Tekrar tekrar yaziyorum
Sorlothzn gelme ihtimali yok
[Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]
Şenol Güneş: "Dorukhan ve Mahmut bugün kendilerini zorladılar. İrfan Can ve Abdülkadir geçirdikleri sakatlık sonrasında istediğimiz ritimde değiller."
Abdülkadir’i almayacak şimdiden yol yapmaya başlamış
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Hamsik 2 yıllık 4.5 istemiş sonra 3.5'a düşmüş, biz de 3 vermişiz. Haberde hata olmuş yıllık değilmiş o bedel. Büyük ihtimal Hamsik bu hafta olacak. Başka bir aksaklık olmazsa tabi.
En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 31.05.2021, 23:08.
Tekrar tekrar yaziyorum
Sorlothzn gelme ihtimali yok
tabi hattâ hocasi kamptaki durumuna göre takimda kalip kalmamasini kararlastiracakmis, kampin yildizi Sorloth haberi gelebilirmis bild ya da kicker gazetelerinden , degil mi ?
ulan var ya sirf su Almanya'daki gurbetçilerimizin sasirip saçmaladiklari görülsün diye istiyorum Sorloth'un gelmesini, diger seyleri geçtim...
1 ay önce Türkiye basini kaynak gösterilmeyip yeni gelen hocanin Sorloth'u düsünmedigi söylendi bi alman gazetesi tarafindan, ama yok burdaki çok bilmis almanyali renkdaslarimiz yok efendim gelmez yok efendim yeni hoca durumunu görmeden karar mi verir, kampta durumuna bakar falan filan blablabalablalaa....
arkadas yasadiginiz ülkeden haberiniz yok, sanarsin yeni hoca plansiz getirilmis, hiç konusulmamis, hangi golcü tipiyle oynuyor belli degilmis gibi...
yok beyler ben saçmaliyorum, Sorloth kampin yildizi olmaya adaymis yeni hoca onu 1. forveti yapabilirmis, o çikan haberler hep yalan
kicker : "Sorloth kampin yildizi, idmanlarda performansi göz dolduruyor"
En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 31.05.2021, 23:10.
Sörloth konusunda oyuncu ve Leipzig tamam derse para kısmı sorun olmaz denmiş bizim açımızdan. Sörloth olmazsa da iki alternatifi varmış, Cornelius haricinde.
Sörloth'un menejeri de tm'de yazan norveçli adammış onun dışında kimsenin yetkisi yokmuş.
Cornelius için menejerler bu adam bizi çok uğraştıracak demiş.
Biglia için maliyeti 4 milyonu buluyormuş, çok istememiş zaten trabzonu, bizimkilerde buna vereceğimize Hamsik'e veririz demişler.
Hamsik için ise herhangi bir bonservis sorunu yokmuş, oyuncu direk ayrılabiliyormuş, çarşamba muhtemelen gelişme olabilirmiş.
Tello işi zormuş pek ihtimal vermiyorlar, kulübü fiyat düşmüyormuş.
Necdet ve Ogan isimli iki menejerle çalışıyormuşuz bu işlerde.
Hamsik 2 yıllık 4.5 istemiş sonra 3.5'a düşmüş, biz de 3 vermişiz. Haberde hata olmuş yıllık değilmiş o bedel. Büyük ihtimal Hamsik bu hafta olacak. Başka bir aksaklık olmazsa tabi.
1,2/1,3 maaş ve 300-400 bin yıllık marka ücreti gibi işi bitirmemiz lazım...
Avrupa şampiyonası falan bilmem ben ömüre uygun kadro olacak bu sene sahada. Bir şeyler yapacaksa işte sırası. Hamsik berat bakasetas Tony gervinho peres vs tonla teknik oyuncu olacak. Bu adamlar içinde ben futbol oynamasını bilen adamlarla oynayabilirim imajını verirse zaten istesen de tutamazsın. Benim açımdan milli takım hiçbir şekilde ölçüt değil. Bizim bayıldığımız ömürün kimlerle oynadığını biliyoruz sonuçta. Ama bu senenin fırsat senesi olduğu da aşikar. Göster kendini al formayı herkes senin arkanda durur. Önemli olan tek yanlış bence bu çocuktan yapamayacağı şeyleri ya da uzun vadede yapacağı şeyleri şimdi istemek.
Yorum