Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 40 hafta dedik dostlar 40 hafta dedik hiçbir şey belli olmaz dedik, takımlar inişli çıkışlı gidecek, min 2 üst düzey takviye yapmamız lazım, birkaç da çöp gönderip rahatlamamız lazım.

Eddie'de iş var Eddie başaracak.
    En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 27.09.2020, 21:12.
    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      katılmıyorum

sen sanırım barça real madrid maçlarını izlemiyorsun

sergio ramosun nasıl fiziksel temas ile oynadığını görmemişsin

bu insan azmanı stoperler rakip hücumcular için oldukça caydırıcıdır

gs fb maçında bütün hava toplarını aldı marcao luyindama

rakipleri adeta eziyorlar aga
      Nerede eziyorlar hocam geldikleri ilk sezon iyi bir uyum gösterdiler ondan sonrası rezalet. Ayrıca sertlik farklı bir şey faullü oynamak farklı bir şey. Bu oyuncular faullü oynuyor GS zırhını giydikleri için hakemler karışmıyor. Aynısını Avrupa'da yapamazlar gitsinler görürüm ben bunları rezil olurlar o liglerde. Savunma becerileri çok çok düşük.

Ayrıca geçenlerde buraya atmıştım çeşitli mecralarda GS taraftarlarının yazdıklarını oku istersen bu adamların ikisinden de bıkmış durumdalar özellikle geçen seneki rezil performanslarından sonra. Marcao ve Luyindama ikisi için de geçerli.

GS Donk ile de aynısını yapıyordu hakemleri arkasına alarak rakipleri dövüyorlardı en son şampiyon oldukları senede. Fizikleri yanıltıcı oynadıkları oyun berbat başka bi yerde müsade etmezler böyle oynamalarına.

Yorum

• yanlış anlamadıysam iki üç ay sonra maçlar hafta içi hafta sonu haftada iki maç şeklinde oynanacakmış sıkışık fikstür anlayacağınız.
        hucuma bir forvet daha alınırsa hucum hattı işi kurtarır.
        defans hattına bir stoper alınırsa, edgar, hüseyni, campi, hüseyin, atakan idare eder diyelim.
        orta saha kısmı sıkıntılı. parmak, flavio, baker...4.yazacağımız oyuncu yok.

Yorum

• İlk olarak trbzonsporlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          sahada 1 tane futbolcu vardi o da gustavo. marcao ve lyundamanın her hareketi faul normalde ikisidr bu oyunla her maç kırmızı gormesi lazımdı. taylan taylan diyorlarda adam arada bir iyi top atıyor ama kaybettigi topların haddi hesabı yok.

şu gustavo bizde olsa takımin çehresi inanılmaz degisirdi.

şu rakipleri görünce ah diyorum şu kadroyu dagitmayip elimizde tutabilseydik tam fırsat senesiydi bugün. şorlotu izledikten sonra artık takımlar sahay forvetsiz cikmıs gibi geliyor bana
          katılmıyorum hocam

gs adına maçın en iyisi taylandı,yetenekli ve bitmek bilmeyen bir enerjiye sahip,

rakipler demişken

fb defans yaparak yada ikinci bölge presi ile hedefe varmaya çalışacak
          gs futbol oynamaya çalışarak hedefe varmaya çalışacak,kadro planlaması buna uygun

biz gene pas ve tiki taka oyunu ile yola devam edeceğiz,6-7 transferle belki zirve yarışı yapabiliriz,geniş kadromuz zayıf

bu arada yüksek tempolu maçlarda fizik gücü zayıf olanların nasıl elendiğini gördük,arda sosa vb
          avrupada yüksek temposu bitmiş oyuncuları buralara yolluyorlar genelde
          TEKKEBALL

Yorum

• Arkadaşlar gündemden uzak kaldım. Kısa özet geçebilecek olan var mı? Var mı yeni haber
            Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
            çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• Sanırım nokta 4 transferle şampiyonluğun en büyük adayıyız diyebiliyoruz e yapsınlar artık şunları

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              Trabzonspor’da sampiyonluk için G.Saray’la oynuyoruz. Yenersek sampiyon olacagiz. Yendik ve aksam eglenmeye gittik. Saat on mu ne. Kalecimiz Senol masadan kalkti. “Senol nereye diye bagirdik?” “Yatmam lazim.” dedi. Senol her zaman disiplinli biriydi. [ALİ KEMAL DENİZCİ]

Yorum

• Sosa sanırım para için değil de artık bizim takımı çok sevdigi için zarar vermemek için gücü de yok artık fenere gitti orada yatar parasını alir teşekkürler büyük kaptan.
                hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  sosa sanırım para için değil de artık bizim takımı çok sevdigi için zarar vermemek için gücü de yok artık fenere gitti orada yatar parasını alir teşekkürler büyük kaptan.
                  Ajanda olabilir
                  KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Gayse markao ile iyi çıkıyordu. Şikeciler markaoya basıp oyun kurmasını engelledi. Biz de böyle yapmalıyız

Yorum

• Bu kadar kiralık oyuncu ile takım olmak zor olur, adamlar son 15 hafta gelecek seneyi düşünür.

Yorum

• Soner ÖZ
                        @snroez
                        ·
                        36d
                        Sanırım Novak’ı sadece kendilerine gol atmasın diye transfer ettiler

Yorum

• İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Arkadaşlar gündemden uzak kaldım. Kısa özet geçebilecek olan var mı? Var mı yeni haber
                          Pek bir gündem yok aslında 3 4 takviyeyle şampiyon oluruz görüşü hakim oldu diğer maçları izledikten sonra.
                          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Soner ÖZ
                            @snroez
                            ·
                            36d
                            Sanırım Novak’ı sadece kendilerine gol atmasın diye transfer ettiler
                            Bize karsi oynarda kendi kalesine atarsa ne yaparlar merak ediyorum
                            KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• 5 ekime kadar, bir tane stoper ve bir tane 6-8 oynayabilen bir ortasaha gelsin;

Devre arasinda, Zinckernagel (bedelsiz) ve Plaza'nin durumuna gore de santraforu yedekleyecek kiralik bir oyuncu gelsin;

Bu sene cok farkli seyler olur
                              Yahsi Bati 51:28

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kalçayı parmak koyuyor artık , çok iyi saklıyor topu, sadece fizik işi değil bu, akıl gerekiyor top saklamak için.
                                Parmak o fizikle kalça koysa çoğu orta sahadan geri teper. Kas kütlesiyle alakalı bu durum.
                                Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

Yükleniyor...
                                X