Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kimi transfer edersek edelim,şu "Kolay çalım yeme" hastalığından ve topa yaptığımız müdahalelerin hep rakibe gitmesinden ve dönüp kalemize gol pozisyonu olmasından kurtulmamız lazım.
    Yani bizim bireyin dışında genel sorunlarımızda halen devam ediyor.
    Göbekte ki iki oyuncumuz ve beklerimiz inanılmaz kolay çalım yiyor bu konuda ligin en kötüsüyüz diyebilirim.
    Savunmada Topa yaptığımız müdahaleler mantiğa çok aykırı bir şekilde hep rakibe gidiyor.
    Zannediyorum bunları yaşaya yaşaya kanıksadıkta artık tepki vermiyoruz.
    Emin olun İstanbul kulüplerinde bu hatalar yapılsa tefe koyarlar o oyuncuları.
    Bu olumsuzlukların temelinde fiziksel yetersizlikler altta yatan en önemli unsur.
    Zaten yumuşak oyunculardan kurulu bir kadromuz var.
    Ne kadar iyi niyetle mücadele etmek isteseler bile fiziksel durumları
    Doğru pozisyon almaya,
    Ayakta kalmaya,
    Net hamleler yapmaya,
    Rakiple boğuşmaya,
    Rakibin karşısında doğru durup rakibi karşılamaya,
    Rakiple beraber omuz omuza koşu düellosu yapmaya,
    Ve bütün bunların devamında kazanılan topu çabucak ayaktan çıkartarak hızlıca oyuna sokmaya ve uzun deparlarla net kontraataklar yapmaya yetmiyor maalesef.
    Tabi burada,takımı sertleştirmesi tavsiye edildiğı halde her yıl düzenli olarak yumuşaklaştıran,efsane bir transfer politikası yürüten yönetimin payı tartışılmaz.
    Hocayı şu aşama da bundan dolayı elestirmem.
    Lakin bir transfer sezonu daha peynir gibi oyuncular transfer edilirse demekki her gelen hoca koltuk peşindedir.
    Takımın Fiziksel gücü deyince herkes sadece boy pos anlıyo maalesef.

Yorum

• Beşiktaş Teknik Direktörlüğü döneminde, Atiba Hutchinson'ın takımdan ayrılmak üzere olduğunu dile getiren Şenol Güneş "Atiba, Trabzonspor'a transfer oluyordu. Kadroda kalması konusunda ısrarcı oldum ve ayrılmasına izin vermedim" dedi. ulannnnn

Yorum

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hocam Plaza'dan gecekondu bile olmaz.
        Bu espriye sadece ben mi güldüm?=))
        Hasta la Victoria Siempre!

Yorum

• 2018'de bize gelse 2 yıldır orta sahada bir düzenimiz olacaktı. Ek olarak sosayla çok daha uyumlu olurlardı. O kadar stoper eksikliğine rağmen yine de geçen yıl şampiyon olurduk bence. Orta sahadan elini sallayarak geçen 5 adamdan 1'ini bile tutsa 3 5 gol az yerdik.

Efsane şenol sağolsun gider ayak renklerine aşık olduğu istanbul kulübüne güzellik yapmış. Helal olsun.

İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Beşiktaş Teknik Direktörlüğü döneminde, Atiba Hutchinson'ın takımdan ayrılmak üzere olduğunu dile getiren Şenol Güneş "Atiba, Trabzonspor'a transfer oluyordu. Kadroda kalması konusunda ısrarcı oldum ve ayrılmasına izin vermedim" dedi. ulannnnn
          30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
          8.KUŞATMA

Yorum

• Orta sahamızın kalitesini arttırmak devre arası için ilk hedef olmalı.Bunun için de bir 6 numara ve bir 8-10 karisimi oyuncu almalıyız.Peki bu oyuncuların kalitesi en az hangi seviyede olmalı daha net anlaşılsın diye örnek isim verirsem 6 no mahmut tekdemir 8-10 miroslaw szmykoviak

Bu seviyedeki iki oyuncuyu takıma katarsak o zaman orta sahadaki tüm taşlar yerine oturur.Yardimci oyuncu rolünde olması gereken oyuncularımızın üzerindeki yük azalır ve tekrar yardımcı oyuncu rolüne geçebilirler.

Diziliş yaparsak

--------6----------8---------
            ------------10---------------

Mahmut---------baker
            -----------szymek--------

Yardımcı oyuncular

Parmak-----------flavio
            ömür veya ekuban

Son dönemde basında ismi çıkan oyuncular hakkındaki fikrimi belirtirsem.

Ilk okay ve yunus mallı ismini gazetelerde görmüştüm.ikiside yeterli değil okay ağır bir oyuncu hızlı pas oyunu için yetersiz bir oyuncu.Yunus mallı ise on numara için yeterince kreatif değil.

Son günlerde mahmut tekdemir ismi gundeme çıktı ama bana pek gerçekleşme ihtimali olan bir transfer gibi gelmiyor.isim olarak işimizi görür ama basaksehirden oyuncu almak hele bu şartlarda pek aklıma yatmıyor.

Yönetim öyle bir çalışma yapmalı ki bugünden devre arasına kadar gececek dönemde ön hazırlık transfer araştırmasını bitirmeli ve sezon açıldığı gibi imzaları attirmali.

Sol bek ve santraforlarimizda şimdilik yetersiz kalmış olsa da transferde öncelik sayısal olarak eksik kaldığımız mevkileri tamamlamak olmalı.Duruma göre bu mevkilere de hamle yapılır.

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Beşiktaş Teknik Direktörlüğü döneminde, Atiba Hutchinson'ın takımdan ayrılmak üzere olduğunu dile getiren Şenol Güneş "Atiba, Trabzonspor'a transfer oluyordu. Kadroda kalması konusunda ısrarcı oldum ve ayrılmasına izin vermedim" dedi. ulannnnn
              Bunda ne yanlış var anlamadım. Bjknin hocası olmasa anlayacam da

Yorum

• Bu Defansda oynaya genc usak Ahmetin sol ayagi cok iyi demin Antreman videosunu izledim Canli adamin her sutu Gol oldu bu Cocuk üstünde durmak lazim

Yorum

• İlk olarak omondoles tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bunda ne yanlış var anlamadım. Bjknin hocası olmasa anlayacam da
                  Trabzon efsanesi degilmi bu adam güya ne gerek var böyle aciklamaya peki ?

Yorum

• İlk olarak Sinan.K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Trabzon efsanesi degilmi bu adam güya ne gerek var böyle aciklamaya peki ?
                    Açıklama yapması veya yapmaması olayın olduğu gercegini değiştirmiyor.

Yorum

• İlk olarak omondoles tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Açıklama yapması veya yapmaması olayın olduğu gercegini değiştirmiyor.
                      Bunlar kiskirtmaca aciklamalar Trabzon halkinin ztn bi nefreti var bu adama karsi simdi daha da cok oldu ztn kafasi bunalmis bu aralar belli

Yorum

• Atiba, İstanbuldan ayrılmak istememişti

Yorum

• içimden şunu paylaşmak geldi

GüneykORE gibi güzel bir ülkede hocalık yapmıştı Şenol hoca.

ne güzel bir ülke güney kore elimizdekilerin kıymeti bilmek lazım

abdullah avcı da şenolun öğrencisidir.

kendisi bizde başarılı olacaktır. yönetimlerin dandik olması yüzünden hocaları harcadılar.

Güney koreliler hocalara ve öğretmene aşırı saygılıdırlar

ne kadar güzel
                          En son erenslash tarafından düzenlendi; 02.12.2020, 14:03.
                          "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            içimden şunu paylaşmak geldi

GüneykORE gibi güzel bir ülkede hocalık yapmıştı Şenol hoca.

ne güzel bir ülke güney kore elimizdekilerin kıymeti bilmek lazım

abdullah avcı da şenolun öğrencisidir.

kendisi bizde başarılı olacaktır. yönetimlerin dandik olması yüzünden hocaları harcadılar.

Güney koreliler hocalara ve öğretmene aşırı saygılıdırlar

ne kadar güzel
                            Avci nerde Senolun ögrencilini yapti veya nerde beraber calisdilar ?

Yorum

• Sol Bek : Gael Clichy - Bonservisi yok.
                              Ortasaha : Leroy Fer - Düşük Bonservis
                              Sağ Kanat : Philip Zinckernagel - Bonservisi yok.
                              Forvet : Alexander Sorloth - Kiralık

Dört transferle sezonun ikinci yarısına damga vurabiliriz.
                              En son Onur Erçetin tarafından düzenlendi; 02.12.2020, 16:39.

Yorum

• Alman takımları premier lig takımı gibi yatırımlarını bir kenara atmaz. Adamlar büyük ihtimal türkiye ligi seviyesini sorun olarak görüyorlardır bu transfer için. Kullanmak istedikleri oyuncuyu buraya gönderemezler, yok gözden çıkarırsalar satarlar direk, alıcısı da bol olur, bizim takımlar yanına yaklaşamaz sörloth'un.

Yorum

Yükleniyor...
                                X