Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Eksik olan yerlere transferler gelirse, Yusuf Erdogan da gelsin, tepki cekmez.
    Ama eksiklerimizi tamamlamayip bu transfer yapiliyorsa, o zaman bu isi yapani sorgulariz.

Bence Yusuf olgunlasti, kafasi yerine gelmistir, zaten yetenegi vardi. Rotasyonda is yapar.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• Ne tıkırtı var ne sıkırtı lig başında yaptığımız salak saçma transferlerin bedelini iyi ödüyoruz...
      S.V.A.K.O
      FATİH TEKKE

Yorum

• Dün akşam Malatya GS maçını seyrettim 2. yarı oyuna Mustafa Eskihellac girdi ayaklarına inanılmaz hakim topu ondan almak çok zor merak ettim bu sabah profiline baktım Trabzonluymuş hatta Hekimoğlundan gitmiş bu çocuklar varken bizimkiler saçma sapan adamları başımıza bela ediyorlar sene başında Balıkesirin bütün adamlarını alıyorduk nerde bunlar yeminle biz bu işi bilmiyoruz buğday ambarında açlıktan ölen tavuk gibiyiz
        @ okşoholu

Yorum

• Askerliği Yusuf Erdoğan ile aynı bölükte yaptım yan koğuştaydı. Bu kadar boş bi insan olamaz. En son komutana TT arenaya beklerim diyordu sonradan tersten gördü
          Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yusuf Erdogan'a rerero diyenlere bir soru sormak istiyorum:

Yedek kulubesinde Yusuf Sari'nin oturmasini tercih edersiniz yoksa Yusuf Erdogan'in mi? Berabere giden bir macta son 20 dakikada hangisi oyuna girse skora katki yapma ihtimali daha fazla olur?
            Rabotniçzi.
            Naber?

Yorum

• Yusuf akilliysa zaten gelmez... İstanbul'da yaşıyor.. Kafası rahat.. İyide para alıyordur.. Neden kendine ateşe atmak ister insan... Yedek olarak bence katkı verir fakat o ga olaylarından sonra ben almazdım.. Gitsin sevdiği galatasarayina...
              Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İlk olarak Kaan Çetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Fenerbahçe Ekici'den iyidir diye Benzia'yı aldı.
                Benzia'dan iyidir diye Tolgay'ı aldı.
                Tolgay'dan iyidir diye Zajc'ı aldı.

Oyuncu transferinde kriter Yusuf Erdoğan Bilal'den iyidir abi olamaz.

IQ'su düşük, süratli, yılda 3-4 gol atacak hızlı bir yedek kanat istiyorsan topa daha iyi vuran daha genç bir Yusuf Sarı var işte elinde.
                en komik olan bu. Algoritma şöyle çalışıyor x oyuncu bilalden iyi mi? Evet ise transfer et hayır ise bir sonrakine geç.

Bize ana dişliler lazım hala yan oyuncular konuşuluyor.

Valla hiç yönetime kızmayın taraftarın vizyonu yusuf erdoğan ise alınan isimlerin flavio,baker olması son derece normal.
                ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Abduş, Waka ve Eku bunlardan biri sakat cezalı olunca onlar kadar efektif, iş yapacak, ya da klübeden giricek adam yok, seneye de yabancı sınırı geliyor, kanata bir yabancı alınacağına Yusuf hamlesi kötü bir hamle değil. Ben ön yargılı değilim, alırız 1.5 yıl bakarız baktık Yusuf aynı tas aynı hamam, bir gram faydası da yok, her türlü piyasası var zaten... Yedek Yusuf 'a mevcut mali şartlarda burun kıvıramazsınız, Hüseyin ile takas olursa hem Hüseyin için hem bizim için faydalı olabilir...

Yorum

• İlk olarak oksoholu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Dün akşam Malatya GS maçını seyrettim 2. yarı oyuna Mustafa Eskihellac girdi ayaklarına inanılmaz hakim topu ondan almak çok zor merak ettim bu sabah profiline baktım Trabzonluymuş hatta Hekimoğlundan gitmiş bu çocuklar varken bizimkiler saçma sapan adamları başımıza bela ediyorlar sene başında Balıkesirin bütün adamlarını alıyorduk nerde bunlar yeminle biz bu işi bilmiyoruz buğday ambarında açlıktan ölen tavuk gibiyiz
                    evet mustafa fena değil, ahmed ıldız da fena değildi, ikisini takip etmek lazım ayakları iyiydi. Çok daha kötülerini TS'de oynarken gördük.
                    En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 13.01.2021, 14:51.
                    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• gidip ptt liginden umut vaad eden birini almak yusufu almaktan çok daha mantıklı.

Yusufun sana ne vereceği belli onun eksiği olur gram fazlası olmaz.

Ama diğer oyuncuya potansiyeli var dersin en azından.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Abduş, Waka ve Eku bunlardan biri sakat cezalı olunca onlar kadar efektif, iş yapacak, ya da klübeden giricek adam yok, seneye de yabancı sınırı geliyor, kanata bir yabancı alınacağına Yusuf hamlesi kötü bir hamle değil. Ben ön yargılı değilim, alırız 1.5 yıl bakarız baktık Yusuf aynı tas aynı hamam, bir gram faydası da yok, her türlü piyasası var zaten... Yedek Yusuf 'a mevcut mali şartlarda burun kıvıramazsınız, Hüseyin ile takas olursa hem Hüseyin için hem bizim için faydalı olabilir...
                        yusuf bunlar kadar efektif diyorsunuz yani?

ekuban,waka nere yusuf nere.

Hadi ömür performans olarak dalgalı diyelim. Diğer ikisini yusuf ile karşılaştırmak adamlara ağır küfür etmek gibi.

yusuf oyun görüşü sıfır değil eksi olan bir isim.

kasımpaşa huseyini istiyorsa para versin.

Yorum

• Yusuf'un daha önce bizdeki izlenimi olmasa Yusuf iyi alternatif olur derdim ancak geçmişte çokça eleştirildi mimlendi yarın gelse yine aynı topu oynasa hata yapsa pozisyon kacirsa homurdanmalar olacak. Yusuf daha da hata yaptıkça buradaki mesajları gözümün önüne getirebiliyorum bu hem Yusuf'a hem bize zarar verecek bir durum olur.
                          Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
                          Бургундия синий
                          61

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yusuf bunlar kadar efektif diyorsunuz yani?

ekuban,waka nere yusuf nere.

Hadi ömür performans olarak dalgalı diyelim. Diğer ikisini yusuf ile karşılaştırmak adamlara ağır küfür etmek gibi.

yusuf oyun görüşü sıfır değil eksi olan bir isim.

kasımpaşa huseyini istiyorsa para versin.
                            Hayır onlar gibi efektif adamımız yok, alamayız da zaten, şuan öncelik de merkez orta alan ve forvetken yerli ortalama üstü kanat adamına hayır deme lüksümüz yok bence..

Yorum

• arkadaşlar mesele yusuf erdoğan v.s türevleri değil. senin as kadron eksik. ilk 11'ini tamamlamadan rotasyona oyuncu alırsan mali açıdan limitin azalır. kendi ayağına sıkmaktan başka bişey değil. bu kadar akılsız değillerdir inşallah. Değillerdir dimi ?

Yorum

• İlk olarak Timur Mikhail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yusuf'un daha önce bizdeki izlenimi olmasa Yusuf iyi alternatif olur derdim ancak geçmişte çokça eleştirildi mimlendi yarın gelse yine aynı topu oynasa hata yapsa pozisyon kacirsa homurdanmalar olacak. Yusuf daha da hata yaptıkça buradaki mesajları gözümün önüne getirebiliyorum bu hem Yusuf'a hem bize zarar verecek bir durum olur.
                                Taraftara göre transfer yapılmaz, Bize kalsa Yazıcı da çöptü, yuhalandı, Abduş tan bir şey olmaz, Avcı istiyorsa alınmalı, taraftar hesap sorar, karar vermez, vermemelidir de...

Yorum

Çalışıyor...
                                X