Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yunus'a umarım performans bazlı sözleşme yapılır.
    İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
    İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
    Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• İlk olarak Oğuz B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Saha sonuçları her zaman en belirleyici unsurdur. Eğer kupa kaybedilseydi bu açıklanan iki isim bile tepki çekerdi.

Yarın kazanırsak geri dönüşü olmayan yola girmiş olacağız. Allah yardımcımız olsun.
      İnsan gerçekten üzülüyor.Rakiplerin 9-10-11 puan falan önümüzde olması bizden çok daha iyi oynamalarından kaynaklanmıyor malaasef.Biz hakem hatalarıyla puan kaybederken rakipler özellikle Beşiktaş inanılmaz derecede hakemler tarafından kollanarak maç kazanıyor.Aksi taktirde bu kadar yüksek bir puan farkı olmazdı zaten.

İnşallah kazanırız ve ligin geri kalanını büyük bir heyecanla takip ederiz.Kazanırsak çok farklı olur ligin devamı.Kaybedersek sezon bizim için biter.

Yorum

• Bakasetas füzelerini şimdiden görür gibiyim.

Yorum

• Sonunda penalti kullanabilecek oyuncu aldik. Bakasetas ve Yunus sahada oldugu sürece baska biri almasin o topu penaltilarda

Yorum

• Bakasetas'ın kap bildiriminde transfer şekli satın alma diye belirtilmisken, Yunus Mallı kap bildiriminde transfer şekli diğer olarak belirtilmiş. Farkı nedir acaba?

Yorum

• İlk olarak Salih Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bakasetas'ın kap bildiriminde transfer şekli satın alma diye belirtilmisken, Yunus Mallı kap bildiriminde transfer şekli diğer olarak belirtilmiş. Farkı nedir acaba?
              Değerleri ile ilgili bir bilgi gelmedi demi ve maaşları Basetekas ve Yunus klüplerinde ne kadar ücret alıyordu acaba...
              S.V.A.K.O
              FATİH TEKKE

Yorum

Bakasetas'ın kap bildiriminde transfer şekli satın alma diye belirtilmisken, Yunus Mallı kap bildiriminde transfer şekli diğer olarak belirtilmiş. Farkı nedir acaba?
                Bonservissiz geleceği için öyledir.

Yorum

• Vay be Bakasetas gol atınca sevinmekte varmış bu hayatta

Bazen Sevinç Bazen Keder
                  YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Nwakaemenin formsuzluğunda Marlonun etkisi de var diye düşünüyorum. Dikkat ederseniz sürekli Nwakaeme topu ayağına aldığında eliyle gösterip birinin çizgiye inmesini istiyor ki kendisine alan açılsın, markajdan kurtulsun. Marlon ısrarla Nwakaemenin arkasına geçip bekliyor.
                    Bu konuda katılıyorum. Daha önce dile getirmiştim. Ayrıca şöyle bir durum da var. Sağ kanat ve on numara kötü olunca yani gol yolunda etkili birisi olmayınca tüm yük nwakaeme de oluyor. Adamın maç içinde dinlemeye vakti olmuyor. Markajın da etkisiyle iyice düşmeye başlıyor.

nwakaeme-yusuf- abdüş üçlüsünde bir sağdan bir ortadan geliyorduk ve bu sayede nwakaeme de dinleniyordu ve bu da markajdan kurtulmasını sağlıyodu. On numara transferi bu yüzden de bana göre çok önemliydi. Danny Rose ve bir adet sağ bek transferi çok önemli. Eksik mevki bırakmayız umarım..
                    Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
                    çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Değerleri ile ilgili bir bilgi gelmedi demi ve maaşları Basetekas ve Yunus klüplerinde ne kadar ücret alıyordu acaba...
                      Bakasetas 500 alıyormuş, Yunus'unkini bilmiyorum fakat çok bir önemi yok bence bizden iyi veren olmamıştır. Top oynamaya devam etmek istiyorsa imzayı atacaktır.

Yorum

Bonservisini aldıysa, orada fesih yapmıştır herhalde.
                        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak btnyldz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bakasetas 500 alıyormuş, Yunus'unkini bilmiyorum fakat çok bir önemi yok bence bizden iyi veren olmamıştır. Top oynamaya devam etmek istiyorsa imzayı atacaktır.
                          İmzayı atarlar sıkıntı yok zaten ama çok fazla maaş vermeyiz inşallah..
                          S.V.A.K.O
                          FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İmzayı atarlar sıkıntı yok zaten ama çok fazla maaş vermeyiz inşallah..
                            1m maaş konuşuluyor herhalde.. Riskli ama umarım gülen taraf Yunus ve biz oluruz sadece ona para kazandırıp göndermeyiz.

Yorum

• Bakasetas 1, Yunus Mallı 1.25 alır gibi geliyor bana.
                              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Afobe gönderilmedikçe forvet alınacağını sanmıyorum.

biz bir tek rose ve efecanı alabilirsek alır yarı dönemi kapatırız.
                                ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                                Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X