İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn önemli eksiğimiz cidden yaratıcı topçu eksikliği bizim orta sahalarımızın hiçbirinin böyle bir özelliği yok bu özellik Beratta da yok ama Berat'ın yanına Colman vari bir oyuncu alırsak takım iş yapar...
Beni takip edenler bilir. Baker'e geldiğinden beri laf atıyorum hatta Avcı geldiğinde Flavio değilde Baker'i oynatmasına takılmıştım fakat devam eden süreçte maalesef eldeki en iyi ortasahanın baker olduğunu gördüm. Takımı sahiplenmiş fakat metrekare futbolcusu. Defansı defans değil hücumu hücum değil. Bizim ortasahaya koyacağımız ikinci isim yaratıcı olmalı. Pas oyununa yatkın olmalı. Güçlü ve tecrübeli olmalı. Bu transferi Berat içinde yapmalıyız.Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleboca bize anca mas çöpünü verir, salak degiller... bizim de aklimiza anca öyle çöpler almak gelir
DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBerat'ın yanına alacağımız oyuncu Berat içinde önemli.
Beni takip edenler bilir. Baker'e geldiğinden beri laf atıyorum hatta Avcı geldiğinde Flavio değilde Baker'i oynatmasına takılmıştım fakat devam eden süreçte maalesef eldeki en iyi ortasahanın baker olduğunu gördüm. Takımı sahiplenmiş fakat metrekare futbolcusu. Defansı defans değil hücumu hücum değil. Bizim ortasahaya koyacağımız ikinci isim yaratıcı olmalı. Pas oyununa yatkın olmalı. Güçlü ve tecrübeli olmalı. Bu transferi Berat içinde yapmalıyız.
Baker yine en iyileri en kötü duran top tehditi var iyi de kullanıyor kornerleri felan ama hiç sorumluluk almıyor al ver çok kısa alanda oynuyor defansın arasına veya önüne gelip top alıp veriyor başka bir özelliği yok ama mecbur oynatıyoruz...
İnşallah yaratıcı bir orta saha transferi yaparız çok çok önemli...S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
Şu atılan videolardaki futbolculara bakıyorum birde Abdülkadir Ömür'e. Corona sonrası çok güzel dönmüştü fakat yine o alışılmadık verimsiz futboluna geçiş yaptı. Şu videodaki şutların 10'da birini atsa yere göğe sığdıramayız kendisini. Pamuklara sararız. Bir insan topa nasıl vuramaz ya. 8 yaşında çocuk gibi toplara vurmasının izahı yok. Çalışmıyordur çalışmıyordur yeterince. Ekstra topa vurmasını istemiyoruz. Topa vuruyor mu topu itiyor mu belli değil.Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Yorum
-
İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
[MENTION=24550]Manu61[/MENTION]
savunmanin rezilligine bak,,, bir de mas 2 saat ölçtü biçti anca kesebildi o ortayi... kafalarina göre de kupa düzenleyip istatistik kastiriyorlar güney amerikalilar...
brezilya'da campeonato paulista ne zamandi yaa, tsyd kupasi gibi bir seyTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
yerli topçular üzerinde hocanın ağırlığı var tabi kullanırsın bunu ama yönetimin ağırlığı yok.
Trabzonspor klubunun ağırlığı varsa bunu kullanabilecek akıllı yönetim lazım bize. veya gerçekten pişman olup akıllı işler yapacak güzel futbolcular alacak bize.
sıkıntı bu bakalım çözecekler mi...
yani beratı aldım tamam ....
oldu öyle olmuyor işler
o kadar içine ettiler ki takımın şimdi bu sıvama işi zor...
neymiş demek ki? öyle sosayı novağa para vermeyeyim çok para istiyorlar demekle olmuyor
sosayla novak olsa bir nevi üzerimizdeki yük giderdi azcık da olsa fenere gittikleri iyi olmuş diyor bazı arkadaşlar...
kardeşim fenerde iyi veya kötü oynamaları beni ilgilendirmiyor bizden ayrıldıktan sonra bizim durumumuza bakarım asıl babalara gelen biziz sosayla novak değildi bu süreçte...
öyle futbolcu gönderip demek hemen alamıyormuş... hele ki başınızda beceriksiz ve terbiyesizce işler yapan insanlar varsa... terbiyesiz hakaret değil tabi gerçekten terbiyesizliktir bunların yaptıkları
böyle bir camiaya gelmişsen bu camiayı güzel temsil etmen lazım
bu kadar taraftarı olan bir klup buEn son erenslash tarafından düzenlendi; 10.01.2021, 18:29."Annuit cœptis"
Yorum
-
İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyerli topçular üzerinde hocanın ağırlığı var tabi kullanırsın bunu ama yönetimin ağırlığı yok.
Trabzonspor klubunun ağırlığı varsa bunu kullanabilecek akıllı yönetim lazım bize. veya gerçekten pişman olup akıllı işler yapacak güzel futbolcular alacak bize.
sıkıntı bu bakalım çözecekler mi...
yani beratı aldım tamam ....
oldu öyle olmuyor işler
o kadar içine ettiler ki takımın şimdi bu sıvama işi zor...
neymiş demek ki? öyle sosayı novağa para vermeyeyim çok para istiyorlar demekle olmuyor
sosayla novak olsa bir nevi üzerimizdeki yük giderdi azcık da olsa fenere gittikleri iyi olmuş diyor bazı arkadaşlar...
kardeşim fenerde iyi veya kötü oynamaları beni ilgilendirmiyor bizden ayrıldıktan sonra bizim durumumuza bakarım asıl babalara gelen biziz sosayla novak değildi bu süreçte...
öyle futbolcu gönderip demek hemen alamıyormuş... hele ki başınızda beceriksiz ve terbiyesizce işler yapan insanlar varsa... terbiyesiz hakaret değil tabi gerçekten terbiyesizliktir bunların yaptıkları
böyle bir camiaya gelmişsen bu camiayı güzel temsil etmen lazım
bu kadar taraftarı olan bir klup buDozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Yorum
-
hala bunu tartışanlar var aynen.ben zaten yönetimden bahsediyorum.küfür etmek istemiyorum hak ettiler ama sağlam küfürleri.terbiyesizlik diyorum sadece bu. terbiyesizlikten kastım (sen klubun bu kadar taraftarı varken hem klubu hem de camiayı zor durumda bırakacak kararlar veriyorsun ve zor durumda kalıyoruz önlemini almıyorsun sözleşme imzalamıyorsun.tabi mesele sadece novak ve sosa olayı değil.bunların bakış açıları ben oldum egoları ve iş adamları oldukları halde bize gram faydaları yok sponspor da bulamıyorlar.zihniyetleri sıkıntı bunların.düzelir diyoruz... bekliyoruz yok abi.... bakalım yani şey diyorsun yahu acaba bu adam bizim takımı toplar sonra bozar mı gene? yani güven sorunumuz var yönetime...İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSosa ve Novak kararının doğruluğunu tartışmak futbol bilmemektir. Yerlerine alınan vasıfsız isimler için yönetimi eleştirmeye hak​ veririm.En son erenslash tarafından düzenlendi; 10.01.2021, 18:37."Annuit cœptis"
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@Manu61
savunmanin rezilligine bak,,, bir de mas 2 saat ölçtü biçti anca kesebildi o ortayi... kafalarina göre de kupa düzenleyip istatistik kastiriyorlar güney amerikalilar...
brezilya'da campeonato paulista ne zamandi yaa, tsyd kupasi gibi bir seyDRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[MENTION=24550]Manu61[/MENTION]
brezilya'da campeonato paulista ne zamandi yaa, tsyd kupasi gibi bir seyBu perezi merezi basimiza bela eden bunlar. Millet buralarda gorup begeniyor.
Yorum
-
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüney Amerika ve Benfica nefretin ne zaman bitecek?yok yaa arada böyle oluyor sâdece
ama orada bize en çok benzeyen bence sporting, bu sene sampiyon olsunlar isterim...
yalniz gerçekten bâzen "su topçu olsaydi sampiyonduk" söylemleri oluyor ya, bana da dogru geliyor ama sporting'e bak, yillardir B Fernandes vardi ama sampiyon olamadilar 2.likleri bile ya var ya yok, herif gitti ama sampiyonluga daha da ciddi sekilde oynuyorlar bu sefer.... olacak is degilTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynı şeyi üçüncü defa yazacağım, ben ihtiyaç yok demiyorum. Üçlü ortasaha için gençler hariç sekiz alternatifin (Yeterli/Yetersiz) varsa ve bunların üçü yabancıysa, kadronda da on iki yabancı varken göndermeden alamazsın.
Kisaca olaya farklı açılardan bakıyoruz. Mevcut kadro içinde oradan alıp oraya koymak hiç bir anlam ifade etmiyor benim için.En son Anıl C tarafından düzenlendi; 10.01.2021, 18:53.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
Yorum