Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben Ugurcan'in Tottenham'a gitmesini isterim.
    Loris de yaslandi artik Direk kaleyi devr alir.
    *
    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Talisca olayı sıktı, çok fazla ihtimal vermiyorum ama eğer olursa Fenerbahçelilerin ağlamalarını izlemek çok keyifli olacak.

Yorum

• sturridge de, sakat geldiği için kendimde dahil hepimizce dalga konusu olan falcao da ligde sadece 6 maçta ilk 11 başladılar. muhtemelen bu haftasonu falcao 7. ilk 11 maçına çıkar sturrigge 6 da saymaya devam eder.

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Loris de yaslandi artik Direk kaleyi devr alir.
          Ve Tottenham rakibe çok Pozisyon veriyor. Tam Uğurcanin parlmasi için en ideal ortam.

İnşallah böylede milli takımın kalesine geçer ve Mert'i izlemek zorunda kalmam.

Gesendet von meinem CLT-L29 mit Tapatalk
          https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sturridge'ı satmak doğru, yerine Talisca'yı almaksa yanlış bir hamle olur bence.
            Alacağımız isimler sadece 2. yarı değil, gelecek sezon da kadroda bulunacak isimler olmalı.
            En az bir satış bekliyorum, umarım 2 olur.
            asıl yerine talisca alınmayacaksa satılmamalı hocam. en kötü 3 maçı bile bireysel şekilde kazandırsa kafidir. Yerine alınabilecek ve anında fayda verecek adam yok çünkü devre arası talisca hariç.
            Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
            çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sturridge'ı satmak doğru, yerine Talisca'yı almaksa yanlış bir hamle olur bence.
              Alacağımız isimler sadece 2. yarı değil, gelecek sezon da kadroda bulunacak isimler olmalı.
              En az bir satış bekliyorum, umarım 2 olur.
              Talisca ile iyi bir sözleşme imzalanırsa seneye de bizde olabilir. Yarım dönemlik değil de 1,5 yıllık olabilir mesela. Sturridge transferini para kazanmak için kullanmamız çok mantıklı.
              Trabzonspor deyince durur akan sular.

Yorum

• devre arası transfer döneminde sturridge satılıp
                ondan gelecek parayla visca ayarında sağ kanat alınmalı.

yaz transfer döneminde de uğurcan satılıp ondan gelecek olan parayla şampiyon olduğumuzdan şampiyonlar ligi seviyesinde 2-3 oyuncu transfer edilmelidir.

bana göre erce>uğurcan.

uğurcan nedense bana güven vermiyor, geçen yılki bjk ve fb deplasmanları
                bu yılki başakşehir ve alanya maçları inanılmaz hatalar yaptığı ilk aklıma gelen maçlar.

yine zamanında kalesini terketmediğinden verdiğimiz pozisyonlar

erce şuana kadar kalesinde çok büyük hata yapmadı top erceye atıldığında mertin milli takımdaki hali gibi güven veriyor bana erce

Yorum

• Talisca olayının kapanması için başkan daha ne demeli bilemiyorum.Vallahi ilgilenmiyoruz diyip küfretmediği kaldı adamın.

Yorum

• Ben hala daha 1 stoper bekliyorum, başka beklentim yok. Orta saha lazımdı Ndiaye geldi, Avdijaj gitti Bilal geldi, İvanildo gitti stoper gelir. Zaten devre arası transferde bundan fazlası olmaz.

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Talisca olayının kapanması için başkan daha ne demeli bilemiyorum.Vallahi ilgilenmiyoruz diyip küfretmediği kaldı adamın.
                      Ya gelirse?
                      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Kiralık gönderdiğimiz oyuncularla ilgili kiralık sözleşmelerinde oynamalarını zorlayacak maddeler olmalı yoksa oynatmıyorlar oyuncuları kiralık göndermek mantıksız,

Altyapı oyuncularımızı sürekli yeren, yeteneklerini görmezden gelen veya içten içe kıskanma olasılığı olan arkadaşlar eğer Trabzonda ise maçları Kadir Özcan Tesislerinde, eğer Trabzon dışındaysa youtube dan Trabzonspor kanalından izleyebilirler. Maçların tamamını izleyen arkadaşlar fikirlerini değiştirecektir!

Serkan içinde futbolcu olmaz gibi kelimeler konuşuldu şimdi ise tam tersi şeyler konuşuluyor her ikisi de yanlış. Genç oyuncularımız oynayarak zamanla kendilerini geliştirecekler oynamadan hata yapmadan tecrübe artırmalarını beklemek saçma,

Ayrıca altyapıdan çıkan herkes illlaki 15-20 milyonluk futbolcu mu olacak? Oyuncuları vitrine çıkar bak nasıl taliplileri çıkıyor Abdurrahim ve Serkan gibi mesela,

Futbolcularınıza inanın, güvenin tertemiz çocuklar hepsi herşeye kulp bulmanın hiçbirşeyi beğenmemenin manası yok.
                        Bazen yazdığınızla değil,kendinizden neleri sildiğinizle değer kazanırsınız...

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ya gelirse?
                          Forum kurarım baştan.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ya gelirse?
                            The bomb has been planted
                            KUTSAL OLAN KUŞKUSUZ Kİ VATANDIR,ADAM DEDİĞİN MEMLEKETİNİN TAKIMINI TUTANDIR

https://twitter.com/backhandwinner

Yorum

• İlk olarak Bera B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sturridge'e gelen teklifler konusunu pek inandırıcı bulmuyorum. Bu adam sene başında bedavaydı, isteyen Premier Lig takımı rahatlıkla alabilirdi, 6 ay sonra ne oldu da 7 8 milyon euro vermeye karar verdi takımlar? Bizde akılları alacak bir performans da göstermedi, takımlar sakatlık sıkıntısından çekiniyordu desek buradaki durum da hala aynı.
                              Premier Lig'de geçerli bir cezası vardı.
                              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Forum kurarım baştan.
                                Ben gelecegine inaniyorum.
                                No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

Yükleniyor...
                                X