Menemenspor’da 61 numaralı siyahi arkadaş 3 gol attı bugün, baktim 99 doğumluymuş alalım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
En son Enes Başkaya60 tarafından düzenlendi; 20.02.2021, 16:35.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://www.youtube.com/watch?v=VuBldWAbfiY
Trondsen yeni transferimiz olabilir.İnşallah bir an önce form tutar.Adamın videolarından bile belli.Sol ayak,teknik,pasör ve şutör.Ne ararsan var adamda.
Yorum
-
Merhaba hocam,
İlk olarak kayseride_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDevre arasındaki tek hatamız belki de Djaninyi satmamaktır. 7 milyona Djaninyi satıp 7 milyonluk bir forvet alsak tam olarak takımdık şu an. O arkadaş yüzünden hem Ekuban boş kalamıyor hiç hem de ileride top tutamıyoruz.
İlk olarak kayseride_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRenktaş bu Salih de baya iyi görünüyor. Takip eden var mı acaba?
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSalihin hırsına ve sertliğine bakıyorum, gs transfer süreçleri ile kıyaslıyorum: Anlaşmış olmaları imkansız. Sezon sonu için sözleştiklerini bile sanmıyorum. Baker yerine çok iyi olur.
Yorum
-
İlk olarak Sinan.K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Akanbi iyi adama benziyor hayret neden acaba 61 numarayi giyor pazarlanmak icinmi
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSalihin hırsına ve sertliğine bakıyorum, gs transfer süreçleri ile kıyaslıyorum: Anlaşmış olmaları imkansız. Sezon sonu için sözleştiklerini bile sanmıyorum. Baker yerine çok iyi olur.En son White tarafından düzenlendi; 20.02.2021, 22:47.
Yorum
-
İlk olarak White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBelki de bu yüzden kasıyordur kendini,bu arada bu yıl çok daha iyi oynamaya başladı salih,kendini baya geliştirdi,önceden işini yapıp suya sabuna pek karışmıyordu ama artık,iyi oyunun yanında gol atmaya veya sürekli gol aramaya,gol pozisyonunun içinde olmaya vs de başladı,sene sonu beklemeden ilk alınacak yerli oyuncu benim gözümde..kadroya bakılınca kimi kesicez diyecek arkadaşlar olabilir,flaviodan,parmaktan daha kaliteli kuşkusuz..he kimseyi kesmese bile al..gs,bjk yada fb alacağına sen al ki,rakibinin elini güçsüzleştir,Salih ve berattan başka o mevkide Avrupaya veya farklı bir yere iyi paraya transfer yapabilecek başka Türk bir oyuncu ligde şu an yok gibi sanki...( ゚д゚)
Yorum
-
Pandemi yüzünden maçlar seyircisiz futbolcular konsantre olamıyor deplasman takımı rahat ev sahibi stressiz bu maçlar ölçü değil. Seyircili olsa Anadolu takımları bu kadar rahat kaybetmez. Para da yok transferler çok kötü bu sene lig böyle biter.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRakibe ve stratejiye göre Flavio ile değişmeli oynayabilirler. Berat-Salih gibi 6-8 oynabilen ikili ve önünde 8 gibi de 9 gibi de oynayabilen bir 10 Baka. Gayet iyi olur. Baker gidecek zaten güzel bir güncelleme olur oraya kalite artar. Ben gs anlaşmıştır diyordum ama hem kupa hem bugünkü oyunla sene sonu bakarız bile dememişler belli ki. Çünkü sene sonu görüşelim sözü alanlar leş atar gs maçlarında genelde. Mert Hakan Erol'un önünde şov yaptı bunun için. Anlaştık bitti bu iş moduna girerler. Ben gs ile bir bağı olup da kendini yırtan topçu görmedim hayatımda. Olur bu iş. Avcı hocam istesin yeter ki.
Yorum
Yorum