Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hocaya sabretmek lazım, adamın oyun sistemi olduğu bariz belli. Abdülkadir çıkana kadar sistem takır takır işliyordu. Daha zor rakiplere karşı aynı oyunu sergilersek skor bağımsız destek bulacaktır hoca.
    Ben hocaya gercekten guveniyorum. Rize macinda iki bekin etkili kullanimini gormustuk. Bjk macinda hem hakema hatalari hem de iki as bekin sakat olmasi nedeniyle sistem islemedi. Gecen hafta yine Serkan'in ceza sahasina bindirmesi sonucu penaltimiz verilmedi.
    Kisaca sistem oturdukca daha iyi olacak.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sıkıntılı bir durum.
      Senin jenerasyondan bu kadar üst üste benzer düşündüğüm adam kolay kolay denk gelmiyordu.

Demek ki neymiş, tüm genellemeler yanlışmış.

futbolu sevıyorum. oyuncu izlemeyi sevsem youtube da skills videoları izlerdim. ben takım izlemek istiyorum abi , takımımı iyi görmek istiyorum. ve olacakta.
      Renklere aşık olmak diye bir şey var..

Yorum

• malatya maçı kimseyi aldatmasın. çok fazla pres yapmayan, defansı çok önde kuran bir malatya'yı erken gelen gollerle yendik diye havaya girmeyelim. bu takım hala çok eksik. takım adına umut veren tek şey hocaydı. ne oynatmak istediğini biliyor. ama elindeki malzeme yetersiz ! bırakın 2'yi falan bu takıma çok net bir şekilde hem alternatif ve hem ilk 11 dahil 4 tane transfer lazım 4 ! direk formayı alacak bir stoper ve orta saha, yedek bir orta saha ve yedek bir forvet. ve aslına bakarsanız yedek de bir sol bek.

Yorum

• Valla çok yönlü bir hücum oyuncusu peşindeysek şuan en revaçta olanı Khazri gözüküyor onunda maliyeti pek düşük olmaz -ki onun için fransız basınında yazılanlar Türkiyeye gelmek istemediği yönündeydi.

Yorum

• İlk olarak Bedri Sertkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Takım geriye yaslandığında baskıyı kıracak adam Gregore dir. Önliberoda rakibe baskı yapacaktır. Edgarın kafa topuda zayıf. Çok kafa vurduruyor. Muhtemelen Erik gelecek.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            Süper lige dünyanın en agresif,en çalışkan ve dayanıklı önliberolarından birisi geldi.Gary Medelden bahsediyorum.Ne oldu peki.Tek başına ortasahada canla başla savaşsan bile olmaz.Takım halinde savaşman lazım.Takım halinde pres yapman lazım.Presi iki oyuncuyla yaparsan zaten boşa koşmuş olursun.Sol kanadın,sağ kanadın,orta alan komple koşacak,basacak,alan bırakmayacak.Medeli de hiç beğenmedim bu arada.Tekniği kesinlikle yetersizdi.

Felipe Melo,Luis Gustavo gibi bir önlibero gelmeyecekse hiç önlibero almayalım.Oyun kalitemiz daha da düşer.Biz defans yapabilecek bir takım değiliz.Bizim yapmamız gereken topa sahip olmak,topu mümkün olduğunca ileride tutmak,oyunu önde oynamak,rakibe mümkün olduğunca az top bırakmaktır.

Elinde Wakayeme,Ömür gibi adamlar bulunan bir takım sert savunma yapamaz zaten ya da savunmaya yatamaz diyebilirim.

Yanlış anlaşılmasın.Önlibero önemsiz demiyorum.Kaliteli bir önlibero 4-3-3 sistemi için vazgeçilmezdir,aşırı derecede önemlidir.Vasat bir önlibero ise bu sistemin içine eder,oyun kalitemizi düşürür.Savunmayı güçlendireyim derken ofansif kaliteyi düşürürsün.

Gregoreyi tanımıyorum açıkçası.Fm profili Medel tarzında ısıran,agresif,çalışkan ve iyi top çalan bir oyuncu profilinde ama teknik olarak Fm de çok yetersiz duruyor.Fm yanlış profil de yapmış olabilir hadi diyelim es geçelim.Adam 26 yaşında,800 bin euro bonservisi var.Harika bir önlibero ama Bahiada kalmış,Trabzonspor da bu harika yeteneği keşfetmiş öyle mi anlıyorum ben şimdi

Brezilya liginde gerçekten kaliteli Melo veya Gustavo ayarında bir önlibero olsa adamlar Bahia da bırakır mı öyle bir adamı.Brezilya Ligi gibi dikkatle takip edilen bir ligde 25-26 yaşına kadar Bahia gibi vasat bir takımda üst düzey bir adamın kalması mümkün değildir.
            En son gökhants1966 tarafından düzenlendi; 28.09.2020, 13:50.

Yorum

• Sturridge bi yerle anlaşmadımı hala ?
              Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Guilerme işi yattı mı 4 gün önce izmirdeydi hala ses yok

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Uzun süredir ilk defa ciddi bir takım oyunu ve taktik vardı sahada!
                  Gençler girene kadar da bu devam etti.
                  Sakatlar dönüp 2 oyuncu transferi alınarak alternatifler arttırıldığı zaman çok daha iyi olacaktır.

Ben ne Novak'ı ne Sosa'yı aramadım.

Hatta bu maç Sörloth'u bile aramadım. (Ama mutlaka çok arayacağız. Onun çaresi yok . )
                  Maçın 60 dakikalık bölümünü baz alırsak, geçen sene hiç bir maçta oyun olarak rakibe bu denli bir üstünlük kurduğumuzu hatırlamıyorum. Özellikle rakipten top kazanma becerisi hiç alışık olmadığımız bir durumdu.Orta sahadaki üçlü sürekli hareket halinde olduğundan geçen sene fazlaca gördüğümüz topu ayağına alanın yalnızları oynadığı bir aksiyon görmedik. Kenar beklerinin hücuma verdiği destek sayesinde rakip sahada da etkili olduk. Yapılacak bir kaç takviye ile hocanın kafasındaki sistemi tam olarak oturtmasıyla ligde çok keyifli maçlar seyredeceğimize inanıyorum.

Novak denen arkadaş önünde Nwakeame'nin oynamadığı hiç bir takımda başarılı olamaz. Sosa'nın futbol aklı mevcut takımızda ki oyuncuların hepsinden üstün olsa da yaşının getirdiği fiziksel düşüş eski formunu yakalamasına izin vermez bu saatten sonra... Sörloth ise uzun yıllar boyunca ah çekerek hatırlayacağımız güzel bir rüyaydı keşke bu kadar erken uyanmasaydık.
                  Ağasarlı_61

Yorum

• İlk olarak muharrem87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    malatya maçı kimseyi aldatmasın. çok fazla pres yapmayan, defansı çok önde kuran bir malatya'yı erken gelen gollerle yendik diye havaya girmeyelim. bu takım hala çok eksik. takım adına umut veren tek şey hocaydı. ne oynatmak istediğini biliyor. ama elindeki malzeme yetersiz ! bırakın 2'yi falan bu takıma çok net bir şekilde hem alternatif ve hem ilk 11 dahil 4 tane transfer lazım 4 ! direk formayı alacak bir stoper ve orta saha, yedek bir orta saha ve yedek bir forvet. ve aslına bakarsanız yedek de bir sol bek.

stoper okey.
                    suandaki sisteme uyum saglayamayan talısca da olsa formayı alamaz. flavio cürük elma diyebiliriz. ama onunda hırsı ve uyumu cok hostu.
                    diğer ikisinde kesınlıkle haklısın.

ama bize güzel bir ilk yarı izleten o ortasahaydı. gregore gelsin bu sisteme uysun flavioyu kesebilir , iyi de olur.

eldeki bmw olabilir , bizdeki reno en iyisidir. çünkü bizim.

flavio bu duzenle de forma vermez bence.
                    baker neden direkt ilk 11 cunku yktu baska.

ama suanda ilk 11 kontenjanı ortasahada dolmuştur. gelen rekabete girer , tabi bu da cok iyi olur o ayrı.

Yorum

• umarım bjknin bize karşı olan galibiyetlerine aldandıkları gibi bizim yönetimde malatya galibiyetine aldanmaz,
                      malatya bu ligde şuanda kayseri, ankaragücü ve denizli ile beraber ligin en zayıf takımı.

bizim takıma minimum 3-4 net transfer daha lazım.

malatya maçındaki yedek kulübesine sahip takımın ilk 5 e girmesi büyük bir futbol mucizesi olur.

Yorum

• İlk olarak homosapiens tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu yerleşim düzeninde oynamaya çalışacaksak ve khazri gelecekse çıkacak oyuncu Baker olmalı.
                        Parmak---------Flavio
                        Khazri

Zira parmak ve flavionun geri dönüşleri daha iyi, Baker geriye pek koşmuyor gibi geldi bana

FIG-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        Baker'in olduğu yerde o oynar. Bu takımın patronu Baker'dir. Flavyo onun getir götürünü yapsın. Bir de tutturmuşlar Gregore'yi alalım diye. Flavyoda ne var da gregoreyi istiyorsunuz. bu takıma gerekli olan adam livaja ya da Khazri'dir.
                        En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 28.09.2020, 13:59.

Yorum

• İlk olarak trbzonsporlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          umarım bjknin bize karşı olan galibiyetlerine aldandıkları gibi bizim yönetimde malatya galibiyetine aldanmaz,
                          malatya bu ligde şuanda kayseri, ankaragücü ve denizli ile beraber ligin en zayıf takımı.

bizim takıma minimum 3-4 net transfer daha lazım.

malatya maçındaki yedek kulübesine sahip takımın ilk 5 e girmesi büyük bir futbol mucizesi olur.
                          newtoon bu maç harikaydık çok iyi oynadık demedi. sistemimiz oturuyor istediklerimi yapmaya basladık dedi. bu da her seyin farkında olduklarını gösteriyor. korkmayalım

Yorum

• Hala kesici adam isteyen korkak zihniyetten kurtulduğumuz gün bu takım ileri gider

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Baker'in olduğu yerde o oynar. Bu takımın patronu Baker. Flavyo onun getir götürünü yapsın. Bir de tutturmuşlar Gregore'yi alalım diye. Flavyoda ne var da gregoreyi istiyorsunuz. bu takıma gerekli olan adam livaja ya da Khazri'dir.
                              Biz yedekte alternatif olmadığı için dedik. Yedekteki üçünçü lig topçuları oyuna girmemeli. Yedekteki vasıfsız adamlar oyuna girip zarar veriyorlar.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              En son Bedri Sertkaya tarafından düzenlendi; 28.09.2020, 14:00.
                              Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
                              Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
                              Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

• İlk olarak furkan96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                newtoon bu maç harikaydık çok iyi oynadık demedi. sistemimiz oturuyor istediklerimi yapmaya basladık dedi. bu da her seyin farkında olduklarını gösteriyor. korkmayalım
                                dikkat ederseniz o yüzden newton yazmadım yönetim yazdım

Yorum

Çalışıyor...
                                X