İlk olarak Süleyman Baykan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerkese fırça atan reis Marlon'a gülüyor genelde.
Belki dediğiniz gibidir ama bana daha çok Nwakaeme'nin bu sezon fazla kasmadığı gibi bir izlenim bırakıyor. Yarın bir gün, bir santrafor çıkarabilirsek, orta alanı da toparlarsak reis de vitesi arttırır.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Bu akşam başkan ve hocanın yaptığı açıklamaların bende bıraktığı izlenim transfer yapmayacakları yönünde oldu. İki haftadır transfer konusunda yönetimi eleştiriyorum. Baktığımız zaman zaten transfer işinde geç kaldılar, derslerine çalışmadılar ve en kötüsü taraftarı oyalayarak duyguları ile oynadılar. Paramız yok, transfer yapamıyoruz demek zor değildi. Yönetim bu kafa yapısı ile devam ettikçe bizler daha çok bekleriz. Yazın da benzer şeyleri yaşayacağız. Yaptıkları yapacaklarının özetidir.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu akşam başkan ve hocanın yaptığı açıklamaların bende bıraktığı izlenim transfer yapmayacakları yönünde oldu. İki haftadır transfer konusunda yönetimi eleştiriyorum. Baktığımız zaman zaten transfer işinde geç kaldılar, derslerine çalışmadılar ve en kötüsü taraftarı oyalayarak duyguları ile oynadılar. Paramız yok, transfer yapamıyoruz demek zor değildi. Yönetim bu kafa yapısı ile devam ettikçe bizler daha çok bekleriz. Yazın da benzer şeyleri yaşayacağız. Yaptıkları yapacaklarının özetidir.
Yorum
-
İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFutbolda duygusallık yok. Bizi yakalayan 6 atıyor 7 atıyor. Elllerinde olsa küme düşmemiz için herşeyi yaparlar. Bana göre kardeş kulüp falan hikaye. yok öyle bir şey. Çıkacaksın sahaya ne yapabiliyorsan yapacaksın. Saha dışında da böyle. Eğer parayı bırakırsak aynı kasımpaşanın thiamı fb ye vermesi gibi bir yaklaşım olur. Ya parayı versinler ya da mehmet harici başka kaliteli genci varsa düşünülebilirEn son White tarafından düzenlendi; 28.01.2021, 01:05.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu akşam başkan ve hocanın yaptığı açıklamaların bende bıraktığı izlenim transfer yapmayacakları yönünde oldu. İki haftadır transfer konusunda yönetimi eleştiriyorum. Baktığımız zaman zaten transfer işinde geç kaldılar, derslerine çalışmadılar ve en kötüsü taraftarı oyalayarak duyguları ile oynadılar. Paramız yok, transfer yapamıyoruz demek zor değildi. Yönetim bu kafa yapısı ile devam ettikçe bizler daha çok bekleriz. Yazın da benzer şeyleri yaşayacağız. Yaptıkları yapacaklarının özetidir.KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR
Yorum
-
Sörloth, Novak ve Sosa'nin gidisinden sonra istedigimiz kadroyu kuramadik. Gidenlerin yeri tam olarak dolmadi. Simdi devre arasinda 3-4 transfer yapilirsa yine bir uyumsuzluk olacak. Tam takim birbirine alisti derken sezon bitecek. Sezon sonunda zaten Nwakaeme, Ekuban, Hosseini ve kiralik oyuncularin tamami takimdan ayrilacak bence. Yeni yeni uyum yakalayan takim tekrar bozulacak. Bu yüzden transferleri sezon sonuna birakmak daha mantikli olur. Gelecek yaz takim komple degisecek muhtemelen. Yani 10-12 adam gönderip, yine 10-12 oyuncu alacagiz gibi. Bircok oyuncunun sözlesmesi sona eriyor zaten. Yani tekrar yap-boz yapmaktansa bu kadroyla devam edip, sene sonu iyi bir kadro kurulabilir
Bu saatten sonra Livaja gibi cok yönlü bir hücum oyuncusu alsinlar baska transfere gerek yok. Sonrasi Allah kerim. Abdullah Avci'ya güveniyorum bu konuda. Bir sekilde bu kadroyla ligi götürür.
FrancescoTotti
Yorum
-
İlk olarak Sinan.K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYazin yapamazlar Avci buna müsade vermez
edit. şimdi için yani..Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSörloth, Novak ve Sosa'nin gidisinden sonra istedigimiz kadroyu kuramadik. Gidenlerin yeri tam olarak dolmadi. Simdi devre arasinda 3-4 transfer yapilirsa yine bir uyumsuzluk olacak. Tam takim birbirine alisti derken sezon bitecek. Sezon sonunda zaten Nwakaeme, Ekuban, Hosseini ve kiralik oyuncularin tamami takimdan ayrilacak bence. Yeni yeni uyum yakalayan takim tekrar bozulacak. Bu yüzden transferleri sezon sonuna birakmak daha mantikli olur. Gelecek yaz takim komple degisecek muhtemelen. Yani 10-12 adam gönderip, yine 10-12 oyuncu alacagiz gibi. Bircok oyuncunun sözlesmesi sona eriyor zaten. Yani tekrar yap-boz yapmaktansa bu kadroyla devam edip, sene sonu iyi bir kadro kurulabilir
Bu saatten sonra Livaja gibi cok yönlü bir hücum oyuncusu alsinlar baska transfere gerek yok. Sonrasi Allah kerim. Abdullah Avci'ya güveniyorum bu konuda. Bir sekilde bu kadroyla ligi götürür
Yorum
-
İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePragda, Stanciu nasıl oynuyor?
Bunun bir altındaki mesajı okumayın . Çok büyük bir talihsizlik oraya denk gelmesiEn son ataullah-ı sani tarafından düzenlendi; 28.01.2021, 01:19.
Yorum
-
İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMarlon u da bu maç beğenmedim. Panik bir hali var ve ataklarda akıllıca davranmıyor. 3-4 tane iyi atağımızı kötü sonlandırdı. Flavio yu 10 no gibi kullanıyoruz ama atakları yönlendirsin diye değil ön bölgede baskı yapsın diye. Değişik bir taktik. İşe yarıyor mu derseniz bence yarıyor ama arkadaki ikilinin daha kaliteli olması gerekiyor. Eku ve Waka gerçekten efsane olmaya doğru gidiyor. Hangi başkan almıştı bu uşakları
Marlon geldiği günden bu yana üzerine koyduğunu düşünüyorum. Sezon başında bindirme konusunda korkak davranıyordu fakat son maçlarda bu eksikliğini giderdi diyebilirim. Ataklarda panik davrandığı konusuna ben de katılıyorum fakat son haftalarda gösterdiği performansın tatmin edici olduğunu düşünüyorum. Yine de Trabzonspor'un daha kaliteli bir beke ihtiyacı var mı? Var. Alınır mı? Orasını bilemem.
Yorum
-
İlk olarak Sinan.K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülewakayeme ve Ekuban nereye gidiyor.
FrancescoTotti
Yorum
-
İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSörloth, Novak ve Sosa'nin gidisinden sonra istedigimiz kadroyu kuramadik. Gidenlerin yeri tam olarak dolmadi. Simdi devre arasinda 3-4 transfer yapilirsa yine bir uyumsuzluk olacak. Tam takim birbirine alisti derken sezon bitecek. Sezon sonunda zaten Nwakaeme, Ekuban, Hosseini ve kiralik oyuncularin tamami takimdan ayrilacak bence. Yeni yeni uyum yakalayan takim tekrar bozulacak. Bu yüzden transferleri sezon sonuna birakmak daha mantikli olur. Gelecek yaz takim komple degisecek muhtemelen. Yani 10-12 adam gönderip, yine 10-12 oyuncu alacagiz gibi. Bircok oyuncunun sözlesmesi sona eriyor zaten. Yani tekrar yap-boz yapmaktansa bu kadroyla devam edip, sene sonu iyi bir kadro kurulabilir
Bu saatten sonra Livaja gibi cok yönlü bir hücum oyuncusu alsinlar baska transfere gerek yok. Sonrasi Allah kerim. Abdullah Avci'ya güveniyorum bu konuda. Bir sekilde bu kadroyla ligi götürürAttan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleağaoğlu bunu beğendi..
Ugurcan, Nwakaeme ve Ekuban'dan gelecek bonservis parasi ve kiralik oyuncularin gitmesiyle acilacak olan maas bütcesiyle seneye komple takim degisecek bence.
FrancescoTotti
Yorum
Yorum