Kerem'i sağlıklı bir ortamda yetiştirirsek , Sosa'dan daha büyük topçu olabilir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİsterse kaslarını göstersin bizi ilgilendirmez
Yorum
-
İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKerem'i sağlıklı bir ortamda yetiştirirsek , Sosa'dan daha büyük topçu olabilir.
herkes jaja diyor ama bana fellainiyi andırdı.
Yorum
-
Trabzonspor öyle büyük ki ! 18 takım 1 fedarasyon 1 uefa 1 fifa 1 cas 1 cumhurbaşkanına karşı o şampiyonluğu aldı. Ve bunların hepsine rağmen ligi aynı puanda bitirdiler. Ama ben en çok o badem bıyıklı yalandan delikanlıyı ve ona yüz tutan taraftarımızı unutmayacağım. O sene gittiğim 11 deplasmanın, lağım kokusu hala üstümden çıkmadı. Çıkmayacak. Elbet hesaplaşacağız.ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!
Yorum
-
Porto sanırım Aboubakar'dan kulüp bulmasını istemiş
Kiralık çökülmez mi ?En son Tayfun tarafından düzenlendi; 30.07.2019, 17:59..
Yorum
-
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://twitter.com/footmercato/stat...679885824?s=19
Porto sanırım Aboubakar'dan kulüp bulmasını istemiş
Kiralık çökülmez mi ?“Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."
Yorum
-
Çoğunluk 8'de olgunlaşacak görüşünde ama benim görüşüm bu futbolcu orta alanın önünde oynayan forvet/10 numara karışımı olacak zamanla. Bir dönem özel hayranlık duyduğum ve maçlarını yakından takip etmeye çalıştığım Yassine Chikhaoui vardı , eğer aşil problemleri yaşamasaydı şu an çok büyük kulüplerde oynamış bir kariyere sahip olacaktı.Sevilir sevilmez ayrı bir tartışma konusu ama Mourinho'nun takımında olmayıp gelecekte ulaşabileceği noktayı etiketliği bir avuç futbolcudan biridir. Kerem henüz tekniğini o seviyede gösterme imkanı bulamadı fakat saha görüşü , top alışı verişi ileri çıkışları , en az onun gibi çok farklı bir playmaker forvet kazanabileceğimizi düşündürüyor. Kısa oyuncular kadar iyi top kontrolü olan ve süratli uzunlar , her zaman ayrıcalıklıdır. Jaja benzetmesi , sanıyorum bununla ilgili.En son Serdar A tarafından düzenlendi; 30.07.2019, 18:05.
Yorum
-
İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKerem'i sağlıklı bir ortamda yetiştirirsek , Sosa'dan daha büyük topçu olabilir.
Yorum
-
İlk olarak Yıldıray Emanet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLille Yusuf'a 25 falan vermez o haberler de balon haberler. 12 13 zor veriyor adamlar 25 niye versin bir anda
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim taraftarımıza kalırsa boyalı saçlarına tav olmuşlar. Yoksa yusuf topçu falan değil yahhhh. Ayrıca kimse yusuf’a 5 kuruş vermezden 25 milyonlara geldiysek çok gelişme var.
bu onu kötü topçu mu yapar? hayır. ancak vazgeçilmez değildir. en basitinden abdüş ve nwakaeme yusuftan hem daha iyi hem daha potansiyelli oyunculardır.
Yorum
-
Marcus Berg
Daniel Sturridge
Wilfried Bony
Rachid Alioui
Mario Gomez
...
Alayı büyük sakatlıklar yaşamış ve yaşamaya müsait topçular. Bunların peşinde adımız yazıldı durdu bir ayda. Yönetim bir tane sağlam forvet bulamadı. Alioui hariç yeteneklerine bir şey demem oyuncuların ama bir forvet alabilmek zor olmamalıydı.
Yorum
-
İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMarcus Berg
Daniel Sturridge
Wilfried Bony
Rachid Alioui
Mario Gomez
...
Alayı büyük sakatlıklar yaşamış ve yaşamaya müsait topçular. Bunların peşinde adımız yazıldı durdu bir ayda. Yönetim bir tane sağlam forvet bulamadı. Alioui hariç yeteneklerine bir şey demem oyuncuların ama bir forvet alabilmek zor olmamalıydı.
Yorum
Yorum