Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak federer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bence değil. Belki Biglia da İtalya dan dışarıya çıkmadı pek ama kariyerinde Lazio ve Milan var. Sosa nın ise Estudiantes, Bayern Munih ve Atletico gibi köklü klüpler var. Açıkçası ikisinin yanında Hamsik biraz sönük kalır bana göre.
    sosa, estudiantes, köklü kulüp.... övmek için bu kadar abartmaya gerek yok
    bir de sanki dersin o takimlarda tutunabildi de....
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Biglia işi şu yönden olmazsa eğer olmaz, Karagümrük bonservis bekliyor oyuncudan iyi kötü.
      Bizim başkan da yaşından sebep hayatta vermez diye düşünüyorum.

Başkan, 35 yaşındaki adama 1 Milyon Euro ve üzeri bonservis vermeyi kimseye izah edemez.
      Biglia için 200.000 - 300.000 Euro olur kimse bir şey demez ama fazlasına ben de karşıyım.

Yorum

• bu hamsik isi ayni sturridge isi gibi. Taraftar kafaya koydu, baski yapiyor yönetime, birakin adamlar rahat rahat isini yapsinlar. Transfer sezonu acilmadan iki süper transfer yaptik, birakin adamlar calisinlar.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arjantinli oyuncu ile Slovak oyuncunun piyasası aynı değil, pasaport farkı var. Hamsik'in Arjantin veya Brezilya pasaportu olsaydı en iyi takımlarda oynardı. Ayrıca Napoli'den oyuncu almak düşündüğünüz kadar kolay değil. O başkanları futbolcu satmaz.
          çok net, arhentinali olunca auuu hemen sisirilir

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yöneticilerimiz rahatsız olanlar için farklı yöntemler geliştirdi onları uygulayabilirsin takma kafana bu kadar
            Yok hocam iyi oluyor gülme krizine giriyorum keyfim yerine geliyor yanlış anlamayın.

Yorum

• Efecan için Yusuf Sarı verilecek yazıyor bazı sayfalar.

Böyle bir işe karşıyım, Yusufun potansiyeli çok çok iyi değil ama oyuna etki faktörü var iyi kötü

HEP
              DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Futbolcunun bireysel istatistiği üzerinden değil de takımımızın toplam gol sayısı üzerinden bir değerlendirme yaptım.

Maç başı 2 gol ortalamayı geçmeliyiz, bu nedenle Gervinho gibi kilit açıcı futbolcular kritik virajlarda bizi taşıyacak futbolcular olacaktır.
                bu konu çok önemli avcının 2 gol atıpta berabere bile bitirdigi maç yok 2 gol attigimiz tüm macları kazandik avcı ile. yeterki 2 gol atalım çünkü savunma işini muazzam yaptırıyor avcı. işte burada tüm iş sorloth transferinde bitiyor. bir şekilde gol atıyor adam, orta sahadan presle topu kapıp tek başına rakip ceza sahasına girip gol atıyor attırıyor penaltı alıyor.

süper ligde bir sezonda encok maçın ilk golünü atan oyuncusuyla ligin öne gectikten sonra skoru en iyi tutan hocasını bir araya getirirlerse muazzam olacak

Yorum

• Obi Mikel, Türkiye'ye dönmek mi istiyormuş?

Yorum

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hamsik daha iki ay önce transfer olmus, nerden cikti bu sevda birden??
                    Yeni kurmus düzenini hic bozacagini sanmiyorum.
                    Hamsik'i bende cok seviyorum ama umarim gelmez, iyice huzur evine dönmeyelim...
                    Bende huzur evi olma yolunda ilerlediğimizi düşünüyorum, berat vb olsun genç yaşta güzel futbolcular alınabilir zaten yeteri kadar tecrübeli futbolcumuz oldu... gençler gerek bize taze kan vizyonu olan gençler...
                    Biz Trabzonluyuz,Trabzonsporluyuz! Bunu BİTİREMEYECEKSİNİZ... U19 GENÇLER HER ZAMAN ŞANS BULACAĞI VE CANINI DİŞİNE TAKACAĞI GÜNLER TEKRAR GELECEK, TARİH TEKERRÜRDEN İBARETTİR...

Yorum

• Orta sahayı bu şekilde çözersek denildiği gibi ön tarafta 2 kişiye para verilir.

Yorum

• Kardeşim benim 1905 te kurulmuş 10 şampiyonluğu olan klüp köklü kulüptür. Beğenmediğiniz adam için geçen sene burada sayfalarca yönetime kızıldı geçin bu işleri.Bu tutunma muhabbeti de ayrı mevzu,tutunamayan adam oradan başka büyük klüplere nasıl geçiş yapıyor ilginç ...

İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        sosa, estudiantes, köklü kulüp.... övmek için bu kadar abartmaya gerek yok
                        bir de sanki dersin o takimlarda tutunabildi de....
                        KUTSAL OLAN KUŞKUSUZ Kİ VATANDIR,ADAM DEDİĞİN MEMLEKETİNİN TAKIMINI TUTANDIR

https://twitter.com/backhandwinner

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Obi Mikel, Türkiye'ye dönmek mi istiyormuş?
                          Giresun lige çıktı, alsınlar.

Yorum

çöp oldugu için takim bulamayinca tabi ister...
                            ama ooo sorsan kalsaydi sampiyon falan olurduk, millet cidden kafayi yemis... görüs farki falan tabi ki olur ama bâzen göz var izan var yâni, mikel nedir yaa ugursuzun önde gideni, bu sene Flavio nasil iyi oynadiginda bile batiriyorduysa penalti menalti yaptirarak, o da ayni hattâ daha beteri...
                            penalti yaptirdi, kirmizi kart yedi, kendi kalesine gol atti... rezil pasla gol yedirdi.... yapmadigi sey yok, arada saga sola top atiyordu diye "mikel oyunu rahatlatiyor"
                            eee Baker da aynisini yapmiyor muydu ? oyunu rahatlatiyor diyeni görmedim ama =)

Yorum

Bizden uzak allaha yakin olsun en kritik donemde pandemiyi bahane edip kacti sadece ona ve ailesine vardi ya pandemi profesyonellik 0..
                              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Parmak affedilidiyse transfere filan gerek yok, bu tip hizipçiler bir yolunu bulur içine ederler takımın, Türkmen Aşkın filan da gönderilmeli ki transferlerin anlamı olsun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                                trabzonspor

Yorum

Çalışıyor...
                                X