İlk olarak Psikolog61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
al sana canavar gibi kadro
abduş ve uğurcan satılırsa onların parasıyla bu kadroyu rahat kurarız hatta sağ kanat ve forveti daha iyi de seçebiliriz.
Sporx İlk 11 yeni (1).jpgYaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
Visca, Rose, Sabaly ve üst düzey bir santrafor. Bunun üstüne iyi de bir merkez koyabilirsek tatmin edici bir kadro olabilir. Fazla kayıp da yaşamazsak eğer ciddi bir yedek kulübemiz de olur. Uğurcan kesin gitti dersek eğer Uğurcan harici en fazla bir tane kayıp vermeliyiz ki tekrar düzen oturtma sıkıntısı yaşamayalım.
Tabi Rose o kadar zamanın üzerine ne verebilir, Erce uzun vadede ne kadar güven verecek hepsi muamma.#TRABZONSPOR#
Yorum
-
Sezonun büyük çoğunu pas geçmiş, uzun süren sakatlıktan nasıl döneceği belirsiz, yahut başka problemlerle mevcut takımlarında dışlanmış futbolcuların sadece marka değerlerine, ya da menajerinin kaşesine bakılarak kesin başarı üreteceklerini düşünmek hatalı bir bakış açısıdır. Şayet takımın ana omurgasına eklenecek bir isim alınacaksa, mümkün mertebe mevcut takımlarında düzenli forma giyen, maç temposunu kaybetmemiş isimlere öncelik vermek gerek. Geçtiğimiz sezon takımın alternatif santraforu diye alınan Sörloth 2 ayrı takımda yaklaşık 2400 dakika oyun süresi ve toplamda 38 maçta oyuna dahil olduğu bir sezon performansının ardından Trabzonspor'a gelmişti. Bu sezon aldığımız 3 santraforun, geçtiğimiz sezon toplam müsabaka sayıları bunu yakalamamış olabilir, bilemiyorum bakmadım. Ekuban da geçtiğimiz sezonun önemli bir kısmını sakatlıklarla ya da toparlanma periyotlarıyla pas geçmişti. Ne kadar büyük risk aldığımızı ve sonuç olarak korkulanın nasıl başımıza geldiğini gösterir çarpıcı bir örnek. Risk yönetimi küçümsenmemesi gereken bir konu.En son Serdar A tarafından düzenlendi; 12.03.2021, 01:44.
Yorum
-
Son dönemde yakaladığımız en iyi ortasaha merkezi sosa onazi yusuf bana göre. Oyuncular rollerine o kadar iyi oturmuştu ki, birlikte en fazla 10 maç oynamalarına rağmen büyük etki yaptılar.
Hepsinin arti özellikleri vardı. Yusuf ve onazi iki yönlü oynayacak enerjiye sahiptiler. Sosa da takimi yönetecek tecrübeye sahipti. Takimin tam merkezine doğru oyuncularla birlikte kaptan olarak yerleşince son dönemlerin en iyi ortasaha performansını gösterdi .
Böyle bir formülü bulmuşken neden peşinden gidilmez, anlamıyorum. Yani jaja selçuk colman ortasahasi bile bu kadar ideal değildi iddia ediyorum.
Simdi elimizde berat bakasetas var. Bunların arasina en uygun oyuncu tipi emre b. tarzı kısa çabuk teknik bir oyun kurucu olur. Pres gücü de lazım. Ya ömür'ü buraya çekip kendine getiririz, ya da güney amerika'dan benzer tipte bir oyuncu alırız.
Yorum
-
İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVisca, Rose, Sabaly ve üst düzey bir santrafor. Bunun üstüne iyi de bir merkez koyabilirsek tatmin edici bir kadro olabilir. Fazla kayıp da yaşamazsak eğer ciddi bir yedek kulübemiz de olur. Uğurcan kesin gitti dersek eğer Uğurcan harici en fazla bir tane kayıp vermeliyiz ki tekrar düzen oturtma sıkıntısı yaşamayalım.
Tabi Rose o kadar zamanın üzerine ne verebilir, Erce uzun vadede ne kadar güven verecek hepsi muamma.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak Psikolog61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@ okşoholu
Yorum
-
Seneneye şöyle bir şey hayal ediyorum....
................. Erce(Arda)..............
X(Serkan) Edgar (Atakan) Hugo (X)....... X(Faruk can)
.................. Berat (X, Hakan).................
............... Trondsen(Parmak, Flavio).................
Visca(Abduş)...... Baka(Mallı)........... Waka (Efecan)
........................ X(X)...........................................
1.Afobe, Baker, Marlon öpüp vedalaş...
2.Kronik Kamil Ahmet ve Sarı ile de vedalaş....
3.Uğurcan, Djaniny ve eğer iyi bir teklif gelirse Ekubanı sat...
4.Gelen paranın yarısını borca, yarısını da As Sağ bek, As Sol bek, As Forvet, yedek ön libero ve yedek forveti de Visca ve Efececan ile birklite al...Transferi kapa.....
Yorum
-
İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVisca, Rose, Sabaly ve üst düzey bir santrafor. Bunun üstüne iyi de bir merkez koyabilirsek tatmin edici bir kadro olabilir. Fazla kayıp da yaşamazsak eğer ciddi bir yedek kulübemiz de olur. Uğurcan kesin gitti dersek eğer Uğurcan harici en fazla bir tane kayıp vermeliyiz ki tekrar düzen oturtma sıkıntısı yaşamayalım.
Tabi Rose o kadar zamanın üzerine ne verebilir, Erce uzun vadede ne kadar güven verecek hepsi muamma.
Yorum
-
En son smart tarafından düzenlendi; 12.03.2021, 10:27.
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRose iyi oyuncu fakat, sakatlık yaşamamış sürekli oynayan tıpkı Sabaly gibi adamlara ihtiyacımız var. Bekler oyunu açmak için en önemli mevki, büyük maçlarda çok aşikar oldu bu durum... Ben Uğurcan ve Djaniny 'nin kesin Ekuban' ın ise 7 ve üzeri teklif gelmesi halinde satılcağını düşünüyorum...
Djaniny zaten gitmeli onu kayıp olarak saymıyorum. Uğurcan, Edgar, Hugo, Berat, Bakasetas, Nwakaeme, Ekuban, Ömür grubundan 1-2 den fazla kayıp verirsek net olarak yine ters düz oluruz. Önümüzdeki sezona net bir kadro ile girmeliyiz artık.#TRABZONSPOR#
Yorum
Yorum