Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sayısal olarak bile çok eksiğiz, bıraktım niteliği. 2-3 kiralık oyuncu da mı alamıyoruz yahu, nasıl bir tarikata denk geldik.

Yorum

• Satılmışşehir'den parayı istememiz güzel ama sittin sene alamayız o parayı.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Mehmet Özcan'dan vazgeçilmiş. Emin değilim ama istediğimiz bir diğer oyuncu için, Mehmet Özcan'ı isteyen diğer kulübe jest yapmış olabileceğimiz aklıma geldi.
        Varmi baska haber yapacaz mi sence transfer ?

Yorum

• Adam almıyorsak Hakan ve Süleyman'ı oynatın bari.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Mehmet Özcan'dan vazgeçilmiş. Emin değilim ama istediğimiz bir diğer oyuncu için, Mehmet Özcan'ı isteyen diğer kulübe jest yapmış olabileceğimiz aklıma geldi.
            Daha önceden yazdım. Bu çocuk 2-3 yıldır dillendiriliyor. Denk geldiğimde eskişehir maçlarını hep izzlerim.

Gördüğüm kadarıyla tam ortasaha oyuncusu. Yani ne defansif ne ofansif. Ama öyle ipleri elime alayım da takımı yönlendireyim, atağa kaldırayım falan görmedim.

Vurdumduymaz bir tavrı var. Baker gibi. Ne atağa kalkarken ne defansa bir katkısı yok.

Bu çocuğu almaktansa alt yapımızdakilere şans verelim. Hakan var kerem var o bölgelerde oynayabilen.

Yorum

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Futbol Anadolu @FutbolAnadolu
              ·
              3d
              ÖZEL - Trabzonspor Kulübü, Mehmet Özcan transferinden vazgeçti.

Karadeniz ekibi, Eskişehirspor'dan alacağının tamamını nakit olarak ödenmesini talep etti.
              Bu dosyayı kapatamazlarsa , transfer yasağını kaldıramıyorlar. Transfer yapamayan eskişehir'e de ikinci ligin yolu görünür. Bu borç harç ile bir daha sittin sene tsl'ye gelemezler.

Yorum

• İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu dosyayı kapatamazlarsa , transfer yasağını kaldıramıyorlar. Transfer yapamayan eskişehir'e de ikinci ligin yolu görünür. Bu borç harç ile bir daha sittin sene tsl'ye gelemezler.
                Bu zamana kadar birinci ligte olmaları bile ilginç. Kaç senedir ha düştü ha düşecekler. Beter olsunlar amatöre kadar
                #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Eskişehirspor'la çok kötü bir mazimiz olsada batışını açıklayan bir camiadan bu parayı Türk kulübü olarak hacizle almak olmaz. Değişik şekillerde paranın üzeri çizilir. Fazla takılmamak gerekiyor bu kısma. İlerleyen zamanlarda ödeşiriz. Bence Mehmet'i almaya gerek yok. Sembolik gibi dursa da çocuğun gelişimi için rezalet bir karar olur. Oynasın gelişsin.
                  Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                  Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Marlon u da bu maç beğenmedim. Panik bir hali var ve ataklarda akıllıca davranmıyor. 3-4 tane iyi atağımızı kötü sonlandırdı. Flavio yu 10 no gibi kullanıyoruz ama atakları yönlendirsin diye değil ön bölgede baskı yapsın diye. Değişik bir taktik. İşe yarıyor mu derseniz bence yarıyor ama arkadaki ikilinin daha kaliteli olması gerekiyor. Eku ve Waka gerçekten efsane olmaya doğru gidiyor. Hangi başkan almıştı bu uşakları

Yorum

• Mehmeti almak kafa olarak Hakanı kaybetmek demekti. Senin elinde daha genci ve donanımlısı var sen önce bir onu oynat bakalım.
                      #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Marlon u da bu maç beğenmedim. Panik bir hali var ve ataklarda akıllıca davranmıyor. 3-4 tane iyi atağımızı kötü sonlandırdı. Flavio yu 10 no gibi kullanıyoruz ama atakları yönlendirsin diye değil ön bölgede baskı yapsın diye. Değişik bir taktik. İşe yarıyor mu derseniz bence yarıyor ama arkadaki ikilinin daha kaliteli olması gerekiyor. Eku ve Waka gerçekten efsane olmaya doğru gidiyor. Hangi başkan almıştı bu uşakları
                        Çok doğru tespit. Tahmin ediyorum Marlon da hayatında bu kadar soğuk havada maç oynamamıştır. Onun için unutulmaz bir tecrübe olmuştur, ancak hoca her fırsatta farklı planları olduğu sinyalini veriyor, buradan daha ileri gidemezse bonservisini almayacakmışız gibi...

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Eskişehirspor'la çok kötü bir mazimiz olsada batışını açıklayan bir camiadan bu parayı Türk kulübü olarak hacizle almak olmaz. Değişik şekillerde paranın üzeri çizilir. Fazla takılmamak gerekiyor bu kısma. İlerleyen zamanlarda ödeşiriz. Bence Mehmet'i almaya gerek yok. Sembolik gibi dursa da çocuğun gelişimi için rezalet bir karar olur. Oynasın gelişsin.
                          Futbolda duygusallık yok. Bizi yakalayan 6 atıyor 7 atıyor. Elllerinde olsa küme düşmemiz için herşeyi yaparlar. Bana göre kardeş kulüp falan hikaye. yok öyle bir şey. Çıkacaksın sahaya ne yapabiliyorsan yapacaksın. Saha dışında da böyle. Eğer parayı bırakırsak aynı kasımpaşanın thiamı fb ye vermesi gibi bir yaklaşım olur. Ya parayı versinler ya da mehmet harici başka kaliteli genci varsa düşünülebilir

Yorum

• İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Çok doğru tespit. Tahmin ediyorum Marlon da hayatında bu kadar soğuk havada maç oynamamıştır. Onun için unutulmaz bir tecrübe olmuştur, ancak hoca her fırsatta farklı planları olduğu sinyalini veriyor, buradan daha ileri gidemezse bonservisini almayacakmışız gibi...
                            Nwakaeme zaten Marlonu ciddiye almiyor bu her halinde belli.
                            No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Marlonu seviyorum iyi çocuk çalışkan wakanin bindirmelerine pas atması lazım ezbere orta atmazsa real madride transfer olur. Flavio ve marlon ikisi de takım oyuncusu.
                              hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Hocayla başkan wakayeme ve ekubana dua etsin,yapmasınlar bakalım transfer elbet bunlar eksik cezalı sakat yada formsuz olacak,bakalım o zmn nasıl maç kazanıcaz,hocanın açıklamaları hiç de yazıldığı çizildiği gibi ısrarla transfer istiyo vs hiç de öyle ısrarlı bi tavrı falan da yoktu,yine hüsrana uğrayan taraftarlar oldu

Yorum

Çalışıyor...
                                X