Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yok neymiş Caceres gelecek, yok neymiş 32 yaşındaki adama 3 yıllık sözleşme. Öze dönüş denildi, aynen bunu yapıyoruz. Eski hatalarımızi tekrarlıyoruz.

Onca genç oyuncu aldık. Bunlardan en az 2-3 tanesini takıma monte edemezsek, kazandığımız imajı bir yıl içinde kaybederiz yine. Bu kısa vadeli başarıdan daha önemli. Kulübü en az 10 sene kurtaracak bir virajdayiz. Umarım kısa vadeli başarı için kulübün geleceğini çöpe atmazlar.

Gesendet von meinem CLT-L29 mit Tapatalk
    https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Kim iyiyse o oynar. 3 kulvarda giderken futbolcuların oynamalarını dert etmeye gerek yok bence. Öyle veya böyle hepsi süre alacak bir şekilde.

Yorum

• İlk olarak Saint Castillo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        hakkınız var ben latife yaptım sadece
        Estağfurullah hocam. Ben ters bi şey söylediysem kusura bakmayın.

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          AtavratSosa hesabinin yazdigi cok yonlu hucum oyuncusu German Cano..
          Sag kanat, sol kanat, forvet oynayabiliyor.

Ortasaha diye dusunmeyin [emoji5]

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          O değil. Campi'ye arkadaşlık buna abilik yaparsın diyor, Campi'den daha genç yani.

Yorum

• Ekuban ve yusufu sutlayip
            2+1 forvet almamiz lazim
            Forvet hatti YETERSIZ

Yorum

• İlk olarak Telonyus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Abi bu 61 romantizmi nedir ya beynimden vurulmuşa döndüm bu nasıl bir yorum,takımı taşıyan Nwakaeme,Sosa,Pereira ve Novak.Gençler ise büyük ölçüde bu isimleri tamamlamaya yaradı.Kimse demiyor 11 yabancı sahaya çıkalım ama sırf şu 61 fanboyluğu yüzünden 11 yabancıyla sahaya çıkılmasını istiyorum.
              +1 . ne zaman özevlat - yabancı oyuncu ayrımını bırakırız,formayı hak eden - hak etmeyen şeklinde bakarız o zaman başarı gelir .

Yorum

• Fazla Türk oynatana değil başarılı olana ödül var.
                Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                FIRTINAİHTİLALEFSANE
                we the north

Yorum

• İlk olarak Orkun 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Güzel kardeşim çok merak ediyorum o alınan yerli oyuncuların kaç tanesi kaç dakika forma bulacak rotasyonda Allahını seversen.

Macidi satacaksak o zaman tamam. Gidenler oldu evet ama şuraya yazılan kadrolara bir bak,hatta sen bir kadro yaz bak bakalım kaç Türk oyuncu kalıyor kadronda.

Tercih meselesi beğenen beğensin,isteyen istesin. Herkes fikrini söylemekte özgür.

Ben de duyduğum rahatsızlığı dile getirdim hepsi bu.
                  Yok bir sey demedik yaa zâten Caceres alinirsa bence Hosseini satilir... Atakan'a güvenmezler belki bizimkiler ama yine de satarlar, tek Iranli kalmis zâten, kim bilir simdi o da rahatsiz olmustur Amiri'nin gitmesinden dolayi.. tabi belki de böylesi daha iyi diyordur, bilemem...
                  Kadro valla belli olmuyor yaa bakalim, Sahada yine de en az 5 Türk olur, olmali... skinti olmaz
                  Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Kimi sevsek hançeri saplayıp gidiyor
                    OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak Telonyus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Abi bu 61 romantizmi nedir ya beynimden vurulmuşa döndüm bu nasıl bir yorum,takımı taşıyan Nwakaeme,Sosa,Pereira ve Novak.Gençler ise büyük ölçüde bu isimleri tamamlamaya yaradı.Kimse demiyor 11 yabancı sahaya çıkalım ama sırf şu 61 fanboyluğu yüzünden 11 yabancıyla sahaya çıkılmasını istiyorum.
                      Pardon da ben öz evlat diye bir cümle kullanmadım. Hiçbir zamanda sırf Trabzonlu diye formayı bunlarla dolduralım demedim.

Alınan gençlerin hepsi için bu yorumum.Buna Salih de dahil Atakan da dahil.

Siz buyrun doldurun 11'ini de yabancıyla.Kadroyu 11 yabancıyla doldurmak yabancı romantizmi olmuyor da biz yerlileri harcamayalım deyince mi romantizm oluyor ?

Fikrime katılmak zorunda değilsiniz. Yorumumu beğenmek zorunda hiç değilseniz kaldı ki bende kimseye bir şey beğendirmek çabasında değilim.

Hoşuma gitmeyen bir durumu da buraya kimseye hakaret etmeden yazma hakkına sahip olduğumu düşünüyorum.

Beyinden vurulmuşa dönecek bir durum yok yani. Siz fikrinizi söylediniz ben de benimkini.

Yorum

• İlk olarak battle symphony tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        O değil. Campi'ye arkadaşlık buna abilik yaparsın diyor, Campi'den daha genç yani.
                        Aynen okudum simdi detayli twiti.
                        Genc birisi o zaman.
                        Andjusic ve Advijaj gibi.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          O değil de bu Avdijaj'ı boş bırakmamak lazım, kulübün özel olarak ilgilenip, yanına 3-5 kişi takması lazım. Hem şehire adaptasyon hem de saçmalamaması açısından. Aslında bu bizde yıllardır gelen bir problem, dünyanın öbür ucundan 20'li yaşlarda bir genci getirip Trabzon'a alışmasını bekliyoruz. Şanslıysa aynı ülkeden tanıdığı varsa mesela Ekuban gibi felan alışıyor, yok tek kalııyorsa Teofilo gibi felan alışamıyor. Kişiden kişiye de değişir tabi bu, dünyanın parasını alıyorlar alışsın da diyebilirsiniz, ama herşeyden önce insan bu arkadaşlar ve sonuçta şehire uyum sağlamaları size iyi futbol olarak geri dönecektir. Yönetimlerin bence sadece yabancı futbolcuların uyumu ile ilgilenen departmanlar veya yöneticileri olmalı. En azından ilk yıllarında.
                          Abi bu dediğin o kadar önemli ki yattara ilki geldiğinde Oumar deing denen piçe oda arkadaşı verildi onun ayarını o bozdu. Yattaraya da barış memişi oda arkadaşı verdiler onunda durumu ortada

Yorum

• Türk veya yabancı benim çok umrumda değil. Forma kimin hakkıysa onun sırtında olmalı.
                            DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                            ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Forvet harici bir hücumcu daha alıyorsak Yusuf Yazıcı gidiyor demektir.

Yorum

• Dün de yazdım kimse sallamadı. Forvete Asamoah Gyan sizce olur mu? Keşke alınsa diyorum.
                                Trabzonspor, tutkum.​

Yorum

Yükleniyor...
                                X