Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gervinho çok hızlı. Hem dar hem geniş alanda.
    Yani hem ilk adım çabuk, dar alanda adım frekansı ve koordinasyonuyla iş yapar, hem de geniş alanda kopup gidebilir.
    Sadece kontraatak oyuncusu degil.

İş yapmak için çok fazla alan ve zamana ihtiyaç duymaz.
    Bir miktarı yeterli.

Bolca tehlike yaratacak ve pozisyon hazırlayacak.
    Super lig takımları yaka paca savunma yapıyor.
    Ama yerleşim hataları bol.
    Onları hiç affetmez, kaleye en kestirmeden iner.

Lig başlasın, ilk övgüleri Gervinho alacak. Ama ilerleyen dönemde Hamsik konuşulacak.
    En son Kaan Çetin tarafından düzenlendi; 10.06.2021, 14:24.

Yorum

• Efecan-Abdüş sağ kanadı her türlü götürür. Sol bek kaliteli yabancı olmalı. Yerli sağ bek yedeği de olmalı, Serkan bizi hayal kırıklığına uğrattı.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yok, kırmasınlar yeter.
        Başka birşeye gerek yok.

Bakasetas sanki her sene 30 gole katkı veriyormuş gibi davranmaya gerek yok.

İkisinin de kendine has özellikleri var.
        Lakin Abdülkadir dediğiniz adam öyle "hayalet" muamelesi yapılacak adam değil.

Milli takımda da hazırlık geçiriyor ki bu çok iyi, daha çabuk hazır hale gelecektir.

Mümkünse izlerken sanki Fener topçusu gibi izlemeyin.

Bu çocuk Trabzonspor topçusu... Hem de faydası maliyetinin çok üzerinde bir topçusu.
        İkili mücadele yok, pres yok, şut yok, çalım yok, hiç bir şey yok bu adamda. Umarım yanılırım ama benim hiç umudum yok abicim.
        *Onur Recep Kıvrak*

Yorum

• Gervinho'nun ilerde tek oynayacağı zaman da olacak bence. Santrafor gibi.
          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            YES, 3 milyon euro diyor Umut Meraş için. Yazıktır, öküz alırız o paraya.
            Yabancı kısıtlaması kuralıyla kafa kağıtları para etmeye başladığı için "işine geliysa" pazarı da açılmış oldu.
            Naber?

Yorum

Çok iddialı olmuş.
              Bakasetas'ın en verimli senesi geçen senedir, 13 Gol 4 asist. (Uzatılmış sezonda 38 maçta) Maç başına gol katkısı 0,44 gol.
              Abdülkadir tam sezon oynadığı tek sene olan 18-19 sezonunda 5 gol 9 asist ile oynadı. (29 maçta) Maç başına 0,48 gol.

Abdülkadir 18 yaşındaydı bunları yaparken.

Birileri kolunu bacağını kırmazsa görürüz hep birklikte bal mı yapıyor, yoksa sıfırdan altıgen petek mi !!!
              Abdulkadir konusunda bende umutsuz bekleyişler içinde olan bir taraftarım. Yaş 21. Herkes yetenekten bahsediyor ama bunun sahaya yansımış halini henüz göremedik.
              Tüm suç sakatlığa atılıyor. Ama kimse şunu sormuyor. 33'lük dediğimiz Hamsik 15 senede sakatlıktan 15 maç kaçırırken (istatislik bu şekilde) neden Abdulkadir Ömür bu kadar sakatlanıyor ?
              Bence oyuncu yeteneğini sadece sahaya yansıtamamak ile kalmıyor,
              Kendisini her bakımdan geliştirmekten de yoksun kalmakta. Dünya sıralamasında nerede ise ilk 10'a koyacağımız bir yeteneğin elimizde ki tek istatisliği tam geçirdiği bir sezonda attığı 5 gol ve 9 asist. Bu gerçekten sizlere yetiyor mu ?

Ben örneğin topu alıp 30 metre koşup sonra geriye yada yana dönüp adam aramasından sıkıldım !
              Yaptığı ortaların cılız kalıp yerine ulaşmamasından sıkıldım !
              Şut çekme özrünü 5 yıldır gideremiyor olmasından sıkıldım !
              Ben artık şöyle yetenek böyle yetenek denip Kamil Ahmet Çörekçi gibi koca sezonda 3-5 maç girmesinden sıkıldım.

Şunu da söyleyelim, dedikodu olmasın.
              Oyuncu bizim, değer bizim.
              İyi olmasını, hem onun hemde camiam için çok isterim. Ama artık 21 yaşını bitirmeye gelmiş bir oyuncunun bu denli fizik ve mental eksikliği var ise bunun düzelmesini beklemek bizim için zul olur.

Eğer 15 bandında bir teklif var ise,
              Hem oyuncu adına hem de camia adına kendisinin satılmasını uygun görürüm şahşi fikrimce.

Yorum

• İlk olarak Sefa Toyer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İkili mücadele yok, pres yok, çalım yok.
                Allah yardımcın olsu kardeşim.
                Baya ciddi bir göz sıkıntısı var.
                Şut dışında hiçbir eksiği yoktu, bugün yukarıdakileri de eklemek lazım olmuş.

Şu anda aldığın adamlar bile bu uşaktan daha efektif değil.

Yorum

• İlk olarak Kosavalı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Abdulkadir konusunda bende umutsuz bekleyişler içinde olan bir taraftarım. Yaş 21. Herkes yetenekten bahsediyor ama bunun sahaya yansımış halini henüz göremedik.
                  Tüm suç sakatlığa atılıyor. Ama kimse şunu sormuyor. 33'lük dediğimiz Hamsik 15 senede sakatlıktan 15 maç kaçırırken (istatislik bu şekilde) neden Abdulkadir Ömür bu kadar sakatlanıyor ?
                  Bence oyuncu yeteneğini sadece sahaya yansıtamamak ile kalmıyor,
                  Kendisini her bakımdan geliştirmekten de yoksun kalmakta. Dünya sıralamasında nerede ise ilk 10'a koyacağımız bir yeteneğin elimizde ki tek istatisliği tam geçirdiği bir sezonda attığı 5 gol ve 9 asist. Bu gerçekten sizlere yetiyor mu ?

Ben örneğin topu alıp 30 metre koşup sonra geriye yada yana dönüp adam aramasından sıkıldım !
                  Yaptığı ortaların cılız kalıp yerine ulaşmamasından sıkıldım !
                  Şut çekme özrünü 5 yıldır gideremiyor olmasından sıkıldım !
                  Ben artık şöyle yetenek böyle yetenek denip Kamil Ahmet Çörekçi gibi koca sezonda 3-5 maç girmesinden sıkıldım.

Şunu da söyleyelim, dedikodu olmasın.
                  Oyuncu bizim, değer bizim.
                  İyi olmasını, hem onun hemde camiam için çok isterim. Ama artık 21 yaşını bitirmeye gelmiş bir oyuncunun bu denli fizik ve mental eksikliği var ise bunun düzelmesini beklemek bizim için zul olur.

Eğer 15 bandında bir teklif var ise,
                  Hem oyuncu adına hem de camia adına kendisinin satılmasını uygun görürüm şahşi fikrimce.
                  Yanlış teşhisten diz sakatlığı yaşadı, tüm tıp departmanı kovuldu bu hata yüzünden.
                  Sonra da adamın ayağını kırdılar.
                  Ne yapmasını bekliyordunuz?

Yusuf da Lille de benzer bir diz sakatlığı yaşadı.

Bu olay üzerinden oyuncuyu değerlendirecekseniz işimiz var.

Neyse, bu sene hep beraber izleriz inşaallah. Satılacğaını sanmıyorum.
                  Hele de federasyonun bu yerli kararından sonra.

Yorum

• TRANSFER
                    (ERCE-ARDA)

BRUNO
                    (SERKAN)

VICTOR HUGO
                    (Transfer)

EDGAR
                    (ht4)

TRANSFER
                    (trondsen)

BERAT
                    (flavio)

HAMSIK
                    (parmak)

BAKASETAS
                    (yunus)

WAKAYEME
                    (gervinho)

ÖMÜR
                    (Eku? - yusuf sarı)

TRANSFER
                    (Canini? - Koita)

alternatifler bol, hatta merkezde biraz şişkinlik var gibi. gervinho yedek kaldı birbirine benzeyen çok oyuncu var ama berat'ı yedekleyebilecek defansif/yırtıcı orta saha eksikliği mevcut. bakalım avcı nasıl kotaracak bu durumu
                    futbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledir

Yorum

...neden Abdulkadir Ömür bu kadar sakatlanıyor ?
                      Arkasından koşturan 80 kiloluk Anadolu tıknazları ayak bileğine oturup durduğu için.
                      Naber?

Yorum

• Trondsen kariyerin de 32 maç sol bek oynamış, onu da değerlendirebilirler diye düşünüyorum.
                        Emre ile ömer bayram ı değerlendirseler daha iyi, umut a çok istiyorlarmış gerçekten ...
                        38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
                        Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
                        " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

• İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Arkasından koşturan 80 kiloluk Anadolu tıknazları ayak bileğine oturup durduğu için.
                          Ayağınının çelikten olması lazımdı.

Bu tarz sakatlıktan çıktığında da ilk zamanlarda ikili mücadelelerden çekinmesi de garipseniyor.

La adamın ayağını yok yere kırdı öküzün biri.

Hırsızın hiç mi suçu yok?

Yorum

Ayağınının çelikten olması lazımdı.

Bu tarz sakatlıktan çıktığında da ilk zamanlarda ikili mücadelelerden çekinmesi de garipseniyor.

La adamın ayağını yok yere kırdı öküzün biri.

Hırsızın hiç mi suçu yok?
                            Trabzon düşmanı şerefsiz bir sene önce de sarı ya yaptı ,
                            38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
                            Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
                            " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

Yanlış teşhisten diz sakatlığı yaşadı, tüm tıp departmanı kovuldu bu hata yüzünden.
                              Sonra da adamın ayağını kırdılar.
                              Ne yapmasını bekliyordunuz?

Yusuf da Lille de benzer bir diz sakatlığı yaşadı.

Bu olay üzerinden oyuncuyu değerlendirecekseniz işimiz var.

Neyse, bu sene hep beraber izleriz inşaallah. Satılacğaını sanmıyorum.
                              Hele de federasyonun bu yerli kararından sonra.
                              Oyuncuları hangi kriter ile eleştirebiliriz peki ?

Sakatlık size hitap etmedi. Mesela bugün Koita transferi söz konusu, herkesin ağzında çok sakatlıyor yaşıyor, psikolojik sorunları var, sakatlık konusunda sıkıntılı oyuncu deniyor.
                              Ama biz kendi oyuncumuzu zart zurt sakatlanmasından dolayı eleştiremiyoruz. Peki.

Saha içine bakalım. Şut, orta, oyun bilgisi, ikili mücadele.
                              Yani 3-4 senedir sahada bir şekilde olan bir adamın sadece yeteneği var diyerek beklenmesi bana akılcı gelmiyor.
                              Ben bu yeteneği sahada, sonrasında da puan durumunda görmek istiyorum.

Yukarıda da söyledim, oyuncu bizim, iyi olmasını sizin kadar istiyoruz.
                              Ama olmuyor, 3 senedir bekliyoruz. Ver sene aynı muhabbet, X kişisi ayağına vurmasaydı.

Bir aralar kim demişti, biz çok pahalıya adamlar alıyoruz, sahada dikkat etsinler diye
                              Bizim uşağa da dikkat etsinler bari..

Yorum

Oyuncuları hangi kriter ile eleştirebiliriz peki ?

Sakatlık size hitap etmedi. Mesela bugün Koita transferi söz konusu, herkesin ağzında çok sakatlıyor yaşıyor, psikolojik sorunları var, sakatlık konusunda sıkıntılı oyuncu deniyor.
                                Ama biz kendi oyuncumuzu zart zurt sakatlanmasından dolayı eleştiremiyoruz. Peki.

Saha içine bakalım. Şut, orta, oyun bilgisi, ikili mücadele.
                                Yani 3-4 senedir sahada bir şekilde olan bir adamın sadece yeteneği var diyerek beklenmesi bana akılcı gelmiyor.
                                Ben bu yeteneği sahada, sonrasında da puan durumunda görmek istiyorum.

Yukarıda da söyledim, oyuncu bizim, iyi olmasını sizin kadar istiyoruz.
                                Ama olmuyor, 3 senedir bekliyoruz. Ver sene aynı muhabbet, X kişisi ayağına vurmasaydı.

Bir aralar kim demişti, biz çok pahalıya adamlar alıyoruz, sahada dikkat etsinler diye
                                Bizim uşağa da dikkat etsinler bari..
                                Bacağı biri tarafından sert müdahale ile kırılan bir oyuncuya kronik sakat gibi muamele edemezsiniz.
                                Bu bir sağlık eleştirisi kriteri değildir.

İyi olmasını falan istediğinize de inanmıyorum.

Öküzün biri tekme atıp bacağını kırıyor, sen adamı "kuvvetsiz, sürekli sakatlanan" ilan ediyorsun bunun üzerine.
                                VE iyi olmasını istiyorsun...

Güzel hikaye.

Yorum

Çalışıyor...
                                X