İlk olarak Yıldıray Emanet tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOyuncu satma işini neden bizim dışımızda kimse akıl edemiyor.
Mesela Liverpool Salah,Mane ve Firminoyu satabilir aslında borçlarını da kapatırlar böyleceAdamlar Avrupa'nın en büyüğü benim diyor niye satsın rakibine en klas topçusunu. Ama sadece kendi liginde rekabete odaklanan bir takım olsa satar Barca'ya daha önce yaptığı gibi üçte birine daha kalitelisini bulur. Dandik proje takımı Lille bile bizden üstün durumda. İstedi mi alabilecek durumda. Senin de satmama gibi bir lüksün yok. Bize sporting porto falan örnek verilebilir. Atletico bile en kral topçusunu satıp yerini dolduruyor.
Bu arada Liverpool'un borcu bizden fazla değildir muhtemelen. PLde ligden düşen takım bile 100M £ a yakın para alıyor yayın gelirinden. İsteseler anında kapatırlar yani.( ゚д゚)
Yorum
-
Baker > Salih
İkiside iyi bir takımda alternatif olurlar ben tercihimi maliyeti olmayacaksa (salihin 3 büyük radarına girdiği dönemde baker her türlü daha uygun olacaktır) bakerdan yana kullanırımTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOradaki gollerini izledim, rakiplerin belini kırıyordu daha çok. Bizim ligde gol atamıyor olması o lig için referans değil. Adam orada atıyormuş. Sörloth'un bizim ligde atması gibi.
Yorum
-
İlk olarak Emre Doğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCoutinho yu 145 milyona satıp , Salah ı 42 milyon a aldılar
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKıyas yapacak takımı buldun sen deAdamlar Avrupa'nın en büyüğü benim diyor niye satsın rakibine en klas topçusunu. Ama sadece kendi liginde rekabete odaklanan bir takım olsa satar Barca'ya daha önce yaptığı gibi üçte birine daha kalitelisini bulur. Dandik proje takımı Lille bile bizden üstün durumda. İstedi mi alabilecek durumda. Senin de satmama gibi bir lüksün yok. Bize sporting porto falan örnek verilebilir. Atletico bile en kral topçusunu satıp yerini dolduruyor.
Bu arada Liverpool'un borcu bizden fazla deÄŸildir muhtemelen. PLde ligden düşen takım bile 100M £ a yakın para alıyor yayın gelirinden. İsteseler anında kapatırlar yani.En son Onur Erçetin tarafından düzenlendi; 21.02.2021, 20:03.
Yorum
-
İlk olarak White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleShörlot sadece bizim ligde gol atan bir oyuncu değil,milli takımda da takır takır gol atıyor adam leipzende tutmamış olabilir...semedo örneğinde rakibin belini kırıyordu dediğin adamlar hangi ligden arabistan mı,o lig bizim bile kat kat aşağımızda bir lig..boupenza ile kıyasa gelirsek boupenzanın attığı gollerin birçoğunu bırak atmayı topa öyle vurabildiğini,o kek Arap ilginde bile görmedik,ama senin djaniny nin gol atamadığı yerde adam sağ,sol,ceza sahası içi,dışı hiç farketmeksizin gol atıyor,attığı gollerdeki vuruşu izleyip bu şutları bu golleri djaniny de attı veya atıyordu diyorsan zaten hiç polemiğe girmeye gerek yok( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@Manu61 50 dakika kaldı, yaklaşıyor yaklaşmakta olan
Brezilya'da son haftaya girilirken lider
Internacional 1 puan gerisinde 2. Flamengo ile karşılaşıyor. Maç her şeye gebe , kazandığımız ve şikecilerin kaybettiği akşam keyifle izlenir
Yorum
-
İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@Manu61 50 dakika kaldı, yaklaşıyor yaklaşmakta olan
Brezilya'da son haftaya girilirken lider
Internacional 1 puan gerisinde 2. Flamengo ile karşılaşıyor. Maç her şeye gebe , kazandığımız ve şikecilerin kaybettiği akşam keyifle izlenirGeçen hafta kaptanımız, canımız, ciğerimiz Victor Cuesta sarı kart cezalısı oldu
Oyun formatında çok önemli bir yeri vardı, hava topu hakimiyeti ve uzun toplardaki başarısı takım için çok önemli.
Tek tesellim Thiago Galhardo'nun takıma dönmüş olması, belki ikinci yarıda oyuna girer bir plase yapar
Flamengo bütün silahlarını sahaya sürmüşÜrkütücü takım
DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSoner Salih Uçan'dan falan net daha iyi. Bizdeyken hiç de sevmezdim adamı.En son White tarafından düzenlendi; 22.02.2021, 01:07.
Yorum
Yorum