Tello diyorlar, Hoca Cornelius ve Tello da çok ısrar ediyormuş,
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://verietyinfo.com/slovakiaeng/...-ifk-goteborg/
Aylık 10 bin euro diyor. Bu kadar da değildir herhalde. Sallama gibi geldi bana.
Gerçi çinde 9 kazanan adam yeni sezona hazırlanana kadar ter atma amaçlı bedava bile oynamış olabilir.Şimdiden 20 katını ceplerine koydular. Üstelik avrupa şampiyonasında oynayacağı için, UEFA'dan da futbolcunun şampiyonadaki her bir günü için 5.000 euro civarında bir ödeme alacaklar.
Detaylar şurada
Marek Hamsik presenterades i går för IFK Göteborg. En affär som uppges kosta klubben 100 000 kronor i månaden – men hur mycket kan Blåvitt tjäna på världsstjärn
Yorum
-
İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu yıl şampiyon olacağımız için o resimdeki adam bile gelse şaşırmayacağım. Herkes arkasına yaslansın Trabzonspor'lular için Allah'ın lütfu bir yıl bizleri bekliyor.
Resimdeki+hamsik gelsin, beylikdüzü-pendik arası donsuz koşarım [emoji23]
Hatta artırıyorum, silivri-tuzla
SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Lantis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAs ve yedek kadro
Yorum
-
İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYunus Emre Sel, Instagram hesabından SBE Management'ta çalışan menajer Sertan Güneş'i takibe almış.
Bakalım şapkadan Loris Benito mu yoksa Ercan Kara mı çıkacak?
Bir ihtimâl de Pajtim Kasami diyelim...
Sonra assolist olarak kaliteli bir kanat forvet ve hamsik.
Mesela berghuis veya zinedine ferhatALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
---------mert---------
perez----edgar---hugo----meling
-------berat-----hamsik----------
zinedine----baka-----waka
-----------soarez------------------
erce-serkan,ahmetcan,caulker,trondsen-emirhan,flavio-gervinho,ömür/yunus,yusuf-ercan/koitaALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle---------mert---------
perez----edgar---hugo----meling
-------berat-----hamsik----------
zinedine----baka-----waka
-----------soarez------------------
erce-serkan,ahmetcan,caulker,trondsen-emirhan,flavio-gervinho,ömür/yunus,yusuf-ercan/koita
36 yaşında bizde iz bırakarak gider.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiglia mı Hamsik mi?
Maliyet konularından bağımsız soruyorum, işin o tarafını göz ardı edin.
SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiglia mı Hamsik mi?
Maliyet konularından bağımsız soruyorum, işin o tarafını göz ardı edin.Elbet bir gün Toprak olup gideceğiz Trabzonlu doğduk Trabzonlu öleceğiz
Yorum
Yorum