Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gitmek isteyen oyuncuyu tutmak kadar büyük salaklık yok. Adam bu saatten sonra iyi performans verebilecek mi sanıyorlar? Ben gitmek istedim bırakmadınız kurdu girdi bir kere onun beynine
    mecbur performans verecek ona güveniyorlardır. yazın turnuva var, efecan da milli takım havuzunda bir oyuncu.
    İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
    ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• Yazik oldu kapatmamiz lazimdi forveti gecdim sag bek ve yedekleyici kanadi almamiz lazimdi (Efecan) basaksehir ve besiktas macina kimse aldanmasin insallah sakatlik yasamayiz yoksa bunun izahi olmaz

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        zor yaa ama tabi ki gelse is yapar bence de, ama hoca biraz degisk adam, istedigi tarzda degilse yildiz da almaz =)

iyi daa kim salladi bunu yaa... hayir hepsini geçtim de dogru olmadigi "taraftarin atak yapmasini istemis" kismindan belli tivitiri patlatsak ne olur anasini satayim ?

kabileyi mi toplamislar naapmislar
        sosyal medyadan tag açın kısmı sallamasyon zaten ama "çimleri yolardım" kısmı efecanın karakterine uygun.. gerçekten o çocuğu anlatan en iyi ifade olurdu..
        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
        bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• allah vere de nwakeme ve ekuban sakatlanmaya.. yoksa nasıl yukarı tırmandıysak aynen aşağı ineriz..
          Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
          bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Eyüpspor gs oyuncusuna 4.2 milyon TL ödeyecekmiş
            DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
            ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Limit mimit hikaye. Her şeyi kılıfına uyduruyorlar.

Yorum

• İlk olarak odyseuys tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                mecbur performans verecek ona güveniyorlardır. yazın turnuva var, efecan da milli takım havuzunda bir oyuncu.
                O işler öyle olmuyor işte, her olumsuz sonuçta homurdanacak, Bakasetas'ı gönderdiniz beni göndermediniz diyecek. Kalırsa orda sürekli hayiflanan ve kendi kendine söylenen sinirli agresif bir Efecan görürüz diyorum. Kötü oynarsa da , gitsem milli takıma da secilirdim kaldım milli takımdan da oldum falan diye düşünebilir. İnsanoğlu böyle, bu düşüncelerden arınmak zor. Bu tarz durumlar yaşayıp da performansı artmayi geçtim düşmeyen tek oyuncu yok

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Dostum senin matematiğine göre bu adamı 2-3 milyona alırız o zaman

Claudinho, 28, Brezilya ➤ Al-Sadd SC, 2024'den beri ➤ On Numara ➤ Piyasa Değeri: 15.00 mil. € ➤ * 28 Oca 1997, Guarulhos, Brezilya

TM sitesinin Güney Amerika liglerinde yaptığı oyuncu fiyatı değerlendirmeleri çok fazla insanı yanıltıyor diye düşünüyorum.
                  TM zaten avrupa ligleri futbolcu değerleri ölçütünde son derece manipülatif bir kaynak, güney amerika liglerinde ayrıca değerleme problemi yaşıyor. O bölgeden yeterince kullanıcısının olmaması bunun bir sebebi olabilir. Çünkü bilindiği üzere kullanıcı puanlamaları bu değerlemelerde belirleyici role sahip. Bizim ligimizde saçma sapan futbolculara ait saçma sapan değerler de bunun ürünü. Ayrıca latin bölgede güncelleme aralıkları daha düşük. Sanırım senede 2 kez yapılıyor. Orada sezon başında ve Avrupa transfer dönemi bitince. Biraz piyasaları takip eden herkes değeri orada 250-300 bin euro görünüp, 10 milyon euro üzerinde teklif alan, satılmayan çok sayıda futbolcu olduğunu bilir. Bu tekliflere rağmen çoğu futbolcunun değeri anında yansıtılmaz çoğunlukla büyük güncellemelerden sonra değişim olur.
                  En son Serdar A tarafından düzenlendi; 01.02.2021, 23:20.

Yorum

• Aha bir şike transferi daha
                    .

Francesco
                    Totti

Yorum

• yahu sende sat hekimoğluna senin de limitin olsun
                      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

Eyüpspor gs oyuncusuna 4.2 milyon TL ödeyecekmiş
                        Tövbe estağfirullah Eyüpspor Eyüp Camiini katarlilara mi sattı da buldu o parayı. Bu ülkede böyle limit falan koyarak yürümeyeceği belliydi bu işlerin

Yorum

Riskli transfer. Gerçi güvenmeseler o parayı vermezler heralde.
                          Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

Hahaha...

Limiti aştılar herhalde ceza yememek için
                            S.V.A.K.O
                            FATİH TEKKE

Yorum

• son olarak
                              dün akşam kalemizde ugurcan olmasaydı bugün bek transferi yapılmiştı ugurcanin performansı beklerimizin savunmadaki çaresiz kaldigi anları başkana unutturmuş demekki
                              yine nwakeme ve ekubanın performanslarıda beklerimizin hücumdaki neredeyse sıfır katkılı oyunlarını başkanın görmemesini sağlamıs demekki

Yorum

• Galatasaray, 18 yaşındaki Erencan Yardımcı'nın 4.2 milyon TL bonservis bedeliyle 2. Lig ekiplerinden Eyüpspor'a satıldığını açıkladı

hahaha.. yav adamların isini bilmediğiimiz topçusu bile para ediyor da bizim ht4 için kimse beş kuruş teklif etmiyor
                                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin

Yorum

Yükleniyor...
                                X