Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Beni en cok merak ettiren oyuncular şu Max Gradel ve Alanyadaki Davidson... Lige müthiş bir giriş yaptı ikside.
    *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
    ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• yerli oyuncumuz hiç yok maalesef.. umarım yabancılar ekstra karakter koyar ve yerli çakıldaklar boyundan büyük işlere kalkışmazlar da takım ruhu bozulmadan devam ederiz..
      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Yahu kim takar su salak federasyonun salak limitini. Bizim derdimiz kendi gelir gider dengemizi saglamak, istersen sen de aş, kimsenin ceza meza vermeye cesareti yok, veremezler de zaten.
        Şikeciler bir tek noktada patlak verir, olmaz da hadi olsun diyelim 2/3 hafta ustuste puan kaybi ve maaslarin zamaninda ödenememesi. Gerisi fasa fiso

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bjknin ilk 5 e bile giremeyeceğini düşünüyorum. Gs de Fatih Terim el koyup tekrar havayı yakalayamazsa eğer onlar da düşe kalka ancak 3-4. olur diye düşünüyorum. Fenerin tek aptallığı şuursuzca takımı doldurup başına da Erolu koydular.
          Haftalık skor skalasina göre şampiyon belirleniyor
          Geçen yıl tarihinin en kötü denilen bjk'si bi tık havayla az daha ligi önümüzde 2.bitirecekti. Malum sebeplerden dolayı zaruriyetten ayağı yere sağlam basan takımlardan biri bjk. Yokluklardan imkanlar doğurabilen her takım başarılı olur.

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            En değerli kadro unvanımızı da kaybettik
            Oyuncularımıza değer katarak birinci oluruz yine

Yorum

• İlk olarak naimbektas6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bilen biri anlatsın lütfen. Adamlar nasıl 20 tane topçu alıp limite takılmıyorlar?
              reisin yanına çıktılar. limit kalktı. ne limiti ? muz cumhuriyeti burası.

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yerli oyuncumuz hiç yok maalesef.. umarım yabancılar ekstra karakter koyar ve yerli çakıldaklar boyundan büyük işlere kalkışmazlar da takım ruhu bozulmadan devam ederiz..
                serkan abdüşx2 uğurcan 4 tane var ilk 11 oynayacak. gs'de bi tek taylan ve bastonlu arda var. fb'de altay-ozan ve 2 tane dede bek var. başakşehirde irfan ve mahmut var. bjk'de zaten futbolcu yok
                BABAMIZDAN MİRAS KARADENİZ FIRTINASI

Yorum

• viktor hugo psikopat tipli birine benziyor.. umarım sahada da aynı çıkar da egemenden sonra psikopat ruhlu bir stoperimiz olur.. bıktık kız gibi stoperimsi şeylerden!!
                  Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                  bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Bizi tutarsa stoper ikilisi yarışta tutacak anlaşıldı.

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yahu kim takar su salak federasyonun salak limitini. Bizim derdimiz kendi gelir gider dengemizi saglamak, istersen sen de aş, kimsenin ceza meza vermeye cesareti yok, veremezler de zaten.
                      Şikeciler bir tek noktada patlak verir, olmaz da hadi olsun diyelim 2/3 hafta ustuste puan kaybi ve maaslarin zamaninda ödenememesi. Gerisi fasa fiso
                      sen yiyosa limiti aş ve gelecek cezaya bak o işler öyle kolay değil. fener istediğini aldı batarsa ali koç batacak.

Yorum

• İlk olarak hamikarakaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        aynen katılıyorum bu yoruma. feneri bi biz ipliyoruz gs bile artık rakip olarak görmüyor. gs'ye ilk 4 hafta hakemler büyük kıyaklar çekti, başakşehir'in yerini alabilirler bu sezon. seçim senelerinde koltukta kalmak için her türlü pisliği yapacaklar dikkatli olmamız lazım.
                        Dostum istediğimiz kadar dikkatli olalım, gs ile başabaş kalırsak sahada olmasa da her yerde çiğ çiğ yerler bizi
                        Bursa gibi 40 yılda bir aradan kaçabilirsek ki artık namusszular uyandı önlemini önceden alırlar yine ayağımıza taş koyarlar.

Yorum

• İlk olarak battle symphony tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ya devre arasına kim öle kim kala.

Bu transfer döneminde hücumu güçlendirdiğimize yönelik çok ileti gördüm. Derinlik kattığımız gerçek falan aldığımız forvetler bir Sörloth değil yani hücum tartışmalı.
                          Su hucum hatti mi tartismali? Sorlothu gozunde buyutuyorsun abi.
                          Takim degeri 1 m olsa da takim her zaman oyuncudan daha faydalidir.
                          Su oyuncular bir sisteme otursun, en az 3 oyuncu 20 gole dayanir. Bunu yaptik daha once. SISTEM. NET
                          Renklere aşık olmak diye bir şey var..

Yorum

• İlk olarak M.Kılıç50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Beni en cok merak ettiren oyuncular şu Max Gradel ve Alanyadaki Davidson... Lige müthiş bir giriş yaptı ikside.
                            Erzurumdaki Novikovas da çok başarılı bir transfer.

Yorum

• Arkadaşlar özür dileyerekten , Sakat oyuncularımızın güncel durumu nedir?

Yorum

• İlk olarak DURAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şikeciler de kadro mühendisliği yok diyorlar da adamlar tüm tuşlara basmış durumda. Pivot santrafor var, atletik santrafor var beleşti santrafor var. Kanatta bir sürü var, orta saha da öyle. Defans da öyle. 10 numaralı bir futbolcu yok kaliteli o da belki yunanlı zorlarsa perotti var. Bütün bunlara rağmen kimya denilen var futbolcuların uyumu var kırılganlık var, var oğlu var
                                Pivot santrafor dediğiniz adamın 3 tane kafa golü yok hocam.

Yorum

Çalışıyor...
                                X