Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gignac ı benim gibi çok istiyenler haydiyin uykuya.. Belki rüyamızda görürüz
    TRABZONSPOR
    https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• İlk olarak Emirhan Uludüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Her sene bizim haricimiz her takım sürekli kadro güçlendiriyor, şampiyonluk şansımızı düşürüyorlar. Arkadaşlar kimsenin kadrosu güçlenmiyor. Afedersiniz sistem, taktik, ilke gözetmeden isme bakarak transfer yapıyorlar ve uyumsuzluktan bok gibi kadro ortaya çıkıyor. sonra o sene başarısız oluyorlar ve önceki dönem süper denen futbolcular bok gibi diye nitelenmeye başlıyor. Aynılarını biz de yaptık biliyoruz. Ayrıca her sene kadrosunu güçlendiren takım her sene şampiyonlar liginden ve avrupa liginden elenmez. Bir şekilde her sene üzerine koyar daha iyi yerlere gider. Onu almışlar bunu almışlar boşverin biz stoper ortasaha ve forvet alıp yolumuza bakalım. Şampiyonluk hedefi falan yok zirve yarışı hedefi var olmayan yerden hedef uydurmayın. Ha birde her sene hem rakipler muhteşem transfer yapıyor hem de rakipler çok kötü şampiyonluk için kaçırılmayacak sezon oluyor. Bu ikisi aynı anda aynı şeyin hem reddi hem tasdiklenmesidir ve imkansızdır.
      '' İnsan için önüne çıkan bütün yollar ´yürünebilir´ yollar ise, o insan artık kaybolmuştur. " /İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Önce şu soruyu sormak lazım;

Gignac niye bizde oynasın?

Var mı bi cevabı? Bence yok.
        Acaba neden durduk yere ismini ortaya attılar, görüştükleri forvete pazarlıkta sana o kadar vereceğimize gignac a veririz demeye mi getirdiler acaba
        '' İnsan için önüne çıkan bütün yollar ´yürünebilir´ yollar ise, o insan artık kaybolmuştur. " /İsmet Özel

Yorum

• Ertuğrul Doğan twitter da yaptığı emojili paylaşımı silmiş....Bu sefer bir şeyler oluyor gibi...Hayırlısı bakalım...

Yorum

• La harbiden Jinyak mı geliyor yoksa hee ??
            Gecikmeli de olsa kavuşacağız Çingenem
            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Murat KARAKURT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ertuğrul Doğan twitter da yaptığı emojili paylaşımı silmiş....Bu sefer bir şeyler oluyor gibi...Hayırlısı bakalım...
              Ne emojisiydi ki?

Edit: görmedim maymunuymuş. Çok bir şey çıkmaz bundan da hayırlısı
              En son battle symphony tarafından düzenlendi; 30.06.2019, 07:47.

Yorum

• Bence Gignac olayı sadece ortaya atılan bir isimden ibaret.
                O kalitede olmasa da bizleri tatmin edecek bi' transfer geliyor bence.
                Ertuğrul Doğan'ın emojisinden bu anlamları nasıl çıkardın derseniz, umut fakirin ekmeği...
                ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

Ertuğrul Doğan twitter da yaptığı emojili paylaşımı silmiş....Bu sefer bir şeyler oluyor gibi...Hayırlısı bakalım...
                  Ne yazmıştı Murat? Erken yattım da göremedim.
                  Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                  Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ne yazmıştı Murat? Erken yattım da göremedim.
                    Elleri ile gözünü kapatan maymun emojisi paylaşıp sildi.....

Yorum

• Kafa hep ayni kafa haciosmanoglu kafasi degismiyor bizim taraftar . Su surecte , su degisimler yasanmisken baskan yapmaya kalksa baskani gignac icin uyarip protesto etmesi gerekirken yapma demesingerekirken gignac diyor hayal ediyorlar . Ya gecin bu isleri . Ayeica bizim takima uygun bu futbolcunoldugunda dusunmuyorum gignac yakaladigini atan ayagina bekleyen bi adam .

Yorum

• Biz Berg’e tav olmuşken Gignac falan.. şımartma bizi başkan [emoji23]

Yorum

• +1967

1.5 milyona yukselip genc halille risk almak hem daha uygun olur hem daha cok destek alir.

İlk olarak Cemzirih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kafa hep ayni kafa haciosmanoglu kafasi degismiyor bizim taraftar . Su surecte , su degisimler yasanmisken baskan yapmaya kalksa baskani gignac icin uyarip protesto etmesi gerekirken yapma demesingerekirken gignac diyor hayal ediyorlar . Ya gecin bu isleri . Ayeica bizim takima uygun bu futbolcunoldugunda dusunmuyorum gignac yakaladigini atan ayagina bekleyen bi adam .

Yorum

Elleri ile gözünü kapatan maymun emojisi paylaşıp sildi.....
                            O şekilde gol sevinci yaşayan kim varsa onu kastetmistir. Ahaahahha

Yorum

• Biseyi farkettim simdiye kadar bizimle ismi gecen butun forvetlerin tm sine ve videolarina baktim. Gignac ismini duydugumda ilk defa video ve tm sine bakmaya gerek duymadim. Sanirim alacaksak boyle forvet almaliyiz

Yorum

• gs diagneyi satmadan transferlerimizi bitirsek iyi olurdu. bizim alacagimız oyunculara salça olur bunlar. gignaca filan 2 katı maaş öder bunlar.mesela diagneyi satmış olsaydılar gelen para ile halili kesin almıştılar şimdiye.

bjk lajicin bonservisini daha yeni aldigi icin onlarda bitirdi paralarını.

topalı ünal hoca istiyorsa alsınlar topalın bu kadar taraftar gözünde düşmesinin nedeni hem takiminda hem milli takiminda stoper oynatilmasi ve stoper oynarken yaptigi fahiş hatalar yoksa topal onazinin yaptigini yapar ve topalın oldugu bir kadroda sosa daha cok hucuma cikacagindan bjkdeki sosayi görebiliriz sahada.

salih icin ise ilk fbye transfer oldugunda bizde emre güralı almıştik ikisi icinde bu forumda yazmıştım ikiside yeteneksizin teki ikisi de hicbir yere gelemezler. fikrim aynı salih için denizlideki recep niyaz bile salihten daha futbolcu

Yorum

Yükleniyor...
                                X