İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezor yaa ama tabi ki gelse is yapar bence de, ama hoca biraz degisk adam, istedigi tarzda degilse yildiz da almaz =)
iyi daa kim salladi bunu yaa... hayir hepsini geçtim de dogru olmadigi "taraftarin atak yapmasini istemis" kismindan bellitivitiri patlatsak ne olur anasini satayim
?
kabileyi mi toplamislar naapmislarAttan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak odyseuys tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemecbur performans verecek ona güveniyorlardır. yazın turnuva var, efecan da milli takım havuzunda bir oyuncu.
Yorum
-
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDostum senin matematiğine göre bu adamı 2-3 milyona alırız o zaman
Claudinho, 28, Brezilya ➤ Al-Sadd SC, 2024'den beri ➤ On Numara ➤ Piyasa Değeri: 15.00 mil. € ➤ * 28 Oca 1997, Guarulhos, Brezilya
TM sitesinin Güney Amerika liglerinde yaptığı oyuncu fiyatı değerlendirmeleri çok fazla insanı yanıltıyor diye düşünüyorum.En son Serdar A tarafından düzenlendi; 01.02.2021, 23:20.
Yorum
-
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEyüpspor gs oyuncusuna 4.2 milyon TL ödeyecekmiş
Yorum
-
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEyüpspor gs oyuncusuna 4.2 milyon TL ödeyecekmişBaşıboş sokak itleri toplanıyor...
Yorum
-
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEyüpspor gs oyuncusuna 4.2 milyon TL ödeyecekmiş
Limiti aştılar herhalde ceza yememek içinS.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
son olarak
dün akşam kalemizde ugurcan olmasaydı bugün bek transferi yapılmiştı ugurcanin performansı beklerimizin savunmadaki çaresiz kaldigi anları başkana unutturmuş demekki
yine nwakeme ve ekubanın performanslarıda beklerimizin hücumdaki neredeyse sıfır katkılı oyunlarını başkanın görmemesini sağlamıs demekki
Yorum
-
Galatasaray, 18 yaşındaki Erencan Yardımcı'nın 4.2 milyon TL bonservis bedeliyle 2. Lig ekiplerinden Eyüpspor'a satıldığını açıkladı
hahaha.. yav adamların isini bilmediğiimiz topçusu bile para ediyor da bizim ht4 için kimse beş kuruş teklif etmiyorAttan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
Yorum