Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Agaoglu maaş bütçesini 10 milyon euroya düşürecekti biz napiyoruz
    hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Uğurcan’ın yeri kolay dolmaz, önümüzdeki sene şampiyonluğa oynayacağımızı düşünürsek.

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yahu bizde Halil bile acayip bir performans verdi, Yunusun nesini begenmiyorsunuz. Almanyada yetismis yerli futbolcudan zarar gelmez, form tutsun top diye oynar rakiplerle.

Yunus Mallı transferini pek çok arkadaş beğenmedi ama çocuğun kalitesi ve potansiyeli belli. Bu kötü ligde ritmini bulursa pek çok kişiye ettiği sözleri yutturur. Hatta bir ay içinde form tutarsa herkesin çok istediği Bakasetas'ın önüne geçerse de hiç şaşırmam. Ben Yunus transferini oldukça mantıklı buldum. Riske girilebilecek bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak kaçarava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Son maçlarını izleyen herkes anlar. Saha dışı mutsuzluğunu bilmem mümkün değil.
          aynen mutsuz olduğuna eminim ama buraya geri gelmez çünkü 2. büyük lig denemesi hüsran olmuş olur ya orada yapacak ya da o liglerde başka takımlara gidecek artık.
          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• yunusun varlığı yeter

bize beyin yani oyun aklı lazım

ekuban djaniny baca waka gibi at gibi adamlar ile oynayacak

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Rusların 5 milyonunu reddetmiş hatay trt’ye göre. Gayse ne kadar verecek amk
              Takasda kullanacagi cok adam var gayseyin 3 +takasda bir yada 2 oyuncuya bitirir isi zaten akbaba elden cikarcaklar dustu gozden yanina da lines yada kalecilerden birini falan eklerlerse havada kapar hatay
              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Negatif anlamda bi kırılma daha geçiriyo Türk futbolu,yine yerli oyunculara gereğinden fazla astronomik ödemeler başlamış ve hiç iyiye işaret değil bu,bizim ödememiş olmamız şimdilik önemli değil,böyle giderse ilerde önümüze çıkacak olan rakamları tahmin edebiliyodur herkez.
                ''Hırçın,bıçkın,asi ve dimdik duran bu Karadeniz çocukları,sadece sahilde değil,açık denizde de boğuştular.''

Yorum

• İlk olarak M.Kılıç50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Videoyu neden begenmediniz?
                  Fenerin rezil videolarindan cok daha iyi olmuş
                  O Ay-Yıldız efekti dahi yeter Videonun güzelliğine!
                  Gerçekten ben de çok şaşırdım beğenilmemesine. Sanırım farklı beklenti vardı. Video da antlaşma da gayet iyi olmuş.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    senelik 8 milyon euro istemiş pazarlıkla 6'ya düşmüş yani imkansız

A L I N

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kasımpaşadan topçu gelecek gibi. Ama kim bilmiyorum.

inşallah koita değildir
                      Ya Koita ya YE32.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Mehmet Ekici Almanya'da gözde oyuncu değilken transfer yaptığımız ilk sene neler yaptığını gördük.
                        Yunus daha fazlasını yapabilecek kapasitede. Kenarlarda ligin en güçlü adamları Waka ile Ekuban oynuyor boru değil.
                        Yunus, Ekici'nin ilk sezonunda ki katkıyı hiçbir zaman veremeyecek. Ama Ekici'ye göre daha uzun süreli bir katkı verecek.
                        Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• Büyük konuşmıyım da şu an için diyorum bakın Boupendza'ya kimse 5'ten yukarı vermez. O kadar da vereceklerine inanmıyorum da neyse.
                          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ya Koita ya YE32.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            keserim kendimi

Yorum

• İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kucuk bir soru:

Eger 3 yil once Avci takimin basinda olsaydi; Nwakaeme ve Ekuban transferlerine onay verir miydi?
                              Bu transferlerde Özkan Sümer'in dokunuşu vardı.

Hoca kime akıl vereceğini kimden akıl alacağını iyi bilir.

Onay verirdi kısaca

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yunus Mallı transferini pek çok arkadaş beğenmedi ama çocuğun kalitesi ve potansiyeli belli. Bu kötü ligde ritmini bulursa pek çok kişiye ettiği sözleri yutturur. Hatta bir ay içinde form tutarsa herkesin çok istediği Bakasetas'ın önüne geçerse de hiç şaşırmam. Ben Yunus transferini oldukça mantıklı buldum. Riske girilebilecek bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.

Yunus transferinin şöyle bir tarafı da var.

Oyuncu burada ritmini bulursa Ömür'ün olası transferi sonrası takımda boşluk oluşturmayacaktır.

Yorum

Çalışıyor...
                                X