Pereira'nın evine gönderildiği yerde Serkan'ın çoktan köyüne gönderilmesi gerekirdi.
Kaptana karşı yapılan bu muamele yanlış. Kadroda düşünülmüyorsa düzgünce teşekkür edilerek yollar ayrılır.
Bu durumda da takıma kesinlikle bir sağbek transferi şart.
Bir futbcuyla da profesyonelce ayrılalım.
Pereira ilk geldiği günden beri trabzona trabzonspora hicbir yanlışı olmamış, sahads terinin son damlasına kadar mücadele etmiş, hakkımızı aramış, ozevlattan daha fazla sahiplenmiş biri.
Eğer avcı persirsyı düşünmüyorsa bu düzgün bir şekilde.soylenmeli, bu yılki kalan alacakları verilerek teşekkür ve plaket verilerek yollar ayrılmalı.
Oyuncuyu kusturmenin anlamı yok.
Bu tıp adamlar.size ileride de yardımcı olur.en azindan tavsiyede bulunur.
En son emre6117 tarafından düzenlendi; 19.01.2021, 11:00.
avcı disiplin konusunda tavizsiz bir adam diye duymuştum.
başakşehirle konakladıkları bir otelde çalışan bir arkadaşım anlatmıştı. takımdan kimseyle muhattap olmuyor, oyuncular yanına giderken titriyor diye. pereira'nın takım içerisindeki etkisini ve nüfuzunu düşününce, problem varsa bu konudan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum.
Pereria'yı ne kadar sevsem de hoca doğruyu yapıyor, oynatmama konusunda. Yöntem çok doğru olmayabilir, buna katılıyorum. Bulabiliyorlarsa iyi bir bek alsınlar, bulamıyorlarsa sene sonuna kadar Serkan-Kamil devam edelim. Sene sonu iyi adam alıp o eleman as, Serkan yedek şekilde devam edelim. Çok sıkıştığımızda Edgar da o bölgede oynar.
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Avciyi hoca olarak simdiye kadar yaptıklarını begendim ama Pereira'ya yaptığı yanlış. Bu adam bize cok katki verdi. Yanlış yapılıyor. Bir oyuncuylada düzgün ayrılalım arkadas
Ama sivas sana neden en iyi oyuncusunu ve kaptanını versin.
Hakan arslanı istesen eminim enaz 3 milyon euro bonservis isterler.belki de 5 milyon euro. Sonuçta biz trabzonsporuz.bize kimse ucuza oyuncu vermez.
Ama sivas sana neden en iyi oyuncusunu ve kaptanını versin.
Hakan arslanı istesen eminim enaz 3 milyon euro bonservis isterler.belki de 5 milyon euro. Sonuçta biz trabzonsporuz.bize kimse ucuza oyuncu vermez.
Hocam 32 yaşında adama 3-5 milyon Euro istemezler.
Onun dışında elimizdeki yaramaz adamları verelim de Hakanı versinler diye saçma bir öneride de bulunmuyorum.
Benim yorumum hakettiği değeri görmeyen Hakan Arslan özelinde.
Direkt gelip 11 oynasın ister miyim istemem ama sözleşmesinin son senesidir uygun fiyata gelir vs vs öyle olursa isterim anlamında söyledim.
Yorum