Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Adam kasketi bile takmış

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Adamların zenginleri mesut ozilin milyon eurolarini ödüyor, bizim zenginler aradaki 250.000 euroya bile destek olamıyor.
      N.aydin bjk verdiğin o bağışı Su an ts ye versen efecan bizdeydi.
      Ama bizim zenginlerin ben bugüne kadar trbazonspora katkıda bulunduğunu görmedim.
      İşte eğer aradaki fark bu ise birisi karşılasın ama dediğin gibi hiç bir zaman ne yönetim ne camiadan biri çıkıp böyle bir iyilik yapmamıştır.
      ÜNALKARAMANSPORLU..

"
      Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Fark azsa verir bizimkiler de sanırım Alanya'nın derdi başka.
        Federasyona sadece isim değil, içerisinde harcama listesi de verilmek zorunda. O yüzde kulübün burada ekstra olarak kullanabileceği marj limite dayanmışsa, teklifinde çok fazla esneme yapamaz.

Yorum

• Efecan'ın bu saatten sonra o yönetim binasını birbirine katması lazım.
          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
          Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            zor yaa ama tabi ki gelse is yapar bence de, ama hoca biraz degisk adam, istedigi tarzda degilse yildiz da almaz =)

iyi daa kim salladi bunu yaa... hayir hepsini geçtim de dogru olmadigi "taraftarin atak yapmasini istemis" kismindan belli tivitiri patlatsak ne olur anasini satayim ?

kabileyi mi toplamislar naapmislar
            Geçen sene bi topçu fenerlileri keklemişti ya, şu kadar twite geliyorum diye efsaneydi.

Yorum

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Efecan'ın bu saatten sonra o yönetim binasını birbirine katması lazım.
              camı çerçeveyi indirecekmiş Marcone'yi aramış hemen
              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Dostum senin matematiğine göre bu adamı 2-3 milyona alırız o zaman

Claudinho, 28, Brezilya ➤ Al-Sadd SC, 2024'den beri ➤ On Numara ➤ Piyasa Değeri: 15.00 mil. € ➤ * 28 Oca 1997, Guarulhos, Brezilya

TM sitesinin Güney Amerika liglerinde yaptığı oyuncu fiyatı değerlendirmeleri çok fazla insanı yanıltıyor diye düşünüyorum.
                Bragantino’daki 35 oyucunun 25-30 tanesini 2m€ ya alırsın.

Ligdeki oyuncuların %80’ini alırsın. Alamayacağın oyuncular da var.
                TM değerlerinden bağımsız olarak, yapılan transfer bedelleri ortada zaten.
                En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 01.02.2021, 23:09.
                Ey Türk Gençliği!
                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Federasyona sadece isim değil, içerisinde harcama listesi de verilmek zorunda. O yüzde kulübün burada ekstra olarak kullanabileceği marj limite dayanmışsa, teklifinde çok fazla esneme yapamaz.
                  Koç style

Yorum

• Serkan Asan bu donem insallah kendine verilecek sansi iyi kullanir. Yoksa zeki yavru, mustafa yumlu gibi solugu akhisarda alir.

Yorum

• olaya alanya açısından bakarsak bakasetastan sonra efecanda giderse adamlar baya zayiflayacak. bir galibiyetin para ödülü 3 milyon civarında sezon sonu sıralamaya göre verilen para ödülleri filan var. yerinede adam alamayacaklar. ucuza vermek istemiyorlar

bizim açımızdan bakacak olursak hani öne geçtigimiz maçlarda tam kontraya çıkacakken futbolcularimizin ayağı ileri gitmiyor geriye dönüyor ya efecan alınsa işte onu goremezdik efecanda,
                      adamda bitmek bilmeyen enerji ve hırs var toplada hızlı bir oyuncu. bitiriciliği biraz daha iyi olsa çok gol atar çünkü hızlı oldugundan dolayı cok pozisyona girebiliyor. uygun şartlar oluşup alınsa idi avcının eli kuvvetlenecekti

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        camı çerçeveyi indirecekmiş Marcone'yi aramış hemen
                        Marcone'de indirir dedik, Enzo'da indirir dedik olmadı
                        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                        Elazığ'lı.

Yorum

• Efecanbizibizdeefecaniistiyoruz tagina destek olalim.en azindan efecan da istendiğinin farkına varsın.belki sezon sonu inat eder gelir.genis kadroda iş yapacak bir oyuncu.hiris yeter.

Yorum

• Gitmek isteyen oyuncuyu tutmak kadar büyük salaklık yok. Adam bu saatten sonra iyi performans verebilecek mi sanıyorlar? Ben gitmek istedim bırakmadınız kurdu girdi bir kere onun beynine

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Adamların zenginleri mesut ozilin milyon eurolarini ödüyor, bizim zenginler aradaki 250.000 euroya bile destek olamıyor.
                              N.aydin bjk verdiğin o bağışı Su an ts ye versen efecan bizdeydi.
                              Ama bizim zenginlerin ben bugüne kadar trbazonspora katkıda bulunduğunu görmedim.
                              8tasa 200bin tl verdi
                              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Bakasetas'a donsuz koşacak yok muydu?

Yorum

Çalışıyor...
                                X