Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak strmcrw tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    normal bir şekilde yolları ayırdığımız futbolcu sayısı 0. nasıl başarıyoruz bunu harbiden enteresan gelmeye başladı artık
    zeki yavruyu alacaklarmış.
    öz evlatlar donsuz gezer şimdi
    döndük 2014 e

Yorum

• Pereiraya ayıp ediliyor.

Yorum

• İlk olarak strmcrw tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        normal bir şekilde yolları ayırdığımız futbolcu sayısı 0. nasıl başarıyoruz bunu harbiden enteresan gelmeye başladı artık
        Adamın-kurumun kalitesi, tanışmada değil ayrılıkta belli olur.

Ayrılmayı beceremeyen kişi ve kurum sıkıntılıdır.

Yorum

• Psikoloji çok farklı bir olay.

Yaş 36 oldu artık performansı yetersiz damgası vuruldu ve başka bir şey konuşulmuyor.

Ama sahaya baktığımızda o kadar da kötü oynayan bir adam görmüyoruz biz.

Hoca Perreira'yı kadroda düşünmeyebilir saygı duyarım ama yıllarını aidiyet duygusuyla buraya vermiş bir adama yapılan bu davranış hiç hoş değil.

Yorum

• İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            zeki yavruyu alacaklarmış.
            öz evlatlar donsuz gezer şimdi
            döndük 2014 e
            zeki yavru tek gelmesin. mustafa yumlu ile paket yapsınlar. özlemişiz o günleri anlaşılan

Yorum

• trabzonspor başkanı ve yöneticilerinde vefa'nın v si yok.
              Ünal karamanı sattıklarında notlarını vermiştim.
              Def olup giderler umarım biran önce.

İlk olarak strmcrw tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              zeki yavru tek gelmesin. mustafa yumlu ile paket yapsınlar. özlemişiz o günleri anlaşılan
              gelsin 6-0 lar 7-0 lar

Yorum

• İlk olarak must61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Pereira'nın evine gönderildiği yerde Serkan'ın çoktan köyüne gönderilmesi gerekirdi.

Kaptana karşı yapılan bu muamele yanlış. Kadroda düşünülmüyorsa düzgünce teşekkür edilerek yollar ayrılır.

Bu durumda da takıma kesinlikle bir sağbek transferi şart.
                Bir futbcuyla da profesyonelce ayrılalım.
                Pereira ilk geldiği günden beri trabzona trabzonspora hicbir yanlışı olmamış, sahads terinin son damlasına kadar mücadele etmiş, hakkımızı aramış, ozevlattan daha fazla sahiplenmiş biri.
                Eğer avcı persirsyı düşünmüyorsa bu düzgün bir şekilde.soylenmeli, bu yılki kalan alacakları verilerek teşekkür ve plaket verilerek yollar ayrılmalı.
                Oyuncuyu kusturmenin anlamı yok.
                Bu tıp adamlar.size ileride de yardımcı olur.en azindan tavsiyede bulunur.
                En son emre6117 tarafından düzenlendi; 19.01.2021, 11:00.

Yorum

• tamam yaşlandı ama sene sonuna kadar düzgünce birliktelik yaşayarak sene sonu güzelce ayrılabilecek kadarda performans gösteren bir oyuncu.

kaptanlık seviyesine getirdiğin bir adama bu şekilde yaklaşmak itibar açısından da olumsuz durum oluşturmakta.
                  ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                  Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• avcı disiplin konusunda tavizsiz bir adam diye duymuştum.

başakşehirle konakladıkları bir otelde çalışan bir arkadaşım anlatmıştı. takımdan kimseyle muhattap olmuyor, oyuncular yanına giderken titriyor diye. pereira'nın takım içerisindeki etkisini ve nüfuzunu düşününce, problem varsa bu konudan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum.

Yorum

• Pereria'yı ne kadar sevsem de hoca doğruyu yapıyor, oynatmama konusunda. Yöntem çok doğru olmayabilir, buna katılıyorum. Bulabiliyorlarsa iyi bir bek alsınlar, bulamıyorlarsa sene sonuna kadar Serkan-Kamil devam edelim. Sene sonu iyi adam alıp o eleman as, Serkan yedek şekilde devam edelim. Çok sıkıştığımızda Edgar da o bölgede oynar.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Avciyi hoca olarak simdiye kadar yaptıklarını begendim ama Pereira'ya yaptığı yanlış. Bu adam bize cok katki verdi. Yanlış yapılıyor. Bir oyuncuylada düzgün ayrılalım arkadas
                        You Will Never Walk Alone
                        Liverpool F.C

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Çok doğru demiş.

Futbolunun olgunluk çağında adam.

Aşırı derece para da almaz.

Çok güzel bir alternatif olur.
                          Ama sivas sana neden en iyi oyuncusunu ve kaptanını versin.
                          Hakan arslanı istesen eminim enaz 3 milyon euro bonservis isterler.belki de 5 milyon euro. Sonuçta biz trabzonsporuz.bize kimse ucuza oyuncu vermez.

Yorum

• Diabete nin İzmire uçtuğunu söylüyorlar Goztepe icin

HEP
                            DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ama sivas sana neden en iyi oyuncusunu ve kaptanını versin.
                              Hakan arslanı istesen eminim enaz 3 milyon euro bonservis isterler.belki de 5 milyon euro. Sonuçta biz trabzonsporuz.bize kimse ucuza oyuncu vermez.
                              Hocam 32 yaşında adama 3-5 milyon Euro istemezler.

Onun dışında elimizdeki yaramaz adamları verelim de Hakanı versinler diye saçma bir öneride de bulunmuyorum.

Benim yorumum hakettiği değeri görmeyen Hakan Arslan özelinde.

Direkt gelip 11 oynasın ister miyim istemem ama sözleşmesinin son senesidir uygun fiyata gelir vs vs öyle olursa isterim anlamında söyledim.

Yorum

• Hoca da biliyor durumu bence saf değil ama yönetime mesaj olarak görüyorum ben bunu transferler konusunda.

Yani yönetim aksiyon almalı acilen. Ben pereira yı çok severim ama şu konjonktürel durumda hocaya güvenmekten başka yapcak bişi yok

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X