Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Elite pasör değil ama fiziği, şutu, top saklaması, sakinliği gayet iyi. Biraz numaracı faullerde felan. Hakeme itiraz eder, biraz da çirkeflik yapar. Faul verilmeyen fauller yapar. Rakibe tatlı sert girer.
    Bize tam böyle bi adam lazımdı. Baya iyi transfer olur umarım gerçekleşir.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben olsam imkan varsa o kısa boylu yunani da alırım orta sahaya bizim maçta çok beğenmiştim Onazinin en formda hali gibiydi ciğersiz herif.
      Siopis'i ben de çok beğeniyorum.

Yorum

• Yalnız Bakasetas işi de yatarsa hüngür hüngür ağlarım artık şakasız. Feci yıprandım bu dönem

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Cafer Tosun'dan benimde umudum vardı ama Cafer çok tembelmiş karakter olarak. Onu bitiren belkide bu oldu. Bu tür şeylerin örneği olmaz hocam. Ben alt yapıdak bütün detayına kadar takip ediyordum geçen senelerde. Foruma epeyi yazı yazmışımdır.

Behlül mesela beni hayal kırıklığına uğrattı. Bazıları olmuyor yapamıyorlar üst yapıda ama yapanda yapıyor. Buraya Berat gelmeden Berat hakkında attığım yorumları da koyarım. Berat'ı Erken övüyoruz hata ediyoruz dedim mesela bu sabah.
          caferi 4tane 1.lig bir çokta 2.lig takımı istiyordu. bende onu inegölspora getirmek için ikna ettim ve şuan gayet iyi çalışıyor KARAKTER sıkıntısı falan yok arkadaşlar. inşallah burada kendini gösterecek ve tekrar ait olduğu yere dönecek bordo mavi formayı giyecek.

Yorum

• yalnız bu şikeciler bakezetası sezon başında çok istemişti karbonat erol un eski öğrencisiydi ayrıca alanya başkanının koyu şikebahçe li olduğunu bilmeyen yoktur sanırım iş bu haldeyken şikecilere bu adamı vermeyen alanya bize bu adamı nasıl veriyor benim aklıma çok yatmadı ama gelirse iş yapar .

Yorum

• Bu gece bitirsinler bu işi, sabaha salça olanlar çıkar.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben olsam imkan varsa o kısa boylu yunani da alırım orta sahaya bizim maçta çok beğenmiştim Onazinin en formda hali gibiydi ciğersiz herif.
                siopis ayagi cok kötu

Yorum

• bizimkiler böyle transfer yapmazlar bence bunun altından visca çıkar.

Yorum

• İlk olarak Saint Castillo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bizimkiler böyle transfer yapmazlar bence bunun altından visca çıkar.
                    Renkdaş hakkını helal et çok güldüm Bizimkiler böyle transsfer yapmaz deyip sonra da resmen aynı kategoride sayılabilecek bir transferi yapar demen güldürdü beni

Yorum

• İlk olarak Salih Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Siopis'i ben de çok beğeniyorum.
                      yunanistan da genelde maçlar az golü geçer bana biraz fransa ligini anımsatıyor aslında yunanistanda siopis gibi bir çok adam bulunabilir o ligi iyi takip etmek lazım ama bizimkiler macera arayıp başka kıtalardan adam bakıyor.

Yorum

• Keske Bakasetasin yaninda Salihide alsak Berat Salih Baka Wakayeme Ekuban cok cok iyi bir orta saha olurdu Salih ve Berat dehset olurdu uyumlari

Yorum

• Senin aklina yatmadı diye vaz mi geçelim şimdi transferden?
                          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Bizim takımda Bakasetas'a ilk kim Yunanistan diye seslenir sizce?
                            2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR

Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara

Yorum

• Alınıyorsa Yunus da gelsin. Yedekten oyun değiştirme ihtimali olan oyuncu istiyorum. Yarın için sürpriz isim falan yazmışlar o kim olacak acaba

Yorum

• Tonyalı Bakasetas

Yorum

Çalışıyor...
                                X