Yavru şikeciler kadar hakemler bizi ittirseydi şu anda onlarla kafa kafaya olurduk.Hem de hiç birimizin beğenmediği bu kadroyla.İttirmeyi bırak sene başında bizi biçtikleri maçlar olmasa bile yine aynı durum olurdu.Bazı arkadaşlar bu durumu ısrarla görmezden geliyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bu takıma copler bilerek dolduruldu tabiki İstanbul takımlarınin önü açılması için başka nedenler de var. Trabzonsporlu birisi bunları almaz.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYavru şikeciler kadar hakemler bizi ittirseydi şu anda onlarla kafa kafaya olurduk.Hem de hiç birimizin beğenmediği bu kadroyla.İttirmeyi bırak sene başında bizi biçtikleri maçlar olmasa bile yine aynı durum olurdu.Bazı arkadaşlar bu durumu ısrarla görmezden geliyor.
Yorum
-
İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBesiktas sadece ve sadece 850.000 Euroya bu kadroyu kurdu. Sen ne yaptin, neredeyse bu kadar parayi tombik Ronaldonun askina verdin. Basiretli yönetici olmak çok farkli birsey. Sergen falan yazmislar, sergen mergen hikaye, ver bakalim eline bizim herifleri 2 hafta dayanamaz sergen efendi.
Yorum
-
İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO konuda hemfikiriz ama bu sadece hatalari örtmek icin bir bahane ve insallah Ahmet Aaaaağğaoğlu da böyle düşünmüyordur.
Yorum
-
İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYavru şikeciler kadar hakemler bizi ittirseydi şu anda onlarla kafa kafaya olurduk.Hem de hiç birimizin beğenmediği bu kadroyla.İttirmeyi bırak sene başında bizi biçtikleri maçlar olmasa bile yine aynı durum olurdu.Bazı arkadaşlar bu durumu ısrarla görmezden geliyor.
Bu kadar çöp transfere onay veren de çöp newtondu.
Sergen yalçın neredeyse kovulacakti.adama nokta transferler yapıldı.hepsinden katkı aldı.(abubakar,rosier,de souza,gazzel takıma sonradan katildi, bjk biranda degisti).
Yorum
-
İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSergen hikaye tabiki de.sene başı bjk dökülüyordu.ne zaman rosier,abubakar,de souza, ve kanattaki oyuncu takuma katıldı.kalite birden yükseldi.ve seri galibiyetler başladı.asil mesela takım kalitesi.
Yorum
-
İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBesiktas sadece ve sadece 850.000 Euroya bu kadroyu kurdu. Sen ne yaptin, neredeyse bu kadar parayi tombik Ronaldonun askina verdin. Basiretli yönetici olmak çok farkli birsey. Sergen falan yazmislar, sergen mergen hikaye, ver bakalim eline bizim herifleri 2 hafta dayanamaz sergen efendi.
Bu kadar karavana transfer.normal şartlarda yapılmış olamaz.bu konunun üzerine gidilmeli, menajerlere peşkeş mi çekildi acaba klüp tekrar.bu kadar çöp transfer hem de bu maliyetlerle bana hic normal gelmiyor.
Bjk nasil buldu aldığı adamları.
Yorum
-
İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar
akşam pazarı derken başkanımız orada daha uygun fiyata oyuncu transferinden ziyade akşam serinliğinde futbolcularla daha iyi iletişim kurulabildiğinden basetti.
zaten akşam pazarı demek istemedi akşam yemeği demek istedi sayın başkanımız.
başkanımıza çok haksızlık yapılıyor. Burada çok viicdansız eleştiri görüyorum ve gecesini gündüzüne katan hatta banklarda uyumak zorunda kalan başkanımıza haksızlık yapıldığını düşünüyorum
verdiği mücadele eyvallah ama kendi diyor trabzonun durumu ortada bizim yanlış yapma lüksümüz yok
menejerlerin oyuncağı olmayacaz bakın bu sene duruma ne hale gelidik
bu süreç çok zor bu zor durum karşısında yanındamıyım yanındayız
ama koltuk derdi için mecbur kalınarak yapılan hamleler yüzünden külüp bu durumlara düştü
o da şimdi aynı yanlışa düşmesin
ŞAMPİYON YAPMASIN BU KÜLÜBÜN EKONOMİK DURUMU ORTADA BU DURUM DÜZELMEDEN BİR YOL KATEDİLECEĞİ YOK AMMA SPORTİF BAŞARI OLMADAN KÜLÜBÜN KALKINMASI NASIL SAĞLANACAK
SCOUT EKİBİ VEY KENDİ EKİBİ ONU BU HALE DÜŞÜRDÜ. GÜVENDİĞİ ADAMLARDAN DARBE YEDİ
ŞİMDİ AFOBE DJANİNY PLAZA KİM İZLEDİDE ALINDI HANİ PLANLI ÇALIŞMA
GEÇEN SENE NE DEDİ KAPTANIMIZ O BİZİM BİR YERE GİTMEYECEK
NE OLDU BENCE SAĞLAM OYUNA GELDİ
Yorum
-
Bizim içimizdeki irlandalilari temizlememiz icin fırsat seçim. Zengin iş adamı yahut nüfuslu birisi değil gerçek halk insanı trabzonspor sevdalısı bizden birileri başkan olursa herhalde afobe bakeri falan almaz çözüm sadece bu ve basit.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum