Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 2 secenek var ilki ismi sir gibi sakli, alternativi de Adama.
    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Song, Glowacki, Durica tarzı bir stoper gelsin. Ben çok kötü olmadığı sürece gelecek olan stoperin takıma uyum sağlayıp seviye atlayacağını düşünüyorum.
      Trabzonspor deyince durur akan sular.

Yorum

• İlk olarak brusveyn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Song, Glowacki, Durica tarzı bir stoper gelsin. Ben çok kötü olmadığı sürece gelecek olan stoperin takıma uyum sağlayıp seviye atlayacağını düşünüyorum.
        Diego olur mu Antalyaspor'dan ?
        BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Soumaoro (LILLE) transferinde sona gelinmiş.

Yusuf'tan gelecek bonuslarla alınabilir. Yusuf'um benim işi bitirmiş. Hala kazandırmaya devam ediyor. Gerçek TS'li kardeşim benim

Yardımcı Hoca geliyormuş bu arada Chelsea'dan. Sturici o önermiş bize. Gelirse belki oynatır. 10 gol atsa da iyi fiyata satsak şımarık artisti
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kazma o ya
            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              O brezilyali Adam yalan bence Stopere saglam biri gelir.
              Talisca'da gelişme var mı ?
              Erişir menzil-i maksuduna aheste giden..

Yorum

Adam şikeci yahu. Malum sezonda fb maçında 20 dakikada 2 bariz hata yapıp gol yedirdi, sonra numaradan ağlayarak oyundan çıktı.
                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

Reis bu öneriyi yakıştıramadım sana
                  .

Yorum

• Mesela Campi gelirken aynı takımda yanında oynayan genç Sırp stoper vardı, Lugano gibiydi. Onu alsak daha iyiydi, yaşı da gençti. Bu Brezilyalı yine aynı şekilde yanlış profil ama yanında oynayan Dede sağlam stopere benziyor. Şöyle haberler düşünce scoutlara tekme tokat dalasım geliyor. Madem küme düştüler ekonomik sorunları var, Dede'yi alalım. Dedeye sahip çıkalım.

Marcelo gibi 1.90 uçanı kaçanı toplayacak lider stoper lazım. Tercihen çirkef olmalı, duran toplardan skor katkısı vermeli. Rakip taraftarı tahrik edecek biri gelmeli. Bizim ligde bu tarz adamlar şampiyon yapıyor, efendi uslu stoper gelmesin pisliğin teki gelsin.
                    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Dede çok sağlam stopere benziyor. Fm profili de olağanüstü. Madem kulübü ekonomik olarak bitik durumda bu adam kaçmaz. 4 sene lider stoper olarak oynar yanındaki adama da çok şeyler öğretir. Bize gelene kadar çok talibi çıkara benziyor ama alınırsa transfer başarısıdır net.
                      #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

Orta alan istediğimiz gibi olsun biraz daha agresif eminim Diego bile olur bizim takıma

Yorum

• Diego yürüyen tank artık renktaşlar elimizdeki tüm stoperlerden kötü.. Çok gereksiz bir hamle olur
                          #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Ama bu lige fakirin Lewandoskisi de geldi ya vallaha helal olsun Göztepe'ye ceza sahası içinde hiç affetmeyen bir çocuk kamil wilczek bakalım neler katacak ligimize gelmesine sevindim..
                            S.V.A.K.O
                            FATİH TEKKE

Yorum

• Manoelin 90 dk maçını izledim. Onlarda marşında bayrağa dönerek okuyor. Bence buraya çabuk alışır. [emoji3]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Önemli olan takım olabilmek. O ruh, o heyecanı ardımıza alabilirsek sırtımızı zor yere getirirler.

Yorum

Yükleniyor...
                                X