Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Takımı takım yapan iskelettir..

Uğurcan-Edgar-Hugo-Berat iskeleti oluştu.. Sörloth vari bir forvet ile çevresini donatarak seneye lige ambargo koymalıyız.. Öyle bir forvet almalıyız ki bu iskelete ilk devre sonunda tüm takımlar havlu atmalı..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Takımı takım yapan iskelettir..

Uğurcan-Edgar-Hugo-Berat iskeleti oluştu.. Sörloth vari bir forvet ile çevresini donatarak seneye lige ambargo koymalıyız.. Öyle bir forvet almalıyız ki bu iskelete ilk devre sonunda tüm takımlar havlu atmalı..
      Sene sonu bu saydıklarının hepsine teklif gelir, umarım elimiz böğrümüzde kalmaz hep olduğu gibi.

Yorum

• İlk olarak hay1699 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sene sonu bu saydıklarının hepsine teklif gelir, umarım elimiz böğrümüzde kalmaz hep olduğu gibi.
        Bu takım bu yıl cl ye gidemezse uğurcanın,sakat olmasaydı abdülkadirin de takımda kalacağını düşünmüyorum aynı şekilde edgarın da..Berat seneye de böyle performans gösterirse sonraki sene de beratı takımda tutamayız..şu elimizde tutamama şeyine artık alışmamız lazım..tutamazsın..takım çok iyi performans gösterirse oyunculara iyi takımlardan teklif geliyor ve gitmek istiyorlar,takım kötü olunca bu sefer de takımdaki sivrilen oyuncular bu takımda bi başarı elde edemeyeceğim diye iyi yada kötü hangi takım olursa olsun Avrupa yapmak istiyorlar..Oyuncuyu transfer ederken de maalesef şehir olarak istanbul’la bi nebze izmir,antalya,Bursa vs yarışabilir..Adamlar hayatını yaşamak tüm olanaklara sahip olmak istiyo..Dolayısıyla bunu diğer illerde bulamıyorlar..Taraftarlarımız herkesi kendi gibi sanıyor herhalde,(İstanbul,Avrupa)hem daha fazla para hem daha fazla olanak=bu da dolayısıyla daha fazla mutluluk demek..kimse o gitmez bu gitmez diye aklından geçirmesin,her biri zamanı gelince gidecektir,şimdiye kadar bu hep böyle oldu,bundan sonra da böyle olacaktır...

Yorum

• İlk olarak White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu takım bu yıl cl ye gidemezse uğurcanın,sakat olmasaydı abdülkadirin de takımda kalacağını düşünmüyorum aynı şekilde edgarın da..Berat seneye de böyle performans gösterirse sonraki sene de beratı takımda tutamayız..şu elimizde tutamama şeyine artık alışmamız lazım..tutamazsın..takım çok iyi performans gösterirse oyunculara iyi takımlardan teklif geliyor ve gitmek istiyorlar,takım kötü olunca bu sefer de takımdaki sivrilen oyuncular bu takımda bi başarı elde edemeyeceğim diye iyi yada kötü hangi takım olursa olsun Avrupa yapmak istiyorlar..Oyuncuyu transfer ederken de maalesef şehir olarak istanbul’la bi nebze izmir,antalya,Bursa vs yarışabilir..Adamlar hayatını yaşamak tüm olanaklara sahip olmak istiyo..Dolayısıyla bunu diğer illerde bulamıyorlar..Taraftarlarımız herkesi kendi gibi sanıyor herhalde,(İstanbul,Avrupa)hem daha fazla para hem daha fazla olanak=bu da dolayısıyla daha fazla mutluluk demek..kimse o gitmez bu gitmez diye aklından geçirmesin,her biri zamanı gelince gidecektir,şimdiye kadar bu hep böyle oldu,bundan sonra da böyle olacaktır...
          Bir kalemde tüm problemleri yazmışsın. Ancak bunlar bir problem mi tartışılır. Bir oyuncunun Ts'yi basamak görmesi sorun mu sizce veya bedavaya gitmesinden ise bonservis ile iyi oyuncu satmak sorun mu? Gezmeye eğlenmeye gelmiyor işte oyuncu kariyer için geliyor Trabzona yoksa giderdi istanbula bu bir sorun mu?

Berat geleli yarım dönem olmadı ama sene sonu 10m giderse helali hoş olsun yerine buluruz. Bu oyuncular yerime kimseyi bulamazlar diye düşündüklerinden şımarmadı mı? Beni ne takımlar istedi de beni vermediler diyerek performansını düşüren oyuncuları hatırlamıyor muyuz? Bu devir değişti bizlerdeki zihniyet de değişmeli.

Yorum

Haklısın ancak bu akşamdan sonra terim onu zaten listesine almıştır,hem de sene sonu bonservissiz,terim bayılır böyle yerli futbolculara..önemli olan rakipler üşüşmeden onu alabilmek.Aksi takdirde herkes Berat gibi Trabzonsporlu değil,dolayısıyla onların teklifi karşısında,İstanbul yerine Trabzonu tercih edeceğini düşünecek olursak hayal kırıklığına uğrarız,umarım vardır bizimkilerin böyle bir düşüncesi,bedavaya böyle bir oyuncuyu istanbula yem etmemek gerek...
            Son dönemde nasipli miyiz neyiz bilmiyorum artık kader mi bir araya getiriyor, genelde şans bizden yana oluyor. Avcı'yı herhangi İstanbul takımı istese bize gelmezdi muhtemelen. Berat ne kadar Trabzonsporluyum dese de banko oynayabileceği, kendi kariyeri için daha iyi olacağını düşündüğü takım İstanbul'da olsa bizi tercih etmezdi. Bakasetas'ın alacağın performansa karşılık makul sayılacak bonservisini limitleri içerisinde herhangi İstanbul takımı karşılayabilse onun tercihi de biz olmazdık. Kop gel Salih.

Salih için de benzer durum geçerli. Maddi anlamda bizi tercih etmesi için geçerli bir sebep yok. Fb gerekirse 3 milyon verir limitte 300 bin gösterir. Gs menajerlik parasına 10 milyon kendine 400 bin verir alır Oynamak istiyorsa en doğru tercih bura. 27 yaşına gelmiş topçu Taylan'ın, Belhanda'nın, Ozan'ın, Gustavo'nun, Souza'nın (ne çok nın nun oldu ya üf) arkasında beklemek istemez. He ben gelirim iki haftada bunları keserim diye kendine güveniyorsa ayrı. Bizde zaten Flavio'yu kesmeye hazır bir hoca, ayrılacak bir Baker, taraftarın hatasını aradığı bir Parmak varken banko oyuncu olması üç maça bakar.
            ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak acan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bir kalemde tüm problemleri yazmışsın. Ancak bunlar bir problem mi tartışılır. Bir oyuncunun Ts'yi basamak görmesi sorun mu sizce veya bedavaya gitmesinden ise bonservis ile iyi oyuncu satmak sorun mu? Gezmeye eğlenmeye gelmiyor işte oyuncu kariyer için geliyor Trabzona yoksa giderdi istanbula bu bir sorun mu?

Berat geleli yarım dönem olmadı ama sene sonu 10m giderse helali hoş olsun yerine buluruz. Bu oyuncular yerime kimseyi bulamazlar diye düşündüklerinden şımarmadı mı? Beni ne takımlar istedi de beni vermediler diyerek performansını düşüren oyuncuları hatırlamıyor muyuz? Bu devir değişti bizlerdeki zihniyet de değişmeli.
              Yazdıklarımın hiçbiri problem değil,aksine her biri şu zamana kadar süregelen doğrular ve sonuçlar..Oyuncular bizim takımdan gidebilir,bizim yerimize İstanbul da tercih edilebilir,ben böyle birşey yaşandığında taraftarlarımızın olaya duygusal olarak bakış açısını ve dolayısıyla sonrasında yaşadıkları veya yaşayacakları hayal kırıklığından bahsettim..yazdıklarından sanki benim Trabzon’dan ayrılan yada Trabzon’a gelmek istemeyen oyuncuları,yermişim gibi bir anlam çıkardım,ben böyle birşeyden bahsetmedim yalnız...

Yorum

• TSL'de henüz sözleşme yenilememiş ve çoğunlukla sezon sezon sonu serbest kalacağı anlaşılan oyuncu grubuna kabaca bakalım:

Stevan Caulker: 29 yaşında, hava toplarında etkin ve fizik gücü yüksek stoper, Alanyaspor'un önemli oyuncularından biri ve ligin kalburüstü stoperleri arasında
                Salih Uçan: 27 yaşında, orta saha ve takımın oyun kurucusu, Alanyaspor'un oyununda etkin bir role sahip, ligin dikkat çeken oyuncuları arasında
                Juanfran: 32 yaşında, Alanyaspor'un oyununda önemli rol sahibi ve ağır sakatlığa rağmen ligde istikrar yakalayabilmiş çok az sayıdaki kenar bekten biri

Kevin Mirallas: 33 yaşında alternatif kenar hücumcu, uygun bir kontratla oynayan ve çok önemli bir kariyere sahip tecrübeli bir isim
                Alin Tosca: 28 yaşında süratli ve topla öne hamlesi olan süpürücü SOLAK stoper, kariyerinde sol bek oynadığı sezonlar da oldu.
                Günay Güvenç: 29 yaşında. Bjk kariyeri başarısız olmasına rağmen son üç yıldır istikrarlı çıkışa sahip ve sezon itibariyle ligin önemli kalecilerinden biri. Yeni nesil Hakan Arıkan

Alexandru Epureanu: 34 yaşında. Bir dönem aşılması zor Başakşehir savunmasının belkemiğiydi. Sakatlık ve takımdaki değişimler onun kariyerini de ciddi etkiledi. Avcı'nın eski prenslerinden, ligin en tecrübeli stoperlerinden biri.
                Junior Çaiçara: Bir dönem ligin en iyi sağ kenar bekiydi. Değişimden o da nasibini aldı. Ayrıca çapraz bağ sakatlığı var sezonu büyük ölçüde pas geçecek. Nasıl döner belli değil.

Marko Jevtovic: 27 yaşında. İstikrarsız Konyaspor'da istikrarını koruyabilen çok az futbolcudan biri. Avcı'nın o son periyotlarda sahaya sürdüğü stoper orta saha/çapa görevinin tam karşılığı futbolcu. Ayrıca sağlam şutör, mesafesiz şutları var.
                Levan Shengelia: 25 yaşında Gürcü kenar orta saha, açık. Konyaspor'un hücum gücündeki kilit isim. Özellikle geçen sezon önemli işler yaptı. Halen yukarı doğru gelişimini sürdürebilir.

Mame Diouf: 33 yaşında, çok önemli bir kariyer ve büyük tecrübe, Hatayspor'un hücumunda parlayan başka diğer futbolcuların etkinliklerini yaratan ana faktör durumunda.
                Amilton: 31 yaşında özellikle bu sezon Antalyaspor'un hücum planındaki kilit isim. Fiziksel ve atletik özellikleri bakımından ligin göze batan kenar oyuncularından. Topsuz oyunu kontra atağa da yatkın bir sol açık.
                Afriyie Acquah: 29 yaşında İtalyan altyapılı afrikalı, pasör defansif orta saha. Zaman zaman istikrar problemleri olmasına karşın ligde pek çok üst sıra takımı için iyi bir alternatif olabilecek özelliklere sahip.
                Saba Lobjanidze: 25 yaşında, gürcü milli takımıın sol açığı, süratli ve birebir zorlamayı seven bir kenar oyuncusu, Anakaragücünde ise sağ kenarda ve olumsuz anlamda şahsi oyunuyla ön plana çıkmakta, yetenek var ama ilerleyebilmesi için daha iyi bir takımın parçası olması gerek.

* Ayrıca ligin kaşarlanmış futbolcuları diyebileceğimiz ya da TSL dışında da önemli tecrübe biriktirmiş, başka çok sayıda futbolcunun daha sezon sonu sözleşmeleri sona ermekte. İstanbul kulüplerinden serbest kalacak oyuncular eklendiğinde kapsam daha da genişletilebilir. Bu grup içerisinde Trabzonspor'da oynayabilmek için ciddi fedakarlık yapabilecek bir oyuncu bulunabilir.

Kısaca, gelecek yıl planlamasında kadro derinliği anlamında gerekli takviyeleri bonservis harcamadan ve uyum sorunu yaşamayacak yeterli TSL tecrübesi bulunan oyuncularla sağlayabiliriz. Bu bize, eğer bir iki satış da yapabilirsek; tüm gücümüzle lige çok iyi bir santrafor getirebilme, imkan ve gerek varsa ilk 11 yönelik takviyelerde de kulübün ekonomik imkanını arttırmayı sağlayabilir.
                En son Serdar A tarafından düzenlendi; 21.02.2021, 10:13.

Yorum

Oyuncu aşkından bahsetmiyorum, kadro istikrarı olmazsa şampiyonluk gelmez. Mesela Edgar-Hugo uzun yıllardır beklediğimiz tandem, 5-10 milyon euroya bozulmamalı. Kupa geldikten sonra kim nereye isterse gitsin. Kıçıkırık Başakşehir bile şampiyon olana kadar oyuncularını salmadı. Visca kendini yırttı, bırakmadı.

Yorum

Oyuncu aşkından bahsetmiyorum, kadro istikrarı olmazsa şampiyonluk gelmez. Mesela Edgar-Hugo uzun yıllardır beklediğimiz tandem, 5-10 milyon euroya bozulmamalı. Kupa geldikten sonra kim nereye isterse gitsin. Kıçıkırık Başakşehir bile şampiyon olana kadar oyuncularını salmadı. Visca kendini yırttı, bırakmadı.
                    Kimse bozulmasını istemez fakat Vitor veya Edgar'dan birine özellikle de Vitor'a (Edgar'ın yarısı Lille 'e gidicek) 8-10 civarı teklif geldi satmıcan mı bu paralar bizim için çok cazip maalesef.... Sorloth'tan gelen 11milyona takım düzdüler... Ama bu yıl şöyle bir avantajımız var Uğurcan' a söz verildi gidicek ve ondan gelecek para 1 yıl yeter.... Düşünün Uğurcan 18 ve Djaniny 9'a satsan gelen paranın % kaçı bankaya gidicek bilmiyorum ama takımın ihtiyacı olan 2 Bek, Ön libero, Sol Açık ve 2 forvet alırsın hem de en sağlamından.....

Yorum

• İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kimse bozulmasını istemez fakat Vitor veya Edgar'dan birine özellikle de Vitor'a (Edgar'ın yarısı Lille 'e gidicek) 8-10 civarı teklif geldi satmıcan mı bu paralar bizim için çok cazip maalesef.... Sorloth'tan gelen 11milyona takım düzdüler... Ama bu yıl şöyle bir avantajımız var Uğurcan' a söz verildi gidicek ve ondan gelecek para 1 yıl yeter.... Düşünün Uğurcan 18 ve Djaniny 9'a satsan gelen paranın % kaçı bankaya gidicek bilmiyorum ama takımın ihtiyacı olan 2 Bek, Ön libero, Sol Açık ve 2 forvet alırsın hem de en sağlamından.....
                      Hep aynı hikaye... Ugurcani satıp.. Yerini doldurmazasan... Yine başa donecez..

Yusuf Sörloth tutulsaydi.. Şuan sampionduk...
                      Bi bizde satıyoruz. Elimizdeki değerleri... Şampiyon ol.. Sat...
                      Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hep aynı hikaye... Ugurcani satıp.. Yerini doldurmazasan... Yine başa donecez..

Yusuf Sörloth tutulsaydi.. Şuan sampionduk...
                        Bi bizde satıyoruz. Elimizdeki değerleri... Şampiyon ol.. Sat...
                        Alakası yok Onur Tolga gitti Uğurcan geldi, gidenin yeri dolar, doldurabilirsen tabi... Sen duygusal bakıyorsun ama makine değil değil bu adamlar onların da idealleri, Avrupa hayalleri yok mu sanıyorsun?
                        Hem en iyi zamanlarında İstanbul takımları satmadı mı Muriqi, Rodrigues, Gomis, Burak aklıma gelmeyenleri de.... Sattığında değil yerini dokduramadığında küçülürsün , Lille enayi mi kaç yıldır en iyileri satıyor.... Şuan sistem hocası var Al iyi topçuyu ver eline parlasın sat, daha ucuzunu al yine aynı şeyi yap, Başakşehir Avcının ekmeğini yedi hala da yiyor, Avcı bu sistemin en önemli aktörü yeter ki Avcı 'nın istediği adamları al....

Yorum

Senin oyuncu satmaktan başka çaren yok,borç gırtlağı aşmış gelir yok(yerin dibine gömülen Başkan sayesinde aldığı birçok sponsorluklar,forma satışları,Ligi üst sıralarda bitirme vs ilk kez elle tutulur bir gelir kazanıldı fakat rakiplerinle kıyas bile değil)senin üst üste şampiyon olman lazım,ama kadron çok iyi olsa bile seni hakemler vs masabaşında zaten şampiyon yapmıyor,bir şampiyonlukla da borcu kapatamayacağına ve bunun süreklilik arz etmesi gerektiğine göre de,ya üst üste şampiyon olacaksın yada oyuncu satacaksın,böyle de bir kısır döngüye giriyorsun,oyuncu satsan kadron bozuluyor fakat borcu da başka türlü kapatamıyorsun..Kaldı ki sen ne kadar tutmak istesen de oyuncuya bir teklif geldiğinde oyuncuyu Trabzon’da tutamıyorsun..Visca demişsin,visca nerenin takım oyuncusu?İstanbul’un ve de geçen yılın şampiyon takımının..kaldı ki viscaya ederini bulan bir teklif geldi de onlar mı satmadı yada madem öyle irfanı tutsalardı ya kadroda tutabildiler mi,bir irfan gitti bir visca sakatlandı ibb nin %70 i gitti sanki,kaldı ki bu takım senelerdir başarılı olan ve de istanbul gibi şehir avantajı olan bir takım,bu takım bile elinde oyuncuyu tutamıyorken,sen nasıl tutmayı düşünüyorsun..Şehire yatırım yapılmadığı sürece,çocuk sahibi iyi futbolcular(eğitim yüzünden)seni tercih etmiyor yerli oyuncular ise zaten neyin ne olduğunu bildiği için İstanbul’dan iyi bir teklif aldıkları sürece seni tercih etmiyorken,ve de futbolun sadece sahada oynanmadığı bir ortamda, buna mecbur bırakılıyorsun,özellikle de ağaoğlu öncesi gelen iki başkanın en ufak bir başarı elde edememesi ve borcun bu hanelere gelmesine neden olması,seni buna mecbur bırakan bir tercih olarak karşımıza çıkıyor...Bence de kadro bozulmamalı ama oyuncuyu Trabzon’da tutamıyorsun işte sorun da burada...
                          En son White tarafından düzenlendi; 21.02.2021, 12:12.

Yorum

• [MENTION=52678]White[/MENTION]... Hocam kadroyu on sene tutalım demiyorum, üç yıllık bir planlama yapalım diyorum. Bu mümkün.

Yorum

@White... Hocam kadroyu on sene tutalım demiyorum, üç yıllık bir planlama yapalım diyorum. Bu mümkün.
                              Kardeşim o kadar şey yazdım buradan sen bunu mu çıkardın..Yusuf’u bırak üç yıl,bir yıl daha tutabilseydin o zmn?tutabildin mi,her röportajında gitmek istiyorum demedi mi yada artık gitmek için trip atmadı mı,senin sözleşmeli shörlotun ülkesine gidip geri döndü mü,adamın nerde olduğunu bile,bilmek için tespit yapılmadı mı ,ülkesinden ben gelmiyorum demedi mi,kaldı ki bu adam da sözleşmesi devam eden futbolcundu.D ne yapacaktın göndermesen bu oyunculardan artık faydalanamazsın,faydalanamazsan asla bu paraya bir daha satamazsın,başka bir çaren var mı?iyi bir teklif gelen adamları bir yıl bile tutamamışsın,sen üç yılın planını yapıyorsun...
                              En son White tarafından düzenlendi; 21.02.2021, 12:23.

Yorum

Kardeşim o kadar şey yazdım buradan sen bunu mu çıkardın..Yusuf’u bırak üç yıl,bir yıl daha tutabilseydin o zmn?tutabildin mi,her röportajında gitmek istiyorum demedi mi yada artık gitmek için trip atmadı mı,senin sözleşmeli shörlotun ülkesine gidip geri döndü mü,adamın nerde olduğunu bile,bilmek için tespit yapılmadı mı ,ülkesinden ben gelmiyorum demedi mi,kaldı ki bu adam da sözleşmesi devam eden futbolcundu.D ne yapacaktın göndermesen bu oyunculardan artık faydalanamazsın,faydalanamazsan asla bu paraya bir daha satamazsın,başka bir çaren var mı?iyi bir teklif gelen adamları bir yıl bile tutamamışsın,sen üç yılın planını yapıyorsun...
                                Vermeyeceksin, baştan adam gibi sözleşmeler yapacaksın. Ama günübirlik düşünüyorsan öyle olur. Tabiki futbolcu menfaatini düşünecek, yönetici de kulübünkini düşünecek. Aksi halde lige renk katmaya devam ederiz, bu da bir tercih tabi.

Yorum

Çalışıyor...
                                X