Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Menemenspor’da 61 numaralı siyahi arkadaş 3 gol attı bugün, baktim 99 doğumluymuş alalım.
    İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
    Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Bu Akanbi iyi adama benziyor hayret neden acaba 61 numarayi giyor pazarlanmak icinmi

Yorum

• Douvikas'ı her yere yazdık söyledik hadi hayırlısı bakalım...

Ali Mohamed, 29, Nijer ➤ Maccabi Haifa, 2021'den beri ➤ Ön Libero ➤ Piyasa Değeri: 1.60 mil. € ➤ * 7 Eki 1995, Niamey, Nijer

Tekrar yazıp duruyorum..
        En son Enes Başkaya60 tarafından düzenlendi; 20.02.2021, 16:35.
        S.V.A.K.O
        FATİH TEKKE

Yorum

• İrfan Can Eğribayat, Edin Visca ve Gökdeniz Bayrakdar...

Yurtiçinden yine Berat ve Bakasetas gibi transferler yapabilirsek çok güzel olacak.

Yorum

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            https://www.youtube.com/watch?v=VuBldWAbfiY

Trondsen yeni transferimiz olabilir.İnşallah bir an önce form tutar.Adamın videolarından bile belli.Sol ayak,teknik,pasör ve şutör.Ne ararsan var adamda.
            42. saniyede yaptığı asisti görünce önce bir vayy dedim, sonra Hasan 3.'nün bir GS maçında Gökdeniz'e yaptığı asisti hatırladım, heyecanım dindi.

Yorum

• Devre arasındaki tek hatamız belki de Djaninyi satmamaktır. 7 milyona Djaninyi satıp 7 milyonluk bir forvet alsak tam olarak takımdık şu an. O arkadaş yüzünden hem Ekuban boş kalamıyor hiç hem de ileride top tutamıyoruz.
              #TRABZONSPOR#

Yorum

• Merhaba hocam,
                İlk olarak kayseride_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Renktaş bence onu değilde bunu alalım.

https://www.transfermarkt.com.tr/geo...spieler/234850
                Hollanda liginde bu performansı göstermiş bir futbolcuyu alma ihtimalimiz olduğunu sanmıyorum. Muadillerinin hangi takımlara ne kadar bonservisle transfer olduğunu hatırlıyoruz.
                İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Devre arasındaki tek hatamız belki de Djaninyi satmamaktır. 7 milyona Djaninyi satıp 7 milyonluk bir forvet alsak tam olarak takımdık şu an. O arkadaş yüzünden hem Ekuban boş kalamıyor hiç hem de ileride top tutamıyoruz.
                Gelirlerimizin %70'i bankaya %30'u kasamıza gidiyor. O yüzden ordan gelecek bonservisin tamamıyla oyuncu alamazdık.
                İlk olarak kayseride_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Renktaş bu Salih de baya iyi görünüyor. Takip eden var mı acaba?
                Dribling yapabilen çift yönlü ortasaha futbolcusu. Almanya'nın her yaş kategorisinde forma giymiş. Yunus da referans olursa elimiz güçlenir bu transferde.

Yorum

• Salihin hırsına ve sertliğine bakıyorum, gs transfer süreçleri ile kıyaslıyorum: Anlaşmış olmaları imkansız. Sezon sonu için sözleştiklerini bile sanmıyorum. Baker yerine çok iyi olur.
                  ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Salihin hırsına ve sertliğine bakıyorum, gs transfer süreçleri ile kıyaslıyorum: Anlaşmış olmaları imkansız. Sezon sonu için sözleştiklerini bile sanmıyorum. Baker yerine çok iyi olur.
                    Aynen bende öyle düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak Sinan.K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu Akanbi iyi adama benziyor hayret neden acaba 61 numarayi giyor pazarlanmak icinmi
                      Araklıspor'da oynamış galiba.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Efecan gelicekse iyi transfer..
                        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

Salihin hırsına ve sertliğine bakıyorum, gs transfer süreçleri ile kıyaslıyorum: Anlaşmış olmaları imkansız. Sezon sonu için sözleştiklerini bile sanmıyorum. Baker yerine çok iyi olur.
                          Belki de bu yüzden kasıyordur kendini,bu arada bu yıl çok daha iyi oynamaya başladı salih,kendini baya geliştirdi,önceden işini yapıp suya sabuna pek karışmıyordu ama artık,iyi oyunun yanında gol atmaya veya sürekli gol aramaya,gol pozisyonunun içinde olmaya vs de başladı,sene sonu beklemeden ilk alınacak yerli oyuncu benim gözümde..kadroya bakılınca kimi kesicez diyecek arkadaşlar olabilir,flaviodan,parmaktan daha kaliteli kuşkusuz..he kimseyi kesmese bile al..gs,bjk yada fb alacağına sen al ki,rakibinin elini güçsüzleştir,Salih ve berattan başka o mevkide Avrupaya veya farklı bir yere iyi paraya transfer yapabilecek başka Türk bir oyuncu ligde şu an yok gibi sanki...
                          En son White tarafından düzenlendi; 20.02.2021, 22:47.

Yorum

• İlk olarak White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Belki de bu yüzden kasıyordur kendini,bu arada bu yıl çok daha iyi oynamaya başladı salih,kendini baya geliştirdi,önceden işini yapıp suya sabuna pek karışmıyordu ama artık,iyi oyunun yanında gol atmaya veya sürekli gol aramaya,gol pozisyonunun içinde olmaya vs de başladı,sene sonu beklemeden ilk alınacak yerli oyuncu benim gözümde..kadroya bakılınca kimi kesicez diyecek arkadaşlar olabilir,flaviodan,parmaktan daha kaliteli kuşkusuz..he kimseyi kesmese bile al..gs,bjk yada fb alacağına sen al ki,rakibinin elini güçsüzleştir,Salih ve berattan başka o mevkide Avrupaya veya farklı bir yere iyi paraya transfer yapabilecek başka Türk bir oyuncu ligde şu an yok gibi sanki...
                            Rakibe ve stratejiye göre Flavio ile değişmeli oynayabilirler. Berat-Salih gibi 6-8 oynabilen ikili ve önünde 8 gibi de 9 gibi de oynayabilen bir 10 Baka. Gayet iyi olur. Baker gidecek zaten güzel bir güncelleme olur oraya kalite artar. Ben gs anlaşmıştır diyordum ama hem kupa hem bugünkü oyunla sene sonu bakarız bile dememişler belli ki. Çünkü sene sonu görüşelim sözü alanlar leş atar gs maçlarında genelde. Mert Hakan Erol'un önünde şov yaptı bunun için. Anlaştık bitti bu iş moduna girerler. Ben gs ile bir bağı olup da kendini yırtan topçu görmedim hayatımda. Olur bu iş. Avcı hocam istesin yeter ki.
                            ( ゚д゚)

Yorum

• Pandemi yüzünden maçlar seyircisiz futbolcular konsantre olamıyor deplasman takımı rahat ev sahibi stressiz bu maçlar ölçü değil. Seyircili olsa Anadolu takımları bu kadar rahat kaybetmez. Para da yok transferler çok kötü bu sene lig böyle biter.
                              hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

Rakibe ve stratejiye göre Flavio ile değişmeli oynayabilirler. Berat-Salih gibi 6-8 oynabilen ikili ve önünde 8 gibi de 9 gibi de oynayabilen bir 10 Baka. Gayet iyi olur. Baker gidecek zaten güzel bir güncelleme olur oraya kalite artar. Ben gs anlaşmıştır diyordum ama hem kupa hem bugünkü oyunla sene sonu bakarız bile dememişler belli ki. Çünkü sene sonu görüşelim sözü alanlar leş atar gs maçlarında genelde. Mert Hakan Erol'un önünde şov yaptı bunun için. Anlaştık bitti bu iş moduna girerler. Ben gs ile bir bağı olup da kendini yırtan topçu görmedim hayatımda. Olur bu iş. Avcı hocam istesin yeter ki.
                                Haklısın ancak bu akşamdan sonra terim onu zaten listesine almıştır,hem de sene sonu bonservissiz,terim bayılır böyle yerli futbolculara..önemli olan rakipler üşüşmeden onu alabilmek.Aksi takdirde herkes Berat gibi Trabzonsporlu değil,dolayısıyla onların teklifi karşısında,İstanbul yerine Trabzonu tercih edeceğini düşünecek olursak hayal kırıklığına uğrarız,umarım vardır bizimkilerin böyle bir düşüncesi,bedavaya böyle bir oyuncuyu istanbula yem etmemek gerek...

Yorum

Çalışıyor...
                                X