Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hanzale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu takım geriye düşünce zor maç çevirecek bir kadro yapısında pek öyle hırs koyup tepki gösterecek oyuncu grubumuz yok gibi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Flavionun gozlerini gormedin herhalde?
    Renklere aşık olmak diye bir şey var..

Yorum

• Umut Meraş çok beğenmesem de hayır demem
      Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• 750 bin € ya Fernandes gelse mis gibi işimizi görürdü. İnşallah fiziksel sıkıntıları vardır da ondan düşünülmemiştir.
        #TRABZONSPOR#

Yorum

• Nwakeme gibi çok büyük bir silahın yanına adam gibi bir hücumcu alamamak ile 2 senedir stoper alamamak arasında bir fark yok benim için.

Adam gibi skora katkı sağlayacak, Nwakame olmadığında onu aratmayacak, onunla birlikte oynarken verimini artıracak bir adam şart oğlu şart bize.

Yorum

• İlk olarak furkan96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Flavionun gozlerini gormedin herhalde?
            Gözle olsa görürdüm bahsettiğim şey sadece hırs da değil şöyle kaleyi yoklamalı boğmalı bir oyun kurmak bu kadroyla zor geliyor, kısır maçlar izleriz geriye düşersek

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
            trabzonspor

Yorum

• sntrafor ve stoper doğru yaklaşım olur...
              çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
              RİLKE

Yorum

• Umut Meraş yarın gelsin kulübeye otursun. Yedek sol bek yok. Bu takıma en az 1 orta saha ve 1 stoper şart oğlu şart. Hadi yoklukta Ekubanı, Ömürü orta sahada kullanırsın fakat 3 tane 8 numara oynanacaksa eğer teknik ve fizikli orta saha eksikliği bariz ortada. Stoperde Edgar oynar artık ama yanına güçlü, lider, tercihen defans nasıl yapılır üzerine akademik yayın yapmış, prezentabl ve ortalama hıza sahip bir stoper şaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaart.

Yorum

• 1 Orta saha 1 stoper 1 santrafor hiç umudum yok ama Newton hocam alın lazım der belki yaa yoksa bunların oyuncu alacağı yok yalan atıp zaman kazanıyorlar sadece ve Biz gazişehir maçını kazanırsak cidden geçmiş olsun oyuncu felan almayız kadromuz yeterli açıklaması direk gelir..

Gazişehir muhtemelen Newton hoca'nın yardımı ile bizi yenecektir hoca'nın başka bir çaresi kalmıyor yoksa yönetim intihar ediyor...
                  S.V.A.K.O
                  FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak furkan96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Umutlu olmama sebep olan seyler var. En guclu rakiplerinin g*tume benzemesi mesela. Bizde is yoksa onlarda 10 kere yok.
                    Akildan uzak bir oyun.
                    Biz ne zaman onlardan daha iyi oyunculara sahip olduk ki?
                    Ama defalarca kez onlardan iyi oyun oynadik. Olur, yine olur.
                    Takviye de cabasi olur, daha iyi olur.
                    Takviye dediğim 2 3 transferde kurtarmaz. Normalde 4 5 adam lazımdı. Hala umut diyorsunuz. Ne umudu Allah aşkına. Ortasahada bile yedeğimiz yok. Onu bile alamıyorlar. Ağaoğlu da çıkmış açıklama yapıyor. Transferler ilgili bi kelime konuşmayıp. 12 kişiyle mi maça çıkacağız. Oyuncu bile değiştiremiyoruz.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
                    Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
                    Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

• Aaah Trondsen ah!!!!!
                      Sakatlanmasa bugün transfersiz bile gözümü kapatırdım.

Gitti uşak!!!

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Aaah Trondsen ah!!!!!
                        Sakatlanmasa bugün transfersiz bile gözümü kapatırdım.

Gitti uşak!!!
                        Yüzde yüz aynı fikirdeyim. Hem sol bek hem de orta üçlü için nokta atışı yedek olacaktı.

Yorum

• Ömür ve Ekuban'dan birinin kesik yemesi gerektiği yönündeki senaryolara katılmıyorum.
                          Mevcut takımın form ve yetenek durumuna baktığımda Ömür de Ekuban da ilk 11 oynamalı diyorum.
                          Bu durumda kim kesilir? Bence kesik yiyecek ilk isim Baker'dır. Sonra da Flavio'dur. Formsuz olursa Parmak'tır.
                          Kaliteli oyuncu sayımız artsın da böyle tatlı dertlerimiz olsun. Bizler de kimi oynatalım diye tartışsak...
                          Bu arada Baker'ın tapusunu almayacağımız için forma süresi de az olacak şekilde ayarlanmalı diyorum.

Yorum

• Uzun yıllardır savunmada problem yaşıyoruz, ağaoğlu yönetimi geldi bu işe bi çözüm bulur dedik ama yok arkadaş ne takım savunmasını çözdük ne de iyi bir savunmacı alabildik. (hoş potansiyeli olan çocuğun da kariyerini duman ettik)

yönetim artık savunmaya stajyer oyuncu değil de gerçek bir lider oyuncu katmalı. 3 yıl oldu anasını satayım, bi tane stoper alamadık. yapacağınız işin ben...
                            EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ömür ve Ekuban'dan birinin kesik yemesi gerektiği yönündeki senaryolara katılmıyorum.
                              Mevcut takımın form ve yetenek durumuna baktığımda Ömür de Ekuban da ilk 11 oynamalı diyorum.
                              Bu durumda kim kesilir? Bence kesik yiyecek ilk isim Baker'dır. Sonra da Flavio'dur. Formsuz olursa Parmak'tır.
                              Kaliteli oyuncu sayımız artsın da böyle tatlı dertlerimiz olsun. Bizler de kimi oynatalım diye tartışsak...
                              Bu arada Baker'ın tapusunu almayacağımız için forma süresi de az olacak şekilde ayarlanmalı diyorum.
                              Ekuban oynarsa içlerinden biri mecbur yedek bekleyecek ama oyuna sokabileceğimiz şu sartlarda 2 oyuncu olacak diabate ile birlikte Baker'in kolay kolay kesik yiyeceğine inanmıyorum içlerinden biri kesilecekse bu Flavio olur gibi bence ayrıca Baker iyi topçu seneye 1 daha kiralarız muhtemelen hoca devam ederse...

13 kişi ile sezona başlayacağız Allah yardımcımız olsun Yönetim herşeyin içine etti...
                              S.V.A.K.O
                              FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Trabzonspor'dan Umut Meraş atağı!

Trabzonspor'dan sol bek atağı geldi..

61SAAT SPOR SERVİSİ - Hasan Tüncel

Trabzonspor’da Abdurrahim Dursun’un da ayrılığıyla birlikte sol bek mevkisine oyuncu arayışları hızlandı.
                                Daha önce İsmail Köybaşı ile temas kuran Bordo Mavililer transferde rotasını milli futbolcu Umut Meraş’a çevirdi.

UMUT MERAŞ İLE TEMAS Fransa ekiplerinden Le Havre’de forma giyen 24 yaşındaki sol bek oyuncusu için Bordo Mavililer kiralık olarak ilk girişimini yaptı.
                                Oyuncu cephesi ile görüşme yapan Bordo Mavililer oyuncunun kiralık olarak gelip gelemeyeceğini sordurdu.
                                ransferde henüz bir mutabakat sağlanamadığı bilgisine ulaşılırken Bordo Mavililerin stoper transferini gerçekleştirdikten sonra bu bölge için girişimlerini hızlandıracağı gelen bilgiler arasında….

Umut'un kiralık alınabilmesi mümkün değil. Bonservis zaten veremeyiz.

Korkarım yaklaşıyor yaklaşmakta olan..
                                Més Que Un Club

Yorum

Yükleniyor...
                                X