Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Abi yapmayın 8jk nasıl alacak ya adamlar oyunculara sınır belirledi düşmüyorsan git diyor parasızlık belanoldu adamlara ğs desen adamlar satmadan alamiyor suanda eksi 5milyon icerdeler diagneyi kaca satacaklar 20 ye satsinlar hadi kata kulliyle kaldi 15 forvet alacaklar orta saha alacallar sl icon bir kqc oyuncu daha alacaklar o para onlara yetmez. Dedikodu kazanini kaynatan istanbul medyasi ve turkiyedeki cakal menajerler . Iatiyorlarki 3bkiz kardeşlere gelsin halil . 1 trabzon güçlenmesin çelme takalım 2 halili burada kafalarız yolumuza bakarız. Ayrıca bakmayın istanbul medyasının trabzon şampiyon adayı diye haber yapmalarına başkan bile şampiyonluk zikretmezken bunlar baş bas bağırıyorlar tcdd şampiyonluk diye hem stres yaratmak hemde gerekli yerlere haber uçurmak dertleri görün bakın bu sene de 2011 gibi olur ilk 4 5 maç bizi doğrarlar sonra çıkar özür dilerler yarıştan koparız yada ilk başta bir heveslik verirler bizi bütün kritik maçlarda kaybederiz . Bu ülkede trabzonsporlulardan başka trabzon şampiyon olsun isteyen bir allahın kulu yoktur dilciler biz olamasak ğs olsun der 8jk liler dilciler olsun der sorsan hiç biri çıkıp trabzon demez . Bu nedenle istanbul medyasına bakmayın siz. Yıllardır burada forumdasınız yazılarınızı da takip ediyorum bunlari sizde goruyorsunuz ama duygusal yaklasip kapiliyorsunuz olaya
    Beşiktaş tekrar Oğuzhanlar Gökhan Töre'ler bulmak istiyor. Pepe Lens Adriano transferi yapmayacaklar. Tekrar ufak çaplı bir geri çekiliş yaşıyorlar. Bu nedenle Halil onlara göre.
    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Beşiktaş tekrar Oğuzhanlar Gökhan Töre'ler bulmak istiyor. Pepe Lens Adriano transferi yapmayacaklar. Tekrar ufak çaplı bir geri çekiliş yaşıyorlar. Bu nedenle Halil onlara göre.
      Evet onlara göre ama 1.5 2 verebilcek kapasitede değiller abi. Halil i ilknonlar bulsa 200 300 alabilseler alırlardı daha fazlasına giremezler
      Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Novak gitmek istiyor.
        Esi manken.
        Turkiye'de yasamak istemiyor diye sallayan bir arkadas vardi burada.
        Simdi kimdi hatirlayamadim [emoji5]

Bu resmi gormustur herhalde.
        Adam memleketinde bile, ailesi tarafindan yaptirilan Trabzonspor resimli pasta ile dogum gununu kutluyor [emoji5]
        O yuzden artik burada da dedikoduyu birakip, gercek ihtiyaclarimizi konusalim biraz.

Turk basini gibi oldu forum...

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        Bendim.
        Novak gitmek istiyor dememistim.
        Teklif gelirse gitmek ister. Hala da ayni fikirdeyim. Novaka avrupadan teklif geldiginde trabzonsporun menfaatlerini mi dusunur?

1 yil sozlesmesi kalmis. Ya imzalanir ya satilir. Sezona boyle girersek yil sonu bedava yollariz. Kimse trabzonsporu dusunmez. En trabzonlu tolunay kafkas bile parayi gorunce degisir. Futbolculara gereginden fazla misyon yuklemeye gerek yok.

Sen novak in esinin trabzonda mutlu olacagini mi dusunuyorsun gercekten?
        Bazi turk futbolcularin esini trabzona goturemiyorduk.

Bugun istanbulda yasayan trabzonlu bir aileyi bile trabzonda yasamaya zor gonderirsin. Gercekci olalim.

İs fotografa kaldiysa en kral soylemi vaktinde burak yilmaz yapmisti.
        En son A. Aydın tarafından düzenlendi; 26.06.2019, 21:35.

Yorum

• İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Evet onlara göre ama 1.5 2 verebilcek kapasitede değiller abi. Halil i ilknonlar bulsa 200 300 alabilseler alırlardı daha fazlasına giremezler
          Hocam 200 - 300 dönemi bitti artık. Halil size neden böyle bir topçu olarak görünüyor anlam veremiyorum. Halil takımında en çok skor üreten 3. futbolcu konumunda. Sparta defans oyuncusu 21 yaşındaki Chabot'u 1,2 Milyon Euro'ya satmış.
          Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
          Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

Novak gitmek istiyor.
            Esi manken.
            Turkiye'de yasamak istemiyor diye sallayan bir arkadas vardi burada.
            Simdi kimdi hatirlayamadim [emoji5]

Bu resmi gormustur herhalde.
            Adam memleketinde bile, ailesi tarafindan yaptirilan Trabzonspor resimli pasta ile dogum gununu kutluyor [emoji5]
            O yuzden artik burada da dedikoduyu birakip, gercek ihtiyaclarimizi konusalim biraz.

Turk basini gibi oldu forum...

Novak gidelim hanım dese, yengemiz yok der. Instadan biraz yakından takip ediyorum ülkemizi çok seviyor ve öyle istanbul falan değil Trabzon'da da mutlu.
            ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hocam 200 - 300 dönemi bitti artık. Halil size neden böyle bir topçu olarak görünüyor anlam veremiyorum. Halil takımında en çok skor üreten 3. futbolcu konumunda. Sparta defans oyuncusu 21 yaşındaki Chabot'u 1,2 Milyon Euro'ya satmış.
              Vaktinde zafer yelen i almistik. Muthis topcu olacakti. Oynamadi bile.
              Emre gural gelecegin forveti olacakti.

Halil iyi hos ama hollanda liginde en fazla gol atan 24. oyuncu.Huseyin dogan diye bir turk 21 gol atmis. Hepsid3 genc oyuncu. Normalde 300 bin euro ya satacaklari oyuncuyu bizim fazla ilgilenmemizden dolayi bu seviyeler cikardilar.

Ligde yurt disindan genc yerli 100 tane futbolcu alinsa 2 tanesi iyi cikiyor.
              Sadri sener ilk geldiginde 20 25 transfer yapmisti. Baya da genc vardi. Hic biri tutmadi.
              En son A. Aydın tarafından düzenlendi; 26.06.2019, 21:49.

Yorum

• trtspor da Halil mevzusunu konuşuyorlar

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bendim.
                  Novak gitmek istiyor dememistim.
                  Teklif gelirse gitmek ister. Hala da ayni fikirdeyim. Novaka avrupadan teklif geldiginde trabzonsporun menfaatlerini mi dusunur?

1 yil sozlesmesi kalmis. Ya imzalanir ya satilir. Sezona boyle girersek yil sonu bedava yollariz. Kimse trabzonsporu dusunmez. En trabzonlu tolunay kafkas bile parayi gorunce degisir. Futbolculara gereginden fazla misyon yuklemeye gerek yok.

Sen novak in esinin trabzonda mutlu olacagini mi dusunuyorsun gercekten?
                  Bazi turk futbolcularin esini trabzona goturemiyorduk.

Bugun istanbulda yasayan trabzonlu bir aileyi bile trabzonda yasamaya zor gonderirsin. Gercekci olalim.

İs fotografa kaldiysa en kral soylemi vaktinde burak yilmaz yapmisti.
                  Adama teklif geldi Schalke tarafindan.
                  Gitmek istemedi.

Benim vurgulamak istedigim sey, bir dedikoduyu birakalim, gerceklesecek eylemleri gorelim.

Yonetim zaten 6 ve ustu bir teklif gelse satma niyetinde Novak'i.

Schalke'nin son teklifi 4 milyon euroydu.
                  2.2 milyon euroya aldigin adami 4 milyon euroya akli basinda olan kimse satmaz.

Ve sezon basina kadar istenilen teklif gelmezse, Novak ile sozlesme yenilenir.

Simdiden bunu konusmanin vakti degil diyorum.

Ayrica esi gercekten Trabzon'da cok mutlu.
                  Instagramdan takip edebilirsin.
                  Orada net gozukuyor mutlulugu.

En son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 26.06.2019, 22:01.
                  2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Novak gidelim hanım dese, yengemiz yok der. Instadan biraz yakından takip ediyorum ülkemizi çok seviyor ve öyle istanbul falan değil Trabzon'da da mutlu.
                    Aynen bunu biz bile goruyoruz..
                    Cidden oyle..

Yorum

• Marcus Berg oluyor mu? Bence doğru bir isim.

Yorum

• Başkana sorsunlar , halil için 1 milyon euro teklif ettik. Abdülkadir 30 tane Halil mi ediyor yani? O zaman bir abdülkadir'in yanına kaleci ekleyip sahaya çıkalım,

Yorum

• Bu arada takip ettigim bir hesap Tim Matavz ismini 25 Mayis tarihinde yazmis.
                          Oyle sallama haber yapan biri degil..

Bugun ismi basina dustu.
                          Ya transfer gerceklesti, ya da yatti.

Ama isim gercek buyuk ihtimalle.
                          Ilgimiz var.

En son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 26.06.2019, 22:13.

Yorum

Adama teklif geldi Schalke tarafindan.
                            Gitmek istemedi.

Benim vurgulamak istedigim sey, bir dedikoduyu birakalim, gerceklesecek eylemleri gorelim.

Yonetim zaten 6 ve ustu bir teklif gelse satma niyetinde Novak'i.

Schalke'nin son teklifi 4 milyon euroydu.
                            2.2 milyon euroya aldigin adami 4 milyon euroya akli basinda olan kimse satmaz.

Ve sezon basina kadar istenilen teklif gelmezse, Novak ile sozlesme yenilenir.

Simdiden bunu konusmanin vakti degil.

Ayrica esi gercekten Trabzon'da cok mutlu.
                            Instagramdan takip edebilirsin.
                            Orada net gozukuyor mutlulugu.

Kimin dedigi belli olmayan gitmek istemedi diye yalan medya haberi var.
                            Trabzonsporda schalkeden cok daha fazla kazanirsa kalmak ister. Trabzonda kalmak istemesinin tek nedeni para olur. Trabzonlu yusuf yazici gitmek istiyor ama novak kalmak istiyor. Cunku novak ve esi daha buyuk trabzonsporlu.

Benim yaptigim dedikodu degil. Essegi saglam kaziga baglamak.

Kim instagramda yasadigi hayati gercek duygularini yansitiyor. Novak in esi de gitmek ister. Novak in trabzon meydanda dolasirsa ne olur onu bir anlat bana. Aksamina ucak biletini alir.

Colman, selcuk, burak, okay, onur hepsinin sozlesmesinin bitmesine 1 yil vardi ya voleyi vurdu ya gitti.

Omay yokuslunun sozlesmesinin bitimine 1 yil varken yine burada konusuyorduk. Senin gibi gerek yok diyen arkadaslar vardi. 6 milyon euro madde koydurtup maasini artirip sozlesme imzaladi. Sozlesmenin bitimine 1 yil kaldiysa her gecen gun futbolcudan yana isler.

Novak trabzonsporu schalke ye tercih etti cumlesi zaten sana mantikli geliyorsa birsey demeye gerek yok.
                            En son A. Aydın tarafından düzenlendi; 26.06.2019, 22:15.

Yorum

Aynen bunu biz bile goruyoruz..
                              Cidden oyle..

Demek ki Trabzon şehri öcü değil, sevenler mutlu olanlar da var orda.
                              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kimin dedigi belli olmayan gitmek istemedi diye yalan medya haberi var.
                                Trabzonsporda schalkeden cok daha fazla kazanirsa kalmak ister. Trabzonda kalmak istemesinin tek nedeni para olur. Trabzonlu yusuf yazici gitmek istiyor ama novak kalmak istiyor. Cunku novak ve esi daha buyuk trabzonsporlu.

Benim yaptigim dedikodu degil. Essegi saglam kaziga baglamak.

Kim instagramda yasadigi hayati gercek duygularini yansitiyor. Novak in esi de gitmek ister. Novak in trabzon meydanda dolasirsa ne olur onu bir anlat bana. Aksamina ucak biletini alir.

Colman, selcuk, burak, okay, onur hepsinin sozlesmesinin bitmesine 1 yil vardi ya voleyi vurdu ya gitti.

Omay yokuslunun sozlesmesinin bitimine 1 yil varken yine burada konusuyorduk. Senin gibi gerek yok diyen arkadaslar vardi. 6 milyon euro madde koydurtup maasini artirip sozlesme imzaladi. Sozlesmenin bitimine 1 yil kaldiysa her gecen gun futbolcudan yana isler.

Novak trabzonsporu schalke ye tercih etti cumlesi zaten sana mantikli geliyorsa birsey demeye gerek yok.
                                Hemsehrim bulamadim simdi de, Novak'in esinin 2-3 videosu vardi, arabasi bozulmus, instada hikayede paylasti.
                                O senin dalga gectigin Trabzon dolmusunda kendi akrani bir kiz bulup gulerek dolmus parasini minibus soforune uzatirken cekmisler videoyu.
                                Daha Novak'in esi 22 yasinda.

Yusuf'un gitmek istemesinin sebebi de aklina girenler, olur boyle sikintilar.
                                Yazilani anlamiyorsun galiba.
                                Daha yonetim sozlesme uzatalim diye teklif goturmedi Novak'a.
                                6 ve ustu bir teklif gelirse, satarlar.

Novak bizim sistemimiz icin degerli bir oyuncu ancak oyle bulunmaz bir adam degil.
                                Baska takimlarda bizdeki katkiyi vermez.

Bahsettigin adamlardan kacip giden Okay ve Selcuk.

Donemin yonetimlerinin sucu..
                                Okay'a o sozlesmeyi yapan Usta idi...
                                Onur, Burak ve Colman'in kicina tekme vurup yollayan biziz.

Sen neye istinaden bu adam yeni sozlesmeyi kabul etmeyecek iddia ediyorsun, onu anlamadim ?

Varsa bilgin soyle de, yonetim satsin diyorum ben de sana.
                                Bosuna seneye belese gitmesin..

Sen lafi dolandiriyorsun hala..
                                O yuzden bu konuda anlasamayacagiz seninle.

En son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 26.06.2019, 22:26.

Yorum

Yükleniyor...
                                X