Linç yemek istemiyorum ama eski Alanyalı Junior Fernandes kulübüyle feshetmiş,kanatta iyi bir yedek olurdu aslında,2 yıl çok rahat oynardı,elimizdeki tek kanat oyuncusu yusuf sarının olduğu yerde kalitesi de tartışılmazdı...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesaçmalık da o zaten yerde adam alırsın adam gibi vedalaşırsın. kaldı ki düşünmüyor oluşu da sıkıntılı asıl tartışmaya açık olan o. sene sonu sözleşmesi bitecek olan bir adamı bir şekilde kadroda tutar sonra vedalaşırsın.
durduk yere itin götüne sokmazsın, bir daha burayı adam akıllı sahiplenecek oyuncu bulamazsın. unun acısı sonra çıkar demedi deme
Pereira'yı Antalya maçında gördükten sonra ben olsam ben de kadroda tutmazdım, 10 metrelik mesafede 4 metre koşu farkı yiyor maalesef, bitmiş durumda.
Yorum
-
Başakşehir'in başına bela olan Falk gelecek dertler bitecek
En son yatmaztara tarafından düzenlendi; 22.01.2021, 15:26.Başıboş sokak itleri toplanıyor...
Yorum
-
İlk olarak Samet Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbdullah Avcı takıma yeni geldi, daha doğrusu ilk kez kadro planlamasına dahil oluyor dolayısıyla çalışmak istemeyeceği oyuncular olabilir buna saygı duyulmalı.
Pereira'yı Antalya maçında gördükten sonra ben olsam ben de kadroda tutmazdım, 10 metrelik mesafede 4 metre koşu farkı yiyor maalesef, bitmiş durumda.
adama diabate, plaza muamelesi yaparsan yarın ekubana da yaparsın, her gleen oyuncuya da
göndermenin de adabı olur, 40 yıllık yabancı gibi davranırsan kimse kulübe aidiyet hissedemezEn son halilaziz61 tarafından düzenlendi; 22.01.2021, 15:30.NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu konuda anlaşamıycaz. ben burada futboldan daha büyük bir şeylerin olduğunu anlatıyorum. Kaldı ki futbol olarak da yerine adam alınmış değil. serkanın ne zaman patlayacağı belli değil antalya maçında patlamıştı mesela.
adama davete plaza muamelesi yaparsan yarın ekubana da yaparsın, her gleen oyuncuya da
göndermenin de adabı olur, 40 yıllık yabancı gibi davranırsan kimse kulübe aidiyet hissedemez
Yorum
-
İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePereira antrenmana alınmamış. Bu olmadı işte. Abi nedir ya adam 6 ay saha kalsaydı antrenmanlarda bile adamı görünce neşeleniyorduk waka bile çok üzülmüş gideceğini öğrenince üstünü çıkarmış. Böyle adamı 6 ay neden idare edemiyoruz.
plaketle baş tacı olarak gönderilsin..samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants
Yorum
-
İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleChiqinho sanki stil olarak zamaninda bizde oynamis Adrian Mierzejweskiye benziyorTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHüseyin+Parmak+4 milyona Visca alınsa ne dersiniz?
Yorum
-
İlk olarak Samet Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet anlaşamıyoruz sanırım çünkü ortada bir vefasızlık da görmüyorum ben, sonuçta ölene kadar burada kalamaz bittiği yerde ayrılık olmalı buna da saygı duyulmalı.
6 ay sözleşmesi var. onu bitirir gider. vefasızlık görmeme nedenin empati yoksunluğundan kaynaklanıyor. Aynısı sana yapılsa ne düşünürsün?
4 yıl oynmaışsın, yeri gelmiş aylarca para almamışsın sesini çıkarmamışsın, yeri gelmiş tatilde bile memleketine gitmemiş takımla kalmışsın, madem bu kadar profesyonelce düşünmek lazım para almadığı zaman fifa ya da tef ye başvurup şikayet etseydi kulübü.
Değerli oyuncu vardır değersiz oyuncu vardır. plaza ve diabete için aynı şeyleri söyledim mi hayır?
çünkü TS ile geçmişleri yok, ama bunu Pereira gibi oyunculara yaparsan usul bilmediğin ortaya çıkar. yattara ya da aynısı yapıldı adamı kulüpten bir kişi uğrulamadı, onur ve burak olaylarına girmiyorum bile. Hami'ye, tekkeye, gökdenize
Unal gönderilirken bir teşekkür bile edilmedi... saymakla bitmez
kısaca amatör kulüp olduğumuzdan ayrılışları da beceremiyoruz. En büyük nedeni de taraftarın bu konudaki yetersiz görüşü, taraftar adam akıllı davransa yönetimler de ona göre ayağını denk alırEn son halilaziz61 tarafından düzenlendi; 22.01.2021, 15:42.NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
İlk olarak Kadir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAğaoğlu 4 milyonu rüyasında bile bir arada göremiyor.
edin visca başakşehir istatistikleri:
367 maç 106 gol 105 asist.En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 22.01.2021, 15:45.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum