Visça bugün son dk gâlibiyeti getirecekti az daha, gitti içer dogru katedip sol ayakla çok iyi vurdu... yok aga bu adamin gelme olasiligi varsa gelsin yasina basina dedirtmesinler simdi....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ben olsam Caicara kumarı denerim. Yanına birde Bursadan İsmail Çokçalış.
Sağbeki halletmiş oluruz.
Canerde aynı sakatlığı yaşadı sorunsuz dönmüştü. Sakat denilen Abou,Josefi görüyoruz.
Oyuncunun kalitesi var ve kendine bakıyorsa dönüşü sıkıntı olmuyor.
Solbeke de daha genç kiralık denemesi yapılabilir.
Kamp başlamadan bekleri halletmek lazım.
Beklerin önemi günümüz futbolunda ortada. Başakşehirde Clichy ve Caicara oyuna büyük etki ediyordu.
Misal veriyorum Rosier yerine Beşiktaşa Serkanı koy,en az 6 puan aşağıda olurlardı.
Daha sonrası öncelik ise sağ açık ve santrafor.
Gelecek sezon planlaması:
Kaleci: Erce,Arda,Muhammet,Kağan
Sağbek: Caicara,İsmail Çokçalış
Solbek: Dinamik genç solbek,Trondsen
Stoper: Hugo, Edgar, Hosseini, Atakan, Ahmetcan
Ortasaha : Berat, Abdüş , Bakasetas , Yunus, Flavio, Parmak , Hakan Yeşil
Kanat: Visca, Nwakame, Y. Sarı , Altyapı
Santrafor: Nokta Santrafor, Kenan Karaman , Altyapı
Uğurcan,Ekuban,Djaniny ve Yusufun payından 40 m euro bir gelir elde edebiliriz.Baya rahatlarız ekonomik açıdan.Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..
Yorum
-
Ilk 11'e 5 net adam yedeklere de 6-7 oyuncu lazim. 12 Transfer yapmamiz lazim.
Gesendet von meinem SM-G960F mit Tapatalk
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVisça bugün son dk gâlibiyeti getirecekti az daha, gitti içer dogru katedip sol ayakla çok iyi vurdu... yok aga bu adamin gelme olasiligi varsa gelsin yasina basina dedirtmesinler simdi....
Gesendet von meinem SM-G960F mit TapatalkHY67...
Yorum
-
İlk olarak Hamza Yilmaz tarafından gönderildiAdam daha 31, 2-3 sene rahat oynar. Bence Basak defterini kapatti zaten. Sezon sonu yolcu ama nereye????
Gesendet von meinem SM-G960F mit TapatalkYahsi Bati 51:28
Yorum
-
Afobe yaptığı ingilizce röportajda zaten mayısta geri döneceğini söylemişti. Ama ne yazık ki bunu performansına da yansıttı. Hala oynatılmasını forvetsizliğe bağlıyorum. Yoksa o röportaj doğruysa 18'e dahi almam.
İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSol Bek - Casper Höjer
Sağ Bek - Emil Krafth.... Önerilerim...Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
Uğurcan Avrupa Şampiyonasında oynatılır ve her zamanki gibi oynarsa 30 milyon barajını görebilir çok rahat. Şayet Djaninyi de 10 milyon civarına patlatabilirsek 40 milyon girdi sağlıyoruz. Bu parayla beceri sahibi bir yönetim namağlup şampiyon olacak takım kurabilmeli.#TRABZONSPOR#
Yorum
-
İlk olarak Anıl C tarafından gönderildiIkisi de bizde başarılı olur.
İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUğurcan Avrupa Şampiyonasında oynatılır ve her zamanki gibi oynarsa 30 milyon barajını görebilir çok rahat. Şayet Djaninyi de 10 milyon civarına patlatabilirsek 40 milyon girdi sağlıyoruz. Bu parayla beceri sahibi bir yönetim namağlup şampiyon olacak takım kurabilmeli.
Yorum
-
İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşenol güneş tabiri caisse mermer kafalıdır bazı takıntılarından vazgeçmez avrupa şampiyonasında kaleye mert günok geçecektir.Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
Yorum
Yorum