 dakika boyunca hatasız oynamıyor. bir tane yakalar atar ya da attırır. tek eleştireceğim yanı geçen senelerde daha etkili şutları vardı ama bir sebepten topa eskisi gibi yön veremiyor.

Yorum

Kanat bölgesinde çabukluk ve dayanıklılık çok önemlidir.Oyunu çift yönlü oynamak ve kontra ataklarda gerek toplu gerek topsuz hızlı koşular yapmak çok önemlidir.

Bu mesajında Nwakaeme için "fiziksel olarak gerilemeye başladı" diyorsun mesajın sonunda Nwakaeme'nin özelliklerinden biri de "fizik güç" diyorsun..Yazdıklarında çelişki var bence yazdıklarını bi gözden geçir..
                      Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• sezon sonu benteke hamlesi yapabilir mi acaba yönetim?

Yorum

2019-2020 Sezonu:
                          Anthony Nwakaeme, 29 maçta, 11 gol 9 asist.
                          Caleb Ekuban, 22 maçta 5 gol 6 asist.
                          Henry Onyekuru, 10 maçta 1 gol 2 asist.

İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Arda Turan 2011 yılında 13 milyon Euro bonservis bedeli ile Atletico Madrid'e transfer oldu. 4 sene sonra da Barcelona transferi için 34 milyon Euro ödedi. Bugün 100 metre koşusu yapsak kendisini geçerim. Futbol salt fizik ile açıklanabilecek bir spor değil.
                          Naber?

Yorum

• Biz istiyoruz ki Nwakaeme her topu aldığında adami geçsin, doksana taksin ama öyle bi dünya yok abi. Bjk maç forumuna bakın ilk yarida Nwakaeme ile ilgili yazilanlari okuyun yok böyle bişey
                            İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                            Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

ilk cümleyi okudum, birakdim okumayi..

Nwakayeme gibi 2 tane daha futbolcumuz olsun üst üste sampiyon oluruz.

Hizli oyuncular bizim ligde ne yapacak ?? Sen Türkiyenin futbolunu izlemiyorusun anlasildi. Türkiyede futbol yürüyerek oynaniyor. Tempolu maclar türkiyede yok.

Yorum

• Bizim taraftar kasar kendini beğenmiş, taraftar hiç bi yerde yoktur. Navakame gibi bir adamı emin olun, koca Türkiyede beğenmeyen sadece Trabzonda çıkar. Laf olsun diye konuşmaya bayılıyorlar

Yorum

Yükleniyor...
                                X