Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYusuf sarı piyasası olan,bugün satmaya kalksan 1-2 milyon Euro getirebilecek bir oyuncu gerek yok.
Aslında devamlı oynasa potansiyeli var ama şu haliyle kimse ona para falan vermez.
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGraziano Pelle menajer Ahmet Bulut'u takip etmeye başlamış. [MENTION=24081]Sefer Asan[/MENTION]
Efecan + Pelle ile kapatalim be ...Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYusuf Sarı ne zaman top oynadı da 1-2 milyon Euro getirecek.
Aslında devamlı oynasa potansiyeli var ama şu haliyle kimse ona para falan vermez.
Yorum
-
Atakan genc milli stoper, asla verilmemeli.
Safa + Hosseini + 500 bin euro olabilir, fazlasini istiyorlarsa kalsin gelmesin. Safa ve Hosseini haric kadrodan kimse gitmemeli.
Ama Avci hocam kasketiyle gülse yeter, kimi istiyorsa alsinlar."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak Yunus Emre SEYHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEfecan'a 500 bin eurodan fazlası ziyandırTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
Çağdaş Atan'ın hem Bakasetas hem de Efecan transferlerinde kolaylık sağladığına inanıyorum. Basın kendisinin bjk yıllarını ön plana çıkarsa da kendisi Trabzonspor'ludur.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam bazı oyuncuların piyasası olur oynamasa bile. Mesela Djaniny,Hugo ne kadar kötü oynarsa oynasın piyasası olan oyuncular bugün satıyorum desen illa menajeri bir takım getirir sana.
Yusuf Sarının potansiyel maç sayisi inanılmaz az.
Krasnodar maçında bana göre efsane top oynamıştı ama devamı gelmedi.
Topu aldığında direkt karşı kaleye yönelmesi ve adam eksiltmesi büyük silah ama çocuğu sahada göremiyoruz.
Alanya kiralik istiyorsa ve Çağdaş hoca ciddi manada şans vermeyi düşünüyorsa ben 1.5 yıl kiralık verilmesinden yanayım.
Yorum
-
1 milyon+ sefa kiralik verilsin herkes isine baksin aksam trt de efecanin da transferi cok istediginden bahsediliyordu.bu arada efecan nereli rizeli artvinli tipi var adam da laz olabilir merak ettim1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Yalnız ;
Erce
Uğurcan
Efecan
Yusuf sarı
Abdülkadir ömür (sezon sonu gidebilir)
Abdülkadir parmak
Berat
Yunus mallı
Kamil Ahmet
Gayet yeterli bir yerli rotasyonu oluştu
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
Efecan bize gelmeyi çok ama çok istiyormuş. Alanyaspor kulüp binasında görüşme halindeymiş şu an. Şartlar bunu gösteriyorken 1,5 Milyon Euro falan bana da hikaye geliyor. Alacağı varsa bırakır, üzerine bir miktar verilir (300-500 bin arası) bu transfer biter gibi duruyor. Fazlasını vereceğimize hayatta inanmıyorum.İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
Yorum