İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen olsam imkan varsa o kısa boylu yunani da alırım orta sahaya bizim maçta çok beğenmiştim Onazinin en formda hali gibiydi ciğersiz herif.
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCafer Tosun'dan benimde umudum vardı ama Cafer çok tembelmiş karakter olarak. Onu bitiren belkide bu oldu. Bu tür şeylerin örneği olmaz hocam. Ben alt yapıdak bütün detayına kadar takip ediyordum geçen senelerde. Foruma epeyi yazı yazmışımdır.
Behlül mesela beni hayal kırıklığına uğrattı. Bazıları olmuyor yapamıyorlar üst yapıda ama yapanda yapıyor. Buraya Berat gelmeden Berat hakkında attığım yorumları da koyarım. Berat'ı Erken övüyoruz hata ediyoruz dedim mesela bu sabah.
Yorum
-
yalnız bu şikeciler bakezetası sezon başında çok istemişti karbonat erol un eski öğrencisiydi ayrıca alanya başkanının koyu şikebahçe li olduğunu bilmeyen yoktur sanırım iş bu haldeyken şikecilere bu adamı vermeyen alanya bize bu adamı nasıl veriyor benim aklıma çok yatmadı ama gelirse iş yapar .
Yorum
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen olsam imkan varsa o kısa boylu yunani da alırım orta sahaya bizim maçta çok beğenmiştim Onazinin en formda hali gibiydi ciğersiz herif.
Yorum
-
İlk olarak Saint Castillo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizimkiler böyle transfer yapmazlar bence bunun altından visca çıkar.Bizimkiler böyle transsfer yapmaz deyip sonra da resmen aynı kategoride sayılabilecek bir transferi yapar demen güldürdü beni
Yorum
-
İlk olarak Salih Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSiopis'i ben de çok beğeniyorum.
Yorum
Yorum