Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tello ve Hamsik gelirse çok alternatifli ve kaliteli kadromuz olur.

Koita ve 1 forvet
    1 solbek
    1 yedek defans

Transferi kapa.

Bu üsteki transferler yapılsın Ekuban ve Canini satılırsa bile transfere ihtiyaç olmaz bana göre. Uğurcan giderse 1 kaleci transferi olur.

Yorum

• Şu "boş yapma" kadar kitsch ve hödükçe bir kelime yoktur sanırım.
      If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
      Milton Friedman

Yorum

• Visca ve Hamsik geleceğine sadece Sorloth gelsin daha fazla katkı vereceği belli

O Yüzden forvete yada gereksiz transferlere para harcayacağımıza Sorloth'u bi şekilde geri getirmek gerekir
        ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
        Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Transfer gidişatı iyi. Güzel başladık.
          Lakin benim için en net ve kritik eksik santrafor.
          O bölge net olarak, layıkıyla doldurulursa o vakit iyi bir transfer hazırlığı yapılmış, süreç doğru yönetildi diyebiliriz.

Santrafor bölgesi netleşmeden herşey eksik kalacak.

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            zahavi pisligin teki yaa, ayni seyi psv taraftarlari yapsaydi dalga geçer miydi ? yok... yemin edebilirim ama ispatlayamam
            işte sorun orada, aynı şeyi onlar yapmıyor. Bu işlerin kaynağı genelde Türk kulüpleri oluyor ve sosyal medyada etkileşim isteyen hesapların hepsi bunu kendi amaçları doğrultusunda kullanıyor. Bugün Hamsik'e come to Trabzon yorumunu atanlar yarın en ağır küfürleri ediyorlar. Bu iki farklı örnek en çok bizim ülkemizde yaşanıyor maalesef
            İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
            Karl Marx
            анархія-мама

Yorum

• İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Transfermarkt verileri doğruysa en son geçen sene temmuzda sahaya çıkmış
              İlk olarak Telonyus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bende bu maçı bulabildim en son oynadıgı sonuç olarak en aşağı 7-8 aydır top oynamıyor galiba.
              Doğrudur ona dikkat etmedim vize birşeyler yazıyordu, bu kadar süre nasıl top oynamaz bir oyuncu ne sebeple, araştırmak lazım durumunu.

Neyse ben biraz araştırdım dostlar, MLS zaten 2020 kasımda bitmiş, aralık'ta play-off oynayanlar oynamış son olarak. 2021 sezonu da Nisan ayında başlamış. Şu ana kadar 7 maç oynanmış.

Kısacası oyuncu 2021 sezonu başladığından bu yana vize sorunları nedeniyle forma giymemiş, yani 7 maçtır oynamıyor. Bizim almamızda büyük bir problem teşkil edecek bir durumu görünmüyor.
              En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 28.05.2021, 11:13.
              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                işte sorun orada, aynı şeyi onlar yapmıyor. Bu işlerin kaynağı genelde Türk kulüpleri oluyor ve sosyal medyada etkileşim isteyen hesapların hepsi bunu kendi amaçları doğrultusunda kullanıyor. Bugün Hamsik'e come to Trabzon yorumunu atanlar yarın en ağır küfürleri ediyorlar. Bu iki farklı örnek en çok bizim ülkemizde yaşanıyor maalesef
                o ayri mesele tabi, buna çok îtirâzim yok... ama bâzi seyleri de fazla abartiyoruz, her sey etkilesim olmus artik, bizimkiler biraz mohunu çikartiyor sâdece...

ya bu arada, keske paramiz yetse de Sorloth'u alamadigimiz takdirde Ajorque'yi alsak...

benzerlikleri var, farkliliklari da var, ama benziyorlar

En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 28.05.2021, 11:09.
                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• A.Ömür bu kafayla 2-3 yıl sonra Kasımpaşa , Sivas, Kayseri gibi takımlara transfer olur.

Şampiyona öncesi aday kadroda kendini gösterme fırsatı yakalamışsın ancak aman biri bana top atmasın diye rakibin arasında saklanarak oynuyorsun. Futbolun gerekliliği olan bir çok zaafın varken 10 numaralı formayı giyiyorsan senede en az 15 gol atacaksın . Öyle 10 maçta 1 gol ortalamasını Vitor Hugo 'da yapıyor.

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Abisi Neco da yanındaysa tamam oldu şimdi, inandım.
                    İlk olarak Someone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Niye boş yapayım herkesi kendin gibi boş mu sanıyorsun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                    Senin gibi hayatını forumda geçiren birisine laf anlatılmaz hatalıyım ben doğru sensin

Ama biraz çık gez dolaş bence insanlar tanı

Yorum

• İlk olarak Someone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ömür en fazla 2 seneye Altınordu veya Keçiörengücü yapar bu mesaj da burda dursun Trabzonspor da ancak iyi değil sadece normal bir yedek olur övüp durmakla futbolcu parlatılmaz yetenek özveri istek arzu hırs lazım bizzat uğurcanın ağzından duyduğum abi ondan bişey olmaz tembelin teki çalışmıyor yatmaya bayılıyor

İlk olarak Someone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Senin gibi hayatını forumda geçiren birisine laf anlatılmaz hatalıyım ben doğru sensin

Ama biraz çık gez dolaş bence insanlar tanı

Bu mesajı atan birisiyle muhatap olmamalıydım yine haklı çıktın.

Abdülkadir için 2 yıl sonra Altınordu’da göreceksiniz demek ben futbol cahiliyim benim söylediklerimi dikkate almayın demektir.

Bir daha alıntı yapmayacağım, iyi günler.

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ömür teknik olarak milli takımdaki en büyük yetenek,ömür ün 26 kişilik kadro nun dışında kalacağı ihtimal dahilinde değil

ve bana göre sağlıklı bir ömür milli takımda ilk 11 de ilk yazılması gereken oyuncu

son dönemde 2 özelliğini yukarı çıkardı yada 2 özellik ekledi bavuluna,nedir onlar?

1-topsuz oyunda forvetleşmesi
                        2-gereksiz çalımlara girmemesi ve daha çok tekte pasör özelliğini kullanması,oyunu hızlandırıyor aga
                        İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ömür için yazılan yorumları şaşkınlık içinde okuyorum

futbolu ve topçuyu bilmemekten doğan yorumlar bunlar

bu arada ömürde şuda dikkatimi çekiyor,çoğu sezonu sakat geçirmesine rağmen futbolu acayip olgunlaşmış durumda,adeta 30 yaşında gibi oynuyor,böyle pırpır topu alıp çalım atan sonra ne yapacağını bilemeyen bir profil değil artık,adeta oyunu okuyor aga

bu kısacak oynadığı süre içinde bunları gördüm,çok özel bir oyuncu
                        bazen fikirlerine katılmasamda bu konuda Sayın Jairzinyoya tamamen katılıyorum..

çoğunuz sadece performansı görüp performans övgüsü yapan bunun içinde basitlikten öteye gidemeyecek yorumcusunuz..

Ömür girmeden maç çolapalar arasında gidip gelen karışık birşeye benziyordu..
                        Ömür girdiği anda topu rakip alana yığdık ve paslarla rakibin üzerine gtimeye başladık..
                        ayrıca gerçektende gereksiz çalımı bırakmış tık tık paslarla takıma pozisyon hazırlamaya çalıştı..

şut mevzuuuda amma abartılıyor..oyun önemli oyuna katkı önemli..

şutluk 1 pozisyon geldi ..spontone geldi kendi hazırlamamıştı o pozisyonu ...onun için vuramadı..
                        diyelimki orda vurdu gol oldu..
                        eleştirenlerin hepsi övgüler dizecek..
                        oyunu kötü bile olsa övgüler dizilecek ..bu yanlış işte adamın oyun içinde ne yaptığı önemli..
                        samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• Ünlü Astrolog Meral Çolak:

“2021/22 sezonunun şampiyonu Trabzonspor olacak.”

Meral Çolak, geçen sezon Beşiktaş'ın son haftalarda sıkıntılı bir sürece girip şampiyon olacağını söylemişti.

Yıldızlar şampiyon olacağımızı söylüyorsa o zaman yıldızlara ayıp olmasın şampiyon olmak farz oldu.

Tabii öncelikle ilk 11 e sol bek, orta saha ve forvet olmak üzere 3 tane yildiz lazim.
                          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak ihsan candas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şu "boş yapma" kadar kitsch ve hödükçe bir kelime yoktur sanırım.
                            Alın benden de o kadar

Benim 22 yaşındaki kızım bile kızınca kullanıyor.
                            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Enes Ünal Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Visca ve Hamsik geleceğine sadece Sorloth gelsin daha fazla katkı vereceği belli

O Yüzden forvete yada gereksiz transferlere para harcayacağımıza Sorloth'u bi şekilde geri getirmek gerekir
                              Sörloth işini unutun. Gelmez. (Gelmesini çok isterim)

Hamsik gelirse tadından yenmez.

Edin için şikebahçe de devrede.

Edin ve Hamsik bize 2 level atlatır.
                              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu sebeple Türkiye'de instagram, facebook, tiktok kullanımı yasaklanmalı. Rezil ediyolar kulübün itibarını.
                                hahahahaha

Yorum

Yükleniyor...
                                X