Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Newton o kadar batırdı ki Avcı'nın o kadar puan toplamasına rağmen hala liderle 9 puan fark var. Yönetim sezon başı o kadar berbat transferler yaptı ki al al eksik bitmiyor. Şimdi dua edeceğiz sakatlık, hastalık olmasın diye.

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Işe yaramayacak adamdı.y.sari ondan iyi futbolcu mesela.
      kadro derinligi icin durmasi lazimdi allah korusun sakatlik makatlik oldumu

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Madem kanat almıcaktınız bu diabate hiç yararlanılmıcak bir adam mıydı
        Ben Bilal'i Diabate'den daha verimli buluyordum. Diabate çok kötüydü bence. Yusuf Sarı var, Afobe var. Kamil var Yunus olur Bakasetas oynayabiliyor. Flavio deli birisi nereye koysan oynar. İdare edeceğiz.
        Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
        Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Yorum

• Sağ bek yedeği olarak Kamil Alves Çörekçi var rahat olun
            İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
            Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak Sinan.K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              kadro derinligi icin durmasi lazimdi allah korusun sakatlik makatlik oldumu
              Ama diabete hiçbir ise yaramiyorki. Onun yerine altyapıdan oynat,belki tutar.

Yorum

• İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Napoli'nin fazla şans vermediği, Haziran'da sözleşmesi bitecek, her iki bekte de oynayabilen müslüman Arnavut defans oyuncusu Elseid Hysaj transfer edilebilir ve çok başarılı bir hamle olabilirdi her açıdan. Haftalık da 57 bin euro alıyormuş , vergiler düşünce bile iyi para ama fazlasıyla değer.
                Şimdiden imza parasıyla falan sene sonu için anlaşmak lazım
                Hatırladığım kadarıyla Sarri zamanında 11 oyuncusu idi. Defansif olarak oynatıyordu. Sadece sol bek leri çıkıyordu hücuma, Chelsea de de aynı taktiği uygulamıştı sol bek leri Alonso baya gol atmıştı. Diyeceğim aradığımız defansı kuvvetli bek olur. Boyu da 1.82 bek için çok iyi.

Yorum

• İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Trolluk yapmandaki amaç neki.mutlu mu oluyorsun böyle işler yapınca anlamadım.

Yorum

• İrfanCan
                    ErenCan
                    EfeCan?
                    Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• Dönem artık kapandığına göre şöyle bi analizleri yapalım

Kalemiz (World class)
                      Defans ikilimiz (Ligin üzerinde)
                      Bekler (Vasat ve doğru düzgün yedekleri yok)
                      Orta saha (Lig için yeterli ve üzerinde)
                      Kanatlar (Alternatifleri olmasa da ligin üzerinde)
                      Forvet (Yedeği berbat Djaniny yavaş yavaş iyiye gidiyor ortalama diyelim)

Wakayeme ve Ekuban sakatlık, virüs vs yaşamadığı sürece ilk 4 e gireriz. Seneye takviyelerle şampiyonluğa oynayabiliriz diyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Neden böyle bir şey yapma gereği duyuyorsun yahu dalga mı geçiyorsun ???
                        S.V.A.K.O
                        FATİH TEKKE

Yorum

Ama diabete hiçbir ise yaramiyorki. Onun yerine altyapıdan oynat,belki tutar.
                          Bence Diabateyi fazla sans verilmedi yedekde dura bilirdi suan bir oturmus system var hizli adam öne gecdin maclarda her türlü kontradan is yapardi abi altyapida oyuncu fln yok bi Hakan yesil var gerisi tras

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sağ bek yedeği olarak Kamil Alves Çörekçi var rahat olun
                            Bence Serkandan iyi oynar. Onun da sakatlık problemi var işte.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

Trolluk yapmandaki amaç neki.mutlu mu oluyorsun böyle işler yapınca anlamadım.

Adam gelmek istiyor ağladı bile sen gelmiş burada Trollük taslıyorsun. Yürü git be işine!! Adamı burada sinirlendirme!

Yorum

• Alanya Başkanı karaktersiz çıktı. Sözünü tutmayan .... biri

Yorum

Çalışıyor...
                                X