Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ajaxın son yıllarda yaptığı transferler ;

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Scout işi ciddi anlamda son 5 yılda konuşuluyor. Muharrem Usta, Nevzat Aydın döneminde kullanılmaya başlandı.
      Ondan evvel socut sistemi var mıydı?
      O dönem için sorgulanabilecek birşey midir?
      Ben sorgularim hesap da sorarim.Sözde de olsa hatirladim kadar hep izleme komitesi vardi.Ha Scout ha izleme komitesi asag yukari ayni ise hizmt ediyorlar.Bu komiteye da maas veriliyordu.O kadar para döküyorsun senelerce ama basari tirt.Bunu sorgularim.
      çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bunlar sadece Lille takımının 2020/2021 ve 2019/2020 sezonunda yaptığı transferler.Lille takımı çok kaliteli oyunculardan kurulu bir takım.Atletizm,teknik,fizik herşey var adamlarda.

Bizim gibi 1 milyon euroya 10 tane topçu alarak şampiyon olmuyorlar.Bizimkiler ya tutarsa diye işte 50 tane transfer yapıyorlar içlerinden 3 4 tanesi tutunca başarılıyız diyorlar.

Burada Lille gibi para harcayalım ya da harcayabiliriz anlamında söylemiyorum bunu.Başarı kaliteyle gelir.Kalite içinde ya para lazım ya da muhteşem bir scout ekibin olacak ki ucuza kaliteli genç oyuncular bulup alabilesin.

Bizde para yok,scout ekibi zaten bomboş adamlardan kurulu bir ekip.Bugüne kadar kaliteli bir oyuncu getirdiklerini görmedik.Ekuban,Nwakeame,Sörloth vs. bunlar hep menajer önerileri.

Neticede başarılı olan takımlar üç kuruşa falan takım kurmuyor.Bunu anlamanız gerekiyor.Adamlar Psg nin önünde ligi şampiyon olarak bitirdi.Çok övdüğümüz Yazıcı rotasyon oyuncusu olarak kullanıldı Lille takımında.Öylesine kaliteli bir takımları var.Bamba,İkone,David,Sanchez gibi oldukça atletik ve teknik kapasitesi yüksek oyuncuları var adamların.

Bizde Waka diye bir adam var,tüm maç yürüyüp iki çalım ve bir şut atınca adamı övgü yağmuruna tutuyoruz.Kadro kalitemizin ne kadar yetersiz olduğunu buradan anlayabilirsiniz.Wakayeme üst liglerin hiçbirinde oynayamaz.Bizim için çok özel bir oyuncu olduğu gerçek ama büyük liglerin oyuncusu değil.

Büyük liglerde tempo,hız,dayanıklılık vs. bir çok önemli faktör var.Bizde atletik diyebileceğimiz bir adam yok neredeyse.Oyuncularımız kağnı gibi.Çeviklik,hız,dribbling konusunda çok kötüyüz.Alan yanındaki adama veriyor topu.Yusuf Sarı ve Ekuban dışında sprinter adam yok takımda,onlarında kendilerince eksikleri var.
        Hocam zaten biz lille gibi paralar ödeyemeyiz
        ama lille in ödeyeceği paralara oyuncu pazarlamamız lazım onlara.

2>3>4>
        trabzonspor>lille>Leicester mesala açıkcası bizim tedrisattan geçipte bayern city barca gibi takımlara direkt oyuncu satacağımızı düşünemiyorum

Yusuf mesala
        trabzonspor>lille>?

sörlot
        trabzonspor>leipzing>?

okay mesala yerinde saydı
        Trabzonspor>celta>west b.

Çağlar
        Altınordu>freiburg>leicester

merih
        alanya>sassaulo>juventus

çağlar
        zeki
        merih
        Cengiz

bizim tedrisatlardan geçip avrupaya gitseydi kasamızds belki 50-60 milyon euro civarında para olacaktı ama sistemsizlik, beceriksizlik, iş bilmemezlik maalesef böyle.

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben sorgularim hesap da sorarim.Sözde de olsa hatirladim kadar hep izleme komitesi vardi.Ha Scout ha izleme komitesi asag yukari ayni ise hizmt ediyorlar.Bu komiteye da maas veriliyordu.O kadar para döküyorsun senelerce ama basari tirt.Bunu sorgularim.
          İzleme komiteleri scout ekibi kurulana kadar yöneticilerden veya eski topçulardan oluşuyordu.
          Bizim bir birim olarak futbolcu izleme ya da scout kuruşumuz bahsettiğim dönemdir.

Lakin para harcanması, ciddi maaşlar verilmesi, bu işe bütçe ayrılması bahsettiğiniz kadar uzun bir döneme ait değil!

Çok meşhurdur Faruk Kanca'nın Brezilya seferi mesela. 40 gün 40 gece sürdü.
          Kendisi izleme komitesi olarak gitti, yöneticiydi.
          En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 24.05.2021, 12:17.

Yorum

• Yuri Alberto gözlem ağımıza düşmüş, yaşı gereği olsun, yaptıkları olsun, kesinlikle alınması gerektiğini düşünüyorum, takımı tecrübeli oyuncu(gervinho,bruno peres). alıcaz diye huzur evi yapmanın mantığı nedir? çözebilmiş, değilim. Umarım en azından bu çocuk transfer edilebilir, Gökdeniz bayrakdar gibi bir genç isim niye transfer edilmiyor anlamıyorum. zamanla göreceğiz takibe devam. Lille küçük hali olmak bu kadar zor olmamalı...
            Biz Trabzonluyuz,Trabzonsporluyuz! Bunu BİTİREMEYECEKSİNİZ... U19 GENÇLER HER ZAMAN ŞANS BULACAĞI VE CANINI DİŞİNE TAKACAĞI GÜNLER TEKRAR GELECEK, TARİH TEKERRÜRDEN İBARETTİR...

Yorum

• İlk olarak Muhammet Yazici tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Gustavo yu almazmı bızımkıler gönderiyolarsa
              Ben begeniyorum cok hareketli ve muthis alan kapatiyor. Sakatligi yoksa banko oynar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Serkan Asan, Hüseyin Türkmen, Abdulkadir Parmak hâlâ postalanmadılar,

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                trabzonspor

Yorum

• Ülkede habercilik rezalet seviyede.

İnternacional takımının trol sayfası bir haber yapıyor tivit atıyor bakıyorsun Türkiyede her yerde manşet yazık gerçekten.

Yuri Alberto için bugün teklif yapsan sadece sol ayağına 6 milyon euro isterler.

######

Belçika liginde bu sene 17 gol atmış bir forvet oyuncusu var Yuma Suzuki. Oyuncu ile fb de ilgileniyor fakat bir kaç japon hesabının tivitini gördüm bize daha yakın olduğundan bahsediliyor.

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sol bek işi Fransadan çözülecek gibi.

Şuana kadar Meling dışında 2 isim daha var ordan.

1. isim Loris Benito.
                    Merhaba renktaş, 2. isim kim peki? Bilgin var mı?

Yorum

• Son adı düşen sol bekler tatmin etmiyor hiç. Ucuz et peşine düştük galiba yine. 3-5 fazla ver iyisini al, bir kere al.

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        konu disi ama lille in antrenörü ayriliormus...

burak yilmaz da veda mesaji yayinladi...lille dagilacak gibi..
                        nerden yayınladı ? veda eder gibi bir mesajını göremedim .

lille bu sene toplamda 100 milyonluk satış yine yapar toplarlar durumu . sistemi kurmuşlar.
                        ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Yorum

• Trabzonspor'da anlaşma sağlanan Gervinho ve Bruno Peres için özel uçak hazırlığı devam ediyor. Parma'nın küme düşmesi nedeniyle boşa çıkan Gervinho için kulüpten resmi evrak bekleniyor. Geldiği takdirde Bordo Mavili kulüp özel uçakla 2 oyuncuyu Salı günü Trabzon'a getirecek.

61saat

Yorum

• İlk olarak hanzale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Serkan Asan, Hüseyin Türkmen, Abdulkadir Parmak hâlâ postalanmadılar,
                              bunlar kalıp da kamil ahmet gönderilirse yazık. kamil ahmet "yedeğin yedeği" noktasında gayet işlevsel bir oyuncu 300-500e neden sözleşme yenilenmez anlamak güç. sağ bekte 3. alternatif (ya da 2 kadroya göre) serkan olacağına kamil olsun. farklı mevkilerde de oynayabiliyor. ht4'ü 4. stoper olarak tutarsın anlarım. parmak'a yol verilmeli
                              futbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledir

Yorum

• Lig uzadı, girenin çıkanı aratmayacağı bir kadro olmalı mümkün olduğunca. O yüzden yedeğe adam almak diye bir şey yok. 10-15 oynayacak adam en azından. Bu gözle rotasyon oyuncularına bakılmalı. Bu seviyede yakalanacak 16-17 oyuncu ile işi götürürsün. Yoksa 8 10 tane iyi adam üzerine serkan hüseyin vs olmaz, olmadı da zaten. He paran yeter mi, isabetli adam bulabilir misin onu bilemem. Ama en azından elinde olmayacağı belli adamlara tekrar rotasyonda yer açmanın bir anlamı yok. Giresun boşuna mı çıktı Süper Lige. Hekimoğlu da gelecek ptt ye inşallah. Buraları da beslememiz lazım

Bazen Sevinç Bazen Keder
                                YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

Çalışıyor...
                                X