Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Linç yemek istemiyorum ama eski Alanyalı Junior Fernandes kulübüyle feshetmiş,kanatta iyi bir yedek olurdu aslında,2 yıl çok rahat oynardı,elimizdeki tek kanat oyuncusu yusuf sarının olduğu yerde kalitesi de tartışılmazdı...

Yorum

• ne pereiraymis arkadas. Tamam eyvallah uzun zamandir takimda. Isini de yapti ama adami kulübü satacak degiliz. Hoca istemiyor adami yasindan dolayi. Istemedigi adami antremanda ne yapsin.
      Iyi ki abdullah hoca gelmis yoksa adam iyi niyetli diye 55 e kadar oyynayacakti takimda

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        saçmalık da o zaten yerde adam alırsın adam gibi vedalaşırsın. kaldı ki düşünmüyor oluşu da sıkıntılı asıl tartışmaya açık olan o. sene sonu sözleşmesi bitecek olan bir adamı bir şekilde kadroda tutar sonra vedalaşırsın.
        durduk yere itin götüne sokmazsın, bir daha burayı adam akıllı sahiplenecek oyuncu bulamazsın. unun acısı sonra çıkar demedi deme
        Abdullah Avcı takıma yeni geldi, daha doğrusu ilk kez kadro planlamasına dahil oluyor dolayısıyla çalışmak istemeyeceği oyuncular olabilir buna saygı duyulmalı.

Pereira'yı Antalya maçında gördükten sonra ben olsam ben de kadroda tutmazdım, 10 metrelik mesafede 4 metre koşu farkı yiyor maalesef, bitmiş durumda.

Yorum

• Başakşehir'in başına bela olan Falk gelecek dertler bitecek

En son yatmaztara tarafından düzenlendi; 22.01.2021, 15:26.
          Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• İlk olarak Samet Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Abdullah Avcı takıma yeni geldi, daha doğrusu ilk kez kadro planlamasına dahil oluyor dolayısıyla çalışmak istemeyeceği oyuncular olabilir buna saygı duyulmalı.

Pereira'yı Antalya maçında gördükten sonra ben olsam ben de kadroda tutmazdım, 10 metrelik mesafede 4 metre koşu farkı yiyor maalesef, bitmiş durumda.
            bu konuda anlaşamıycaz. ben burada futboldan daha büyük bir şeylerin olduğunu anlatıyorum. Kaldı ki futbol olarak da yerine adam alınmış değil. serkanın ne zaman patlayacağı belli değil antalya maçında patlamıştı mesela.

adama diabate, plaza muamelesi yaparsan yarın ekubana da yaparsın, her gleen oyuncuya da
            göndermenin de adabı olur, 40 yıllık yabancı gibi davranırsan kimse kulübe aidiyet hissedemez
            En son halilaziz61 tarafından düzenlendi; 22.01.2021, 15:30.
            NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
            https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
            Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu konuda anlaşamıycaz. ben burada futboldan daha büyük bir şeylerin olduğunu anlatıyorum. Kaldı ki futbol olarak da yerine adam alınmış değil. serkanın ne zaman patlayacağı belli değil antalya maçında patlamıştı mesela.

adama davete plaza muamelesi yaparsan yarın ekubana da yaparsın, her gleen oyuncuya da
              göndermenin de adabı olur, 40 yıllık yabancı gibi davranırsan kimse kulübe aidiyet hissedemez
              Evet anlaşamıyoruz sanırım çünkü ortada bir vefasızlık da görmüyorum ben, sonuçta ölene kadar burada kalamaz bittiği yerde ayrılık olmalı buna da saygı duyulmalı.

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Pereira antrenmana alınmamış. Bu olmadı işte. Abi nedir ya adam 6 ay saha kalsaydı antrenmanlarda bile adamı görünce neşeleniyorduk waka bile çok üzülmüş gideceğini öğrenince üstünü çıkarmış. Böyle adamı 6 ay neden idare edemiyoruz.
                versinler bu seneki parasını ..ileriki yıllarda bize futbolcu önersin..
                plaketle baş tacı olarak gönderilsin..
                samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• Hüseyin+Parmak+4 milyona Visca alınsa ne dersiniz?
                  2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Chiqinho sanki stil olarak zamaninda bizde oynamis Adrian Mierzejweskiye benziyor
                    Eyvah......
                    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Sağbek ismi çıkmıyor, yazın alırlar büyük ihtimalle. Sagbek Taha a takıma alınabilir. Daha fizikli farklı yapıda bek, zeki tarzı. Üçer tane bek kaldırır büyük takım.

Yorum

• Adrian şut atardı bu Şikinyo'da şut da yok..
                        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hüseyin+Parmak+4 milyona Visca alınsa ne dersiniz?
                          Ağaoğlu 4 milyonu rüyasında bile bir arada göremiyor.

Yorum

• İlk olarak Samet Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Evet anlaşamıyoruz sanırım çünkü ortada bir vefasızlık da görmüyorum ben, sonuçta ölene kadar burada kalamaz bittiği yerde ayrılık olmalı buna da saygı duyulmalı.
                            kimse sonsuza kadar burada kalmalı demedi.
                            6 ay sözleşmesi var. onu bitirir gider. vefasızlık görmeme nedenin empati yoksunluğundan kaynaklanıyor. Aynısı sana yapılsa ne düşünürsün?
                            4 yıl oynmaışsın, yeri gelmiş aylarca para almamışsın sesini çıkarmamışsın, yeri gelmiş tatilde bile memleketine gitmemiş takımla kalmışsın, madem bu kadar profesyonelce düşünmek lazım para almadığı zaman fifa ya da tef ye başvurup şikayet etseydi kulübü.

Değerli oyuncu vardır değersiz oyuncu vardır. plaza ve diabete için aynı şeyleri söyledim mi hayır?
                            çünkü TS ile geçmişleri yok, ama bunu Pereira gibi oyunculara yaparsan usul bilmediğin ortaya çıkar. yattara ya da aynısı yapıldı adamı kulüpten bir kişi uğrulamadı, onur ve burak olaylarına girmiyorum bile. Hami'ye, tekkeye, gökdenize
                            Unal gönderilirken bir teşekkür bile edilmedi... saymakla bitmez

kısaca amatör kulüp olduğumuzdan ayrılışları da beceremiyoruz. En büyük nedeni de taraftarın bu konudaki yetersiz görüşü, taraftar adam akıllı davransa yönetimler de ona göre ayağını denk alır
                            En son halilaziz61 tarafından düzenlendi; 22.01.2021, 15:42.
                            NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                            https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                            Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak Kadir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ağaoğlu 4 milyonu rüyasında bile bir arada göremiyor.
                              olursa daha düşük bir fiyata olur muhtemelen de tv'de böyle söylenmişti. oyuncu 31 yaşına geldi 2025'e kadar sözleşmesi bulunuyor. 2 sene daha güzel verim alınır gibi geliyor bana.

edin visca başakşehir istatistikleri:
                              367 maç 106 gol 105 asist.
                              En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 22.01.2021, 15:45.
                              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Kap yok mu kap

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X