Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak juliant tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    fiko trabzondayken para istanbulda sizin sampiyon yapmazlar demisti muharrem ustaya..oda agzinin payini veremedi..hakemler yillardir hep harxadi bizi oylesine cakallarki kotu giderken hakem hatasi olmuyodu ne zaman takim canlansa basari gelecegi hissedilse ozaman bi el bizi asagiya cekiyodu..bu sene vara bir nebze guveniyorum bakalim bu kadro son sansimiz zaten bunuda yapmazlarsa futbol trabzonda sevilen son spor olur herhalde
    Eger ki var verilen penaltiyi incelemiyorsa, hiçbir faydasi yok bize.

Envoyé de mon Redmi Note 7 en utilisant Tapatalk
    son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• Birilerinden azar yiyeceğiz diye başka konuda yazdığımda direkt alta bir transfer cümlesi de sıkıştırıyorum tavsiye ederim beyler çalışıyor teknik
      ---

Bu arada bu djilobodji'yi transfer edelim diye ne uğraşmıştık zamanında. Pek de faydalı olmazmış.

En son Kazım Bostan tarafından düzenlendi; 19.08.2019, 22:00.
      #

Yorum

• fener şike yaparsa tekrar . kötü seyler olur millet zaten patlama noktasında lazio 2000 yılında şampiyonluğu taraftarlarının hak araması ve protestosu ile almıştı. lazio o yıl şampiyon olmasaydı çok olaylar olurdu büyük şike vardı juventus lehine.
        hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Sturrigde İstanbul'a iniyor diyorlar bu gece? Doğru mu? Troll mü?
          Trabzonspor, tutkum.​

Yorum

• İlk olarak Doğan Keskin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sturrigde İstanbul'a iniyor diyorlar bu gece? Doğru mu? Troll mü?
            Uçakta şuan 23.30 gibi istanbul
            TRABZONSPOR
            iyi ki varsın Eren Bülbül...
            İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yemek olur bak ona bişey diyemem ama şu fener , Gs , Falcao muhabbetleri boş muhabbetler bize yakışmıyor biz kendi işimize bakalım. Sturridge gelsede yağlı kıymalı yedirsek
              Önce Annesi yer, sonra onu gönderir

Yorum

• İlk olarak Hamza Yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                fb sampiyon olur. Tartismayin bosuna
                İlk 5 haftadaki sonuçları takmamak gerek haftaya bakarsın 5 yiyebilirler çok normal olur

Yorum

• Fenerin tek kulvarda oynaması onlar adına avantaj.

Bir kaç takviye ile ciddi bir rakip olurlar.

Sturridge sonrası transfer olmaz biz de artık herhalde.

Aslında adam gibi bir oyun aklı olan 10 numara + daha düşük bir profil forvet oyuncusu gelse daha güzel olabilirdi.

İnşallah Sturridge bu kadar yüksek beklenti içersinde olan insanları yanıltmaz .

Yorum

• İlk olarak Hamza Yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    fb sampiyon olur. Tartismayin bosuna
                    Gazişehir'i yenen şampiyon mu oluyor. Tff kuralları mı değişti arkadaşlar ben kaçırdım
                    # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Şikecilerin ne bok yediği umrumda değil Sturridge ve AEK maçını düşünüyorum , Avrupa ligine kalmalıyız kesinlikle.

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Budescuyu alacağız inşaallah...
                        Başkanın haberi var mı kardeşim

Yorum

• Sturridge, Ekuban'ın yerine oynayacak galiba; Ekuban maçlarda baya press yapıyor, ona rağmen orta sahamız kolay geçiliyor. Sturridge bu presi yapmassa nasıl maçlar izleriz acaba..
                          #

Yorum

• Mevkilerine göre serbest futbolcular, internette buldum.

Yorum

• SELAMUN ALEYKUM
                              .

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

SELAMUN ALEYKUM
                                Ve aleyküm selam ve Rahmetullahi ve berakatuh muhterem kardeşim

Yorum

Yükleniyor...
                                X