Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    As forvet olmayacak yedek olarak alınacak yedekte afobe yeteneksizini mi tutacaksın??

Bas bas bağırıyorum BURAK KAPACAK BURAK KAPACAK BURAK KAPACAK bu çocuk çok iyi bir sol kanat alırsak 2 seneye avrupaya çok iyi paraya satacağız bu transfer komitesinde hic mi akıllı adam yok.Bursa iflasta ver serkanı kiralık 1 milyon avrora para al burağı biz almazsak istanbula gidecek bizde bön bön bakacağız.
    Bursanin maclarini izliyorum, Burak Kapacak muthiş bir futbolcu. Paraya acınmadan alınmalı. Ali Akman aynı şekilde. Becerisi, hırsı ile İnzagiye benzettim. İkisi de bizde direk oynar.

Yorum

• Fotospor'un gece baskısına göre Ankara Keçiörengücü'nde forma giyen Rizeli Barış Alper Yılmaz için Ankara Keçiörengücü ile anlaşmışız, anlaşma kapsamında 2 genç oyuncumuzu bonservisiyle verecekmişiz.

Doğruysa çok sevinirim. Gerçekten sağlam bir potansiyelin yanında fizîken ezilmeyecek bir genç oyuncuyu kadromuza katmış olacağız.

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Fotospor'un gece baskısına göre Ankara Keçiörengücü'nde forma giyen Rizeli Barış Alper Yılmaz için Ankara Keçiörengücü ile anlaşmışız, anlaşma kapsamında 2 genç oyuncumuzu bonservisiyle verecekmişiz.

Doğruysa çok sevinirim. Gerçekten sağlam bir potansiyelin yanında fizîken ezilmeyecek bir genç oyuncuyu kadromuza katmış olacağız.

https://www.fotospor.com/haber-trabz...bitirdi-430291
        Cinconda peşinde bize gelir mi? Gelse oynar mı?

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Fotospor'un gece baskısına göre Ankara Keçiörengücü'nde forma giyen Rizeli Barış Alper Yılmaz için Ankara Keçiörengücü ile anlaşmışız, anlaşma kapsamında 2 genç oyuncumuzu bonservisiyle verecekmişiz.

https://www.fotospor.com/haber-trabz...bitirdi-430291
          en fazla 500.000 tl + 2 genc oyuncu ( geri satinalma opsionu ile )

denene bilinir.milyonluk para verilmez.artik süper yetenek degilse yerli genc oyunculara bu paralar verme lüksümüz yok.
          son senelerde böyle tarz oyuncular sadece paramiza yazik ettik.
          çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• sözleşmesi biten iki gurbetçi oyuncu,fırsat transferi olabilirler,ama rekabet yüksek olur transferinde,buda maaşlarını yükseltebilir

kenan karaman

Das sind die Leistungsdaten von Kenan Karaman vom Verein FC Schalke 04. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.

salih özcan

Das sind die Leistungsdaten von Salih Özcan vom Verein Borussia Dortmund. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.

muhtemelen iki oyuncunun almanyada senelik aldığı maaş 100-200 bin avro arasıdır,ikna yöntemi genelde yüksek maaşla oluyor bu tarz durumlarda,çünkü dünyada göz önünde olan bir ligden göz önünde olmayan bir lige oyuncuyu transfer etmek maddi şartlarda mümkün olabiliyor

bu arada umut meraş hollanda maçında ilk kez dikkat çeken bir performans sergiledi,demekki fransada bir gelişim sağlamış

Das sind die Leistungsdaten von Umut Meraş vom Verein Eyüpspor. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.
            En son jairzinho tarafından düzenlendi; 26.03.2021, 10:34.
            TEKKEBALL

Yorum

• yazıcı selfie atmış uğurcan var umut meraş var.
              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yazıcı selfie atmış uğurcan var umut meraş var.
                Klübü 1 yıl kalmış adama 3'ten açmış kapıyı, üstelik Umut Meraş çok düz ve defansif Bi adam, alırsak seneye yine sol bek ararız gibime geliyor... Biz Casper'ı zorlasak süper olur, yedek de Form durumlarına Abdurrahim veya Faruk olsun....

Yorum

• Umut Meraş bize geldiği an bir daha milli formayı giyemez
                  Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                  Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Uğurcan - İnter haberlerinin gerçeği yansıttığını düşünmüyorum zira İnter maddi olarak zor dönemler geçirdi. Bu yıl şampiyonlar ligi gelirleri ile nefes alırlar bir nebze...Ama yine de Bir kaleciye 20 vermezler, veremezler, heee bir futbolcuyu takasta verirlerse o ayrı mevzu.... Mesela Dalbert + 13 milyon euroya fitim..... Bosingwa'nın sol bek versiyonudur Dalbert, sol kanatta tek başına akar.... Gerçi Rennes 'e 9 milyon euro satın alma ile kiraladılar. Ama Rennes o paraları veremez... Bize verseler ne güzel olurdu

Yorum

• Uğurcan'ı 25 e okutursak bir de satış payıyla temiz iş olur.
                      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Uğurcan dünya devi takımlardan birine giderse satıştan pay işi zor ve mantıksız olabilir. Hani atıyorum intere gitse oradan başka bir takıma gider mi kaleci emin olamıyorum. Örnekleri vardır muhakkak da kaleci transferinde diğer oyunculara kıyasla sonradan pay işi biraz daha zor geliyor bana. O yüzden büyük bir takım teklif ederse satıştan paysız daha yüksek bir teklif mantığı yürütülebilir
                        OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Inter imkansiz arkadaslar
                          Real Madridden aldiklari hakimi nin daha ilk taksitini ödememisler
                          Satsak bile sicak para girmeme ihtimali cok yüksek
                          [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• Uğurcan dünya devi takımlardan birine giderse satıştan pay işi zor ve mantıksız olabilir. Hani atıyorum intere gitse oradan başka bir takıma gider mi kaleci emin olamıyorum. Örnekleri vardır muhakkak da kaleci transferinde diğer oyunculara kıyasla sonradan pay işi biraz daha zor geliyor bana. O yüzden büyük bir takım teklif ederse satıştan paysız daha yüksek bir teklif mantığı yürütülebilir
                            OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi
                              Inter imkansiz arkadaslar
                              Real Madridden aldiklari hakimi nin daha ilk taksitini ödememisler
                              Satsak bile sicak para girmeme ihtimali cok yüksek
                              o nasil oluyor
                              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Das sind die Leistungsdaten von Barış Alper Yılmaz vom Verein Galatasaray Istanbul. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.

muazzam bir yetenek

az önce ilk kez izledim u21 milli takımında,müthiş bir atletizm ve fizik,topla dripling,pasör özelliği

tarzı ronaldo burak yılmaz karışımı,

2 milyon avro bonservis hiç düşünmeden verilebilir
                                En son jairzinho tarafından düzenlendi; 26.03.2021, 19:07.
                                TEKKEBALL

Yorum

Yükleniyor...
                                X