Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Muhabbet derinleştirmek gibi bir isteğim yok zaten.
    Dün Novikovas bugün Sagal. Yarın da Gradel olur. İki topa vuran "her" Anadolu takımının topçusuna burada özenilmesi rahatsız etti sadece.

Aynen he uzun saçları.
    Senin takiminda iki topa vuran topcu bile olmadigindan bu ozenti olmus olabilir. 90 dakika da kaleye isabetli sut v.s istatistiklerimiz neyi anlatiyor acaba.

Yorum

• Visca normal sartlarda olacak bir transfer degil ama Abdullah Avcı faktoru var hem oyuncuyu hem kulubunu baglayabilecek.
      Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• İlk olarak ensarusta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Taylan antalyali yi gs araya girmeden cok once erzurumdan biz alabilirdik. Simdiki orta sahaya iyi alternatif olurdu. Ama bizim transfer komitesi taa brezilyadan bize level atlatacak marlon ve flavio yu gorur bulur. Yakin gozluklerini takmaz.
        Dün akşam dombili izleme ekibine alttan alttan vurdu ümit milli maçı izlemek için arnavutluğa gidiyorlar ama 2 gün sonrasında samsunda ki maça gitmiyorlar diyor.
        Kısacası kulüp bazıları için tur acentası gibi iş görüyor.

Yorum

• Visca’nın 2025 sözleşme bitimi. Yıllığı da en az 2 milyondur. Başakşehir’i ikna etsen adamı nasıl getiricen?

Yorum

• İlginç Başakşehir önermiş.

Yorum

• İlk olarak ensarusta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Taylan antalyali yi gs araya girmeden cok once erzurumdan biz alabilirdik. Simdiki orta sahaya iyi alternatif olurdu. Ama bizim transfer komitesi taa brezilyadan bize level atlatacak marlon ve flavio yu gorur bulur. Yakin gozluklerini takmaz.
              Baris yurduseven yazdi. Scout ekini Gumushane de erzurumda umit milli maca giden yok.
              Ama isvec, guney amerika olunca hepsi gidiyor diye.

Yorum

• İlk olarak dogrucudavut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben olsam Visca - Nwakaeme takası yapardım kabul ettirebiliyorsam.

Nwakame sözleşme yenileyeceğini sanmıyorum 2022 de bitiyor. Yüzünde mutsuzluk olduğu aşikar son zamanlarda sakatlanma ve performans dalgalanmaları yaşıyor. Geriye dönüşlerde de sıkıntıları var bazen Djaniny kapatıyor hatta o tarafı.

Çıkış maddesi 6 milyon zaten maksimum ederi 6. ama 6 milyona Visca alamazsın
                Mabadın tamamına battaniye çekmek varken neden bir tarafı açıkta kalsın renktaşım, ne anlayacağız o işten

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                trabzonspor

Yorum

Önermiş de ne demiş? 1 milyon verin alın mı? Popişimizde don yok afedersin nasıl öneriyolar Viscayı

Yorum

• Sikeciler Burak Kapacak ile anlasmıs dıye haberler var.Yine bir genci daha curutecekler.Omer Faruk Beyaz ve Ferdi Kadıoglu buyuk ihtimalle ayrılacaktır takımdan oynamak istedikleri takımlara gitmek icin.
                    Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Başakşehir alacağını aldı belli ki "proje"yi bozmaya başlıyor. Alacakları da proje de bizi yaktı ya anasını satayım neyse

Visca. Abdullah Avcı ile buralara geldi saygınlık elde etti ve şuan bize önerildiği konuşuluyor ona da tamam

Açıkçası sene başı kasımpaşa gibi hayır kurumluğuna soyunup böyle saçma hamleler yapacaksalar ben istemiyorum. Onun dışında da visca'yı nasıl katabiliriz kadroya onu da bilmiyorum. Berbat bir lig

Ben çok inanmıyorum bu haberlere bu arada. Terim'in galeyanına geldi herkes

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Dün akşam dombili izleme ekibine alttan alttan vurdu ümit milli maçı izlemek için arnavutluğa gidiyorlar ama 2 gün sonrasında samsunda ki maça gitmiyorlar diyor.
                        Kısacası kulüp bazıları için tur acentası gibi iş görüyor.
                        Dombili nin hakli oldugu yapilan icraatlardan zati kendini belli ediyor. Transfer komitesiymis scout ekibimiymis bu sezon ne mal olduklarini belli ettiler. Yaptiklari basarili icraatlarla, gorevde kalarak odullendirildiler. Berat transferi tutarsa scout basarisi gibi gosterirlerse agizlarina kurekle vurmak lazim. Berat i bu forumdaki 10 yasindaki uye bile cok onceden konusmaya baslamisti. Bu yapinin acilen yenilenmesi degismesi yeniden olusturulmasi lazim. Kuzu kuzu Newtonun takiminin basina getirilmesini kimler istemisse; Avciyi kimler istememisse simdi bazi seyler daha iyi anlasiliyor. O sureci iyi takip eden bilenler kimler hain sahtekar biliyorlardir.

Yorum

Tam bir saçmalık..
                          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Önermiş de ne demiş? 1 milyon verin alın mı? Popişimizde don yok afedersin nasıl öneriyolar Viscayı

Gs de de limit yok hangi parayla ikisini alacaklar.
                            Futbolcu ayartma taktigini kullaniyorlar hep yaptiklari gibi.
                            İse yaramayan topcularini verip ikisini alcaklar guya.

Takas arti paraya halledilebilr belki.
                            Parmak ,huseyni gibi.
                            En son A. Aydın tarafından düzenlendi; 09.01.2021, 23:12.

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sörloth bir Haaland değil ama Türkiye liginden üstünde bir golcü, Nagelsman üstüste 5 maç oynatsa adamı herkes gerçek Sörlothu görecek.
                              aynısını düşündüm..
                              ve size söyliyim..yerine oynayan adamlar şörlottan iyi değil..
                              ayrıca bizdeki gibi top atmıyorlar hatta hiç atmıyorlar..
                              kötü oynamıyor ayağına gelen topları kenarlara iyi açıyor..
                              sonuçta değerini bulacak yine kısa zamanda..

..............

bize gelince yine gereksiz yere sağ bek arayışları doğruysa..
                              ahmet kutucu lafları ..(yalandır heralde)..yok karşıyakada bi çocuk varmış falan..

öncelik olmayan olmaması gereken isimler konular..

ACİL..oyun kurucu ortasaha ve ...10 numara..hemde kaliteli ŞART..
                              samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Gs de de limit yok hangi parayla ikisini alacaklar.
                                Futbolcu ayartma taktigini kullaniyorlar hep yaptiklari gibi.
                                İse yaramayan topcularini verip ikisini alcaklar guya.
                                Onlar da Visca İrfancan paketi yapamaz ya sanmıyorum. Kiminin parası kiminin duası diye Viscayı yollasalar bize bari.

Yorum

Çalışıyor...
                                X