Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hasan Tüncel [MENTION=59]hasan[/MENTION]tuncel61
    ·
    1d
    Hakan Yeşil’i Hekimoğlu Trabzon FK çok istiyor. Teknik Direktör Osman Özköylü oyuncuyla bir görüşme gerçekleştirdi.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Oradan karsiya gecip benfica'ya da söv bari hazir gelmisken Bu perezi merezi basimiza bela eden bunlar. Millet buralarda gorup begeniyor.
      aga aynen benfiquistalilar tam dayaklik... fejsa vardi bi de, bombos topçu, dandik liglerinde iyi oynuyor diye millet hayran kalmisti... fuzuli sisirilmis topçular.... oradan alabilecegimiz en kral topçuyu aldik ama takimin geri kalani berbatti, hey gidi Oscar Cardozo...

heh sporting'den geldi ama fark etmez, ivanildo meselâ, bombos fuzuli topçu, adi ivanildo olmasa amatörde top kosturur... bizim saf millet de yok 40milyonluk serbest kalma maddesi varmis da bos topçu degildir de deyip durdu...
      geçen günlerde ispanya 2.lig takimi almeria'ya gitmis kirâlik, tamamidr çikma mücâdelesinde bir aday daha elendi geçmis olsun almeria =)
      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hasan Tüncel [MENTION=59]hasan[/MENTION]tuncel61
        ·
        1d
        Hakan Yeşil’i Hekimoğlu Trabzon FK çok istiyor. Teknik Direktör Osman Özköylü oyuncuyla bir görüşme gerçekleştirdi.
        gitsin oynasin orda, sakincasi yok, biz oynatmayacagiz nasil olsa.... bu da baska haberlerle gelsin fuzuli haberleri biraksin... hayret bir sey...
        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

Hasan Tüncel @hasantuncel61
          ·
          1d
          Gitmeli, en azından resmî maçlara çıksın da oyun tecrübesi kazansın çocuk. Beklentim çok büyük. Potansiyelinin üstünde durursa kendi Emre Belözoğlu'muzu çıkarırız

Yorum

Hasan Tüncel @hasantuncel61
            ·
            1d
            yav bunlar da 70 kişilik takım kurdular..
            Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
            bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• visca gene mi gol atmış.. fiyatı oldu 150 milyon eur
              Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
              bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Okan hocasına nasıl selam çakıyor.

açkklamayı biz yapsaydık neler derdi.
                ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Gitmeli, en azından resmî maçlara çıksın da oyun tecrübesi kazansın çocuk. Beklentim çok büyük. Potansiyelinin üstünde durursa kendi Emre Belözoğlu'muzu çıkarırız
                  buna katılmıyorum oradaki kalite yerlerde zaten

yazıcı ömür uğurcan böyle kulüpte kalarak yanındakilerden gelişti. Yani tony ile idman yapmak hekimoğluyla oynamaktan daha değerli bence.

Bu yönetim berat transferi hariç hep sessiz sedasız oyuncu aldı tek takdir ettiğim yönleri şu anlık buydu zaten.

Yorum

• Sezon başında çok büyük bir yetenek geliyor diyorlardı, Süleyman Cebeci nin durumu nedir bilen varmı?

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ahahaha yok yaa arada böyle oluyor sâdece ama orada bize en çok benzeyen bence sporting, bu sene sampiyon olsunlar isterim...
                      yalniz gerçekten bâzen "su topçu olsaydi sampiyonduk" söylemleri oluyor ya, bana da dogru geliyor ama sporting'e bak, yillardir B Fernandes vardi ama sampiyon olamadilar 2.likleri bile ya var ya yok, herif gitti ama sampiyonluga daha da ciddi sekilde oynuyorlar bu sefer.... olacak is degil
                      Bu sene şampiyon olmalarını çok istiyorum ama zor. Her maç topa sahip oluyorlar ve üçlü savunmayla oynuyorlar. Coates sığırı bile bu sistemde sırıtmıyor ama kadroları bu işin sonunu getiremeyecek diye düşünüyorum.
                      DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Boupendza kaldıgı yerden devam ediyor.
                        Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Forveti hiç uzaklarda aramaya gerek yok. Boupendza'yı alın gelin. Dar alanda falan çok iyi eleman.

Yorum

• Hatay'daki ribeiro ve boupendza çok çok iyi Oyuncular...

Boupendza alınmalı...
                            Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Aaron Boupendza show var

Yorum

• bu boupenza bizim maçta var mıydı

Yorum

Çalışıyor...
                                X