Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    21/22 sezonunda 2,5 milyon euro kiralama bedeli
    Sezon sonunda Leipzig'e futbolcuyu geri çağrı hakkı,
    bu sezon sonunda futbolcunun üçüncü bir kulübe satılması halinde Trabzonspor'a pay
    22/23 sezonunda 2,5 milyon euro kiralama bedeli
    İkinci sezonun sonunda 10 milyon euro opsiyonel satın alma hakkı

Futbolcuya 2,5 milyon euro net maaş ve şampiyonluk primi
    İkinci sezon sonunda bonservisinin alınması halinde üzerine şimdiden anlaşılmış üç yıllık sözleşme taslağı

Daha bu Sörloth manyaklığı başlamamışken böyle bir şey yazmıştım, mesajı bulamadım belki hatırlayan olur.

Futbolcu ve menajeri, Leipzig ve Trabzonspor, tüm tarafları tatmin edecek bir anlaşma olursa; futbolcuyu satın alamasak bile 2 yıllık uzun dönem bir kiralama olasılığı yaratılabilir. Ama bunun için üç kuruşa beş köfte olmaz, keseyi açmak lazım.

Yukarıdaki Örneği Leipzig'in (ve Monako gibi benzer ekonomik seviyede kulüplerin) çok yüksek bedelle transfer edip verim alamayınca kiraladığı oyunculardan aldığı kiralama bedellerini karşılaştırarak ve bir fikir oluşturarak verdim... Rakam aşağı yukarı oynar ama 20 milyon para harcanmış adamın tamemen bedelsiz kiralanması gerçekten çok mümkün değil...
    Aslında olabilitesi yüksek bir yaklaşım olmuş renktaş.

Yorum

• Burada çok övülen Alioski esasında kariyer transferini sağ açık performansı sayesinde yapmıştır.

Bielsa siteminde ise yeniden kanat bek haline gelmiştir.

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Halili sol beke düşünüyoruz galiba Diabate artı 1 milyon euro teklif vermişiz.
        + Flavio

Yorum

+ Flavio
          Yok artık.

Yorum

• Harcama limitlerini gördüm, %25 sapmalarla birlikte,
            BJK 386 milyon TL
            GS 546 milyon TL
            Fener 497 milyon TL
            Trabzonspor 274 milyon TL

Velhasılı bu sene başkanın dediği gibi 20-22 milyon euro maaş bütçesi. Artı masraflarla tüm harcama 26-27 milyon euro.
            Satış yapılarak da bonservis verilecek oyuncu alışı olacaksa ekstra bütçe oluşturulacak.

Din dan don...

Fb ve Gs nin yarısı direk bu harcama limiti...
            Yani sıkıntılı işler.

Yorum

Halili sol beke düşünüyoruz galiba Diabate artı 1 milyon euro teklif vermişiz.
              + Flavio
              Flavio ve Trondsen arasındaki tercih, Sörloth konusunda bir ipucu veriyor olabilir mi?

Gerçi Flavio'nun yerine konacak yerli orta saha oyuncusu bulunabilir ama sol içi oynayacak hem solak hem pasör bir yerli oyuncu da yok gibi...

Yorum

• Aylardir Parmak + Diabate + para diyordum Flavio nerden cikti Yabanci kurali felan ne olursa olsun Parmak takimdan gitmeli
                .

Francesco
                Totti

Yorum

• Yabancı kuralındaki problem sadece 3 yerli oynatmakla alakalı değil. Oynatacak 3 yerli problemimiz yok şimdilik. Lakin bu kurala göre 1 bölgede oyuncu değişikliği yapmak için 2 mevkiyi değiştirmek zorunda kalabilirsin. Çünkü oyuna yabancı almak için yabancı çıkarmalısın. Daha önce bunlar çok yaşandı.

Yorum

• Halil çok akıllı bir hamle olur. Sağ kanat sol kanat gerekirse orta sahayı bile yedekleyebilir. Trondsen ile birlikte bir kaç farklı alanı yedekleyecek oyuncularımızın çok olması bizlerin artısına olur.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yabancı kuralındaki problem sadece 3 yerli oynatmakla alakalı değil. Oynatacak 3 yerli problemimiz yok şimdilik. Lakin bu kurala göre 1 bölgede oyuncu değişikliği yapmak için 2 mevkiyi değiştirmek zorunda kalabilirsin. Çünkü oyuna yabancı almak için yabancı çıkarmalısın. Daha önce bunlar çok yaşandı.
                      İşte benim de önceki mesajlarımda anlatmak istediğim bu.

Yorum

• Obinna ve Flavio fena ikili olmaz yanlız Göztepe için, çoğu takıma orta sahada rahat pas yaptırmazlar...

Yorum

• Sol bek yabancı olmalı. Yedeğine de Güray, Halil artık adına ne derseniz bir yerli alınmalı.

Sağ açığa Efecan, ortaya da Ceyhun.

Flavio, Diabete, Ekuban ile yollar ayrılır.

Gayet iyi bir planlamayla sezona başlanır.

Aslında Visca’yı alıp yerli statüsünde oynattıracaksın bunlar onu istiyor da neyse.

Yorum

• Yabancı sınırı varsa Parmak kalsın ya, o kadar da değil.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yabancı kuralındaki problem sadece 3 yerli oynatmakla alakalı değil. Oynatacak 3 yerli problemimiz yok şimdilik. Lakin bu kurala göre 1 bölgede oyuncu değişikliği yapmak için 2 mevkiyi değiştirmek zorunda kalabilirsin. Çünkü oyuna yabancı almak için yabancı çıkarmalısın. Daha önce bunlar çok yaşandı.
                              Ben bu konuda zorlanacağımızı düşünmüyorum. Sahada kaleci, berat ve abdüş olacak. Kaleci zaten kolay değişmez, alternatifi de yerli. Berat ve abdüş’e yerli alternatif bulunabilir. Berat’ı mümkün olduğu kadar sahada tutmalıyız. Abdüş’ü de efecan veya halil ile yedeklemeliyiz

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ben bu konuda zorlanacağımızı düşünmüyorum. Sahada kaleci, berat ve abdüş olacak. Kaleci zaten kolay değişmez, alternatifi de yerli. Berat ve abdüş’e yerli alternatif bulunabilir. Berat’ı mümkün olduğu kadar sahada tutmalıyız. Abdüş’ü de efecan veya halil ile yedeklemeliyiz
                                Alternatifsizlik inşallah Berat'ı kötü etkilemez.
                                "Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."

Yorum

Çalışıyor...
                                X